Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hana nudim-tražim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hana nudim-tražim

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2007 u 01:05
 Hana Cry
moram te razalostiti...bila sam na otoku i odsetala do grma " božikovine", ali to nije božikovina...buaaa..kako sam se zezla...neki zimzelen ( sa zeleno-bijelim listovima) i koliko sam god puta prolazila pored njega bila sam uvjerena da je božikovina...tek sad kad sam došla sa škarama k njemu on se "preobrazio" u taj zimzelen...ajme sorry na obećanju....
nemaš pojma koliko me to sad progoni da ću ja i dalje misliti na tebe i božikovinu pa ako nadjem - za tebe je....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2007 u 19:11
ja tražim ovakav.Možda tko od vas ima?

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2007 u 14:24
Hana ja imam ali žuti.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2007 u 14:08
Hana vrijedi li još uvijek ponuda za lantane? Na žalost sa onim prvima dam nešto spetljala i nije ostala niti jedna. smile42

I naravno i dalje sam na popisu za onu crvenu ljubičicu s bijelim rubom i onu roza što izgleda kao zgužvana. (ovo pišem da se ne zaboravi, a znam da neće))
Na vrh
Edda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Edda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2007 u 12:07
A mogu li se ja prijaviti za jedan plavi clematis (ne znam kako da izaberem izmedju ova dva ponudjena, pa sta bude - bude)?
Negdje se taknu naši mali svemiri...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 10:15
može za sve i za Teu,tu sam kratko jer radim ujutro,ali nema problema,ima svega-jedino za lantane ako prežive i meni
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 12:10
smile211
Na vrh
Edda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 78
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Edda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2007 u 10:55
smile78
Negdje se taknu naši mali svemiri...
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2007 u 17:59
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 17:06
Originalno poslano od člana rijeka53 rijeka53 napisao:

a vidi tek ovu

Evergreen%20Clematis

ovo je clematis armandii - zimzelen je i prekrasno miriši. I ja ga tražim pa ako netko zna di se može nabaviti lijepo molim nek javi,hvala
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2008 u 08:49
Ćao Hana!

Iz ovog svega nisam razumjela jesi našla božikovinu ili ne.
Ako nisi imam je ja, pa ćeš dobit grančica na proljeće da si zakorjeniš.
Ja ti to sigurno ne bih uspjela jer mi bolje ide podizanje biljaka iz sjemena.

Ceanothus sam ćopila grančicu ovo ljeto na moru i kak sam je posadila tak stoji, nit se suši nit mrda dalje al ako bude šta od nje imam te na umu.

Od ostalog po tvom spisku traženja imam pajasmin i gliciniju al to si već dobila. Ali imam nešto plavo-ljubičastog što nisi tražila pa ak ti paše čujemo se:
      - Campanula persicifolia plava
      - Aster ( trajnica ) srednje visine ne treba potporanj ali nije ni skroz mali, intenzivno plave boje ( meni osobno najljepši od mojih zvjezdana )
      - Stachys grandiflora "Superba "
      - Salvia x superba Mainacht ( ove godine sam je podrezala kad je ocvala al valjda stvara nekakvo sjeme pa ću skupit idućeg ljeta ako hoćeš)
Slike potraži sama jer ih nemam a i ne znam još stavljat.
Pozdrav!

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:38
super, nisam još kupila božikovinu tak da se preporučam a ako imaš dupli pajasmin njega nemam. Za ostalo se čujemo,hvala ti
Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 15:55
bok hana,
imamo mi par vrsta božikovine i dupli pasjasmin, ako znaš kak se to pelca javi
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:00
..jel to ovo što tražiš??..božikovina zeleno -krem/bijelkoasto......mogu ti poslati reznice ako ćeš.... slabo se snalazim po podpodjelama pa često ne mogu naći gdje sam što vidjela kao upit ili ja postavila upitConfused

.... dakle...."to" mi je visoko cca 2,3 m al raste spoooorooo... al ne traži puno zemlje i ništa brige, jedino podšišavanje.... no da te upozorim lišće koje malo po malo pada je debelo i uopće se ne raspada nego se samo posuši  vjetar ga ( kod mene ga ima često) raspuše na sve strane dvorišta i bukvalno gdje god zavučem ruke nabodem se na njegove bodlje... kao da uopće ne trune nikako... sv smo ludi na taj grm...

..ako ćeš-... javi :)))

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:19
Originalno poslano od člana Felix Felix napisao:

bok hana,
imamo mi par vrsta božikovine i dupli pasjasmin, ako znaš kak se to pelca javi

nisam sigurna ali mislim da se pelca položenicama ili granama koje niknu iz korijena.U svakom slučaju sad se ne razmnožava (barem mislim) a do proljeća budem to prostudirala temeljitije, hvala u svakom slučaju
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 16:20
hvala i Griva1978
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:20
...o.k. jel ti sada vrijeme za pelcanje božikovine, da šišam?? :))
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:31
Embarrassed  EmbarrassedEmbarrassed hvala draga, ako ti nije problem šišaj
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:40
more! :))
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 23:10
 aj pošalji i meni koju grančicu smile143
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.