crnogorka i njeno mackanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepi radovi, bravo, drago mi je da si se ovdje pridružila. Samo naprijed, sve nam pokaži, znam ja da ti imaš puno lipih radova..............
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Crnogorka dobro nam došla!!!
Forum postaje bogatiji za još jednu umjetnicu!!!
Radovi su ti fantazija....
|
|
![]() |
|
crnogorka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 27 |
hvala cure sjajne ste mnogo sam naucila ja od vas,samo mi je zao sto kod nas u crnoj gori niko ne radi dekupaz,zamislite
|
|
![]() |
|
crnogorka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 27 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() nesto specificno |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
thanksssssssssss
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
odlicne ideje za ukrasavanje neobicnih predmeta...bravooo
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi,cipele su me ocarale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala na lijepim komentarima
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš su ti lijepi radovi. Ja volim crijep tvoj mi je baš simpa poseban, a ovo s cipelama super ideja. Samo nastavi
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kućica na crijepu..baš je
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Dobro nam došla draga i dugo dekupažirala s nama...radovi obaraju...onaj panj...mrak ,izvrsna ideja, a motiv na njemu nešto po mom ukusu...bravooo..samo naprijed..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ja sam nova na forumu, pa se pomalo upoznajem sa svima i radovima.Mogu ti reci da ti to super mackas, skrinjica ti je prekrasna, samo tako dalje, bravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Wllcome, wellcome! Onaj rad s crijepovima mi je odličan mix, ali cipeleeee...oduševljena sam! Panj mi je zaista zanimljiv i iznenađenje-slažem se s gogom iz osijeka kad je panj u pitanju!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
samo tako nastavi,divni radovi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |