Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 13> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frezija dobrodošla!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
frezija ova roza komodica je prekrasna!!
gdje nabavljaš komode?? |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
komodice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kutijice sam kupila u Euroshopu u Splitu. Tamo stvarno ima izbora drvenih okvirića, pa drvenih slova, i kutijica. Ja sam se zarazila s kutijicama pa svaki put kad odem u st. idem po njih.
Zanima me da li tko od vas zna ima li di u Splitu za kupit Akrilne boje ..( Za sve Art shopove za koje sam znala su zatvorili).....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasne komodice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš su lijepe!!! Akrilne boje možeš uzeti u trgovinama boja i lakova.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Imaš dućan u bivšoj Dalmi, u prizemlju lijevo, zove se IDEA, to je hobby salon, imaju boje i druge stvari.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Bila sam u trgovini boje i lakova , ali kod nas nema izbora, kažu da im se to bas ne prodaje, al evo Dori- st puno hvala, ....sljedeću sedmicu kad odem u St. oticu tamo.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
preeeelepo:)
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
frezija ove komodice su ti prekokrasne,jako,jako mi se sviđaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo napokon i moje prve boce. Nemogu reć da sam zadovoljna, ali je ipak nisam izbrisala kao sve prije.....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej draga,meni je ova tvoja boca bas prekrasna,jako lijepo si ju uredila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo,bravo,odlična je!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlična boca!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Boca je odlichna, ali komodice su komodice... svaki put mi oke ispadnu iznova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo nešto i od mene
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |