U setnji Engleskom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaci rukavice na ruke i u sadnju
![]() Ovdje ima jako puno cvijeca i jako je gusto posadeno, pa korov ne moze rasti a i lijepo izgleda ovako izmiksano.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
jedva čekam toplije vrijeme da izđem van na dvorište i da moje "ljepotice" krenu rasti |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
zvrk dotukla si me sa ovim prekrasnim slikama,ja toliku ljepotu nemozem podnijeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joooj krasno, dok bum velika i moj vrt bude tak izgledal
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve mi se čini da ja nikad nebum"velika",SilveK
![]() Fenomenalno je,odmor za dušu i tijelo
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sto se mora, nije tesko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pridruzujem se zeljama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Zvrkice lakše sa slikama da nas ne trefi srčani infarkt. ovo je preprelijepo
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Zvrk, nasla si mi najslabiju tacku, obozavam zamkove a jos kad su u ovakvom okruzenju...
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Zvrk, hvala ti što si ovu ljepotu podijelila sa nama!!! Stvarno je ovako odmor za oko, a tek mogu zamisliti kako bi se osjećala kad bi šetala kroz njega!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala ti sto mogu bar na ovakav nacin da prosetam ovim prekrasnim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fala na šetnji, baš sam uživala i kočoperila se kao paun raširenog repa.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
..Mogu li samo 5 minuta sjesti na ovoj klupi (8 slika po redu)
![]() Fantasticno!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Hvala na predivnoj šetnji,ja bi malo dulje od 5 min ..
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Možemo si to samo priuštiti gledajući ove tvoje slikice i razne časopise.
Kada uđeš u naše vrtne centre (naročito Pevec) moraš moliti Boga da su upravo dobili novu robu inače dobiješ sve uvelo i nikakovo. Ovo je raj za oči a moram priznati tebi zavidim na svim drugim mirisnim i inim užicima. ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kakva ljepota !!!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
U cemu je razlika?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |