cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno cvijece al perunike su mi fantasticne....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo,usput sam nekoliko puta pregledala svaku sličicu i sve sam si mislila,dal da kopiju onih plavih irisa na hrpi,brišem ili da je ostavim.Sve mi žao bilo maknuti tu ljepotu
![]() Prekrasno cvijeće imaš
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo i mene prvi puta među tvojim predivnim cvijećem, i mogu ti reći da sam zaista uživala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i ja sam prvi put i samo mogu reći svaka čast ----predivno cvijeće
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno cvijeće. Baš me je oduševilo "brdašce" s potočnicama
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Perunike su prekrasne!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rosa 2 dobrodošla.
Vrt je prelijep. Cvijeće krasno.
Naravski ja imam uvijek pitanja
![]() ![]() I što si po zanimanju cvjećarica ili sam krivo shvatila?
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
baka hvala moj vrt je u sjeverozapdnom zagorju i da po zanimanju sam cviječar
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruža je prekrasna. Znači sad te možemo "maltretirati" savjetima! A ja ti bilježim tko je od kud da se bolje snađem kad vidim biljke....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lijepe cvijećke imaš, ali perunike su me oduševile
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma super bolan
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvale tvojim perunikama koje su mi ostale kao najljepše, posebno ne plave!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
meni je prekrasna ona mini ružica
![]() |
|
![]() |
|
malo mojih stanara u vrtu
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Rose sve je divno,i cvječke i papigice i kornjačica...Bogat vrt imaš..
|
|
![]() |
|
Cvijeće ti je lijepo, ali ja šaljem pozdrav njima!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |