Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 36> |
Korisnik | ||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kamenjar je prekrasan
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
|
Prelijepe slike
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Auuu koje lijepo cvijeće, pogotovo ona plavkasta hosta.
![]() I mogao bi biti i moj zimzelen. Da ponovim pitanjce, pa di ga vidiš. Može li se od zimzelena napraviti živa ograda i preživi li jaku zimu? ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Hosta i zimzelen su ti super. Na mojoj temi si napisala da ti se sviđa lavanda. Baš bi ti dobro bilo za obrubiti vrtiće!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
mini kamenjar ti je super, baš je pravi!
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
|
Kako misliš di ga vidim? Nisam skužila.
Za živicu nije, a prezimi bez frke, na proljeće orežem sve suho i on ispočetka tjera.
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ma stavila sam isto pitanje na moju temu. Nekada se preskoči ili zaboravi odgovoriti. Ipak nije zimzelen, našla sam na pitarčiću naziv Euonymus mix.
Dobro je da ne napravi ljekoviti čaj ![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
|
![]() Ovako trenutno izgleda moja Hortenzija, kupljena i posađena prošlo ljeto, boja: crvena:
![]() Još nisu završile s rastom, ova će grediva biti puna mojih ljubimica:
![]() Srdašca:
![]() Zar nisu prekrasna?
![]() P.S. Moje su slike veće jer nemam pojma kako ih mrvicu smanjiti.
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
cvjeće je prekrasno jos kad se sve rascvjeta.....
ako slike učitavas preko photobucketa stavi na medium size 480x600 (for mesage forum) i tako ce ih učitat,slike neće bit ni velike ni male,2.opcija: smanjit format slike na foto aparatu ako je slikano u većem formatu |
||
![]() |
||
|
Slažem se i prikupljam grančice od forumaša, ako se nudi lavanda, ja se javljam
![]() Jedino što je dio u hldu, pa ne znam kako bi joj to odgovaralo. Npr. hoste su ispod jabuka. Njima to savršeno odgovara, ali ne znam kako bi za lavandu. Za nju čuvam mjesto kod ruža, te ću vam gredice slikati dok ih još malo sredim, nove su i pomalo puste.
|
||
![]() |
||
|
Baš sam to danas gledala na photobucketu, ali se nisam usudila dirati, za slijedeću seriju ću tako. Da si još ne pobrkam lonćiće na fotoaparatu.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ma ništa nećeš pobrkati, srdašca su moj favorit - ostalo je prekrasno..
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
||
![]() |
||
|
Moji novi ljubimac. Zove se, ako nisam fulala: Trixanthorecereus cullmannianus.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Kako je lijep i lijepo "upakiran". Kradem ti sliku i stavljam na svoj komp da pokažem najstarijoj unuci, ona skuplja kaktuse! |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Srdašca me podsjećaju na moju baku koje više nema uz nas - baš me vraćaju dvadesetak i nešto godina unatrag... Predivna su, moram ih nabaviti!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Da pohvalim sama sebe, znate onu "hvalite me usta moja"
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Imam ih i ja --tvoje
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Hostinjak je predivan, a za Hortenziju se duboko nadam da će biti crvena jer za nju kažu da joj boja ovisi o sastavu zemlje, prijateljica kupila tri bijele i sve procvale plavo, dakle fotografiju obavezno gore.
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
macak, poslala sam ti!
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |