Hana nudim-tražim |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana
![]() moram te razalostiti...bila sam na otoku i odsetala do grma " božikovine", ali to nije božikovina...buaaa..kako sam se zezla...neki zimzelen ( sa zeleno-bijelim listovima) i koliko sam god puta prolazila pored njega bila sam uvjerena da je božikovina...tek sad kad sam došla sa škarama k njemu on se "preobrazio" u taj zimzelen...ajme sorry na obećanju.... nemaš pojma koliko me to sad progoni da ću ja i dalje misliti na tebe i božikovinu pa ako nadjem - za tebe je.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ja tražim ovakav.Možda tko od vas ima?
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hana ja imam ali žuti.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Hana vrijedi li još uvijek ponuda za lantane? Na žalost sa onim prvima dam nešto spetljala i nije ostala niti jedna.
![]() I naravno i dalje sam na popisu za onu crvenu ljubičicu s bijelim rubom i onu roza što izgleda kao zgužvana. (ovo pišem da se ne zaboravi, a znam da neće)) |
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
A mogu li se ja prijaviti za jedan plavi clematis (ne znam kako da izaberem izmedju ova dva ponudjena, pa sta bude - bude)?
|
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
može za sve i za Teu,tu sam kratko jer radim ujutro,ali nema problema,ima svega-jedino za lantane ako prežive i meni
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
![]() |
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ćao Hana!
Iz ovog svega nisam razumjela jesi našla božikovinu ili ne. Ako nisi imam je ja, pa ćeš dobit grančica na proljeće da si zakorjeniš. Ja ti to sigurno ne bih uspjela jer mi bolje ide podizanje biljaka iz sjemena. Ceanothus sam ćopila grančicu ovo ljeto na moru i kak sam je posadila tak stoji, nit se suši nit mrda dalje al ako bude šta od nje imam te na umu. Od ostalog po tvom spisku traženja imam pajasmin i gliciniju al to si već dobila. Ali imam nešto plavo-ljubičastog što nisi tražila pa ak ti paše čujemo se: - Campanula persicifolia plava - Aster ( trajnica ) srednje visine ne treba potporanj ali nije ni skroz mali, intenzivno plave boje ( meni osobno najljepši od mojih zvjezdana ) - Stachys grandiflora "Superba " - Salvia x superba Mainacht ( ove godine sam je podrezala kad je ocvala al valjda stvara nekakvo sjeme pa ću skupit idućeg ljeta ako hoćeš) Slike potraži sama jer ih nemam a i ne znam još stavljat. Pozdrav! |
|
![]() |
|
super, nisam još kupila božikovinu tak da se preporučam a ako imaš dupli pajasmin njega nemam. Za ostalo se čujemo,hvala ti
|
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
bok hana,
imamo mi par vrsta božikovine i dupli pasjasmin, ako znaš kak se to pelca javi
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
..jel to ovo što tražiš??..božikovina zeleno -krem/bijelkoasto......mogu ti poslati reznice ako ćeš.... slabo se snalazim po podpodjelama pa često ne mogu naći gdje sam što vidjela kao upit ili ja postavila upit
![]() .... dakle...."to" mi je visoko cca 2,3 m al raste spoooorooo... al ne traži puno zemlje i ništa brige, jedino podšišavanje.... no da te upozorim lišće koje malo po malo pada je debelo i uopće se ne raspada nego se samo posuši vjetar ga ( kod mene ga ima često) raspuše na sve strane dvorišta i bukvalno gdje god zavučem ruke nabodem se na njegove bodlje... kao da uopće ne trune nikako... sv smo ludi na taj grm... ..ako ćeš-... javi :))) ![]() |
|
![]() |
|
nisam sigurna ali mislim da se pelca položenicama ili granama koje niknu iz korijena.U svakom slučaju sad se ne razmnožava (barem mislim) a do proljeća budem to prostudirala temeljitije, hvala u svakom slučaju
|
|
![]() |
|
hvala i Griva1978
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...o.k. jel ti sada vrijeme za pelcanje božikovine, da šišam?? :))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more! :))
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
aj pošalji i meni koju grančicu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |