Primavera: Blagdanski izlog |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 14> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrano i posebno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
super
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepi su ti radovi posebno oni andelcici
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Svaki put kad otvorim tvoju galeriju draga Primavera ostanem bez daha od ljepote, a često i bez pravih riječi kojima bi izrazila svoje divljenje prema tvojim radovima. Zlatne su ti ruke, zlatno ti je srce, a duša prava umjetnička.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...zlatne su tvoje riječi, draga Lula, a isto mogu reći i za tvoje ruke, i veliko srce
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
evo mene tek sad u tvom blagdanskom izlogu... i čini mi se da ću ostati onako kao kad klinci zaljepe nos na izlog i ne mrdaju dalje. anđeli su preslatki, savršeni do zadnjeg detalja! a čarapice su nešto posebno, stvarno su predobre tako male i šarene. kod tebe svaki puta nađem nešto što me ostavi bez teksta i sa jezikom do poda
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
carapice su preslatke..odmah se osjecam kao da bozic dolazi...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predobro!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kako sam ovo propustila?!
Znala sam da si umjetnica, ali da si ovako svestrana, nemam riječi!
Sve je predivno, anđelćići toliko nježni i sa toliko detalja, stvarno imaš i mašte i strpljenja i vještine i..... ne mo gu izraziti riječima.
To može samo netko tko stvarno uživa u svom radu.
|
|
![]() |
|
![]() ...evo, ja sam počela relativno rano s punjenjem ove galerije, vidim i druge curke se polako ufuravaju u blagdansko raspoloženje, pa ću danas dati mali doprinos vezan uz adventske vjenčiće s kojima sam zapravo počela s petljanjem u kreativne vode na malo profesionalniji način, tamo još početkom ovog stoljeća, točnije 2001. godine
![]() ...jedan veseli...i kod njega, kao i kod ostalih skoro sve ukrase osim kuglica i traka, radila sam sama, uglavnom iz gipsanih odljevaka ili das mase...meni zgodnije, ali i jeftinije...
![]() ...dva slična, iste boje, svijeće slično dotjerane, ali ipak različiti...ko u onim nagradnim igricama - pronadji razliku
![]() ![]() ![]() ...jedan sav u zelenom i tamnoplavom s malim pesekom koji nosi poklon, za jednu ljubiteljicu i uzgajateljicu peseka...
![]() ...i posljednji danas, boja marelice, svijeće su u originalu bijele ali sam ih provaljala u obojani pijesak i sve napravila na terakota tanjuru, to su svojevremeno bili jako traženi adv. vjenčići...
![]() Nadam se da će nekoj od vas poslužiti možda kao izvor ideja....
|
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Obično me uz Božić vežu crveno - zlatne i plavo srebrne kombinacije...ali ovaj boje marelice mi je tako prekrasan.....poseban...topli i nježni...super!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasni su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Primevara tek danas sam otkrila i ovu tvoju temu
![]() Koliko god želim da je još ljeto postaje mi jasno da do Božića nemamo još puno vremena i da je vrijeme da se i ja trebam pozabaviti božićnim poklonima.
Kao i do sada kada svratim do tebe u meni poraste oduševljenje tvojim radovima, inspiracijom i spretnošću kojom to izrađuješ. Kako koji rad pogledam taj mi je favorit, ali kako dalje gledam i slijedeći također, i slijedeći opet, pa se onda vratim na početak i na kraju skužim da nemam favorita, nego jednostavno uživam u tvojim radovima!!!
Bravo, ti si hodajuća inspiracija čini mi se.
Eto, sada idem na net, tražiti motive za Božić.
Joooj šta mi radiš???
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasni vjenčići,ali kao totalni ljubitelj anđela,vila i ostalih krilatih stvorenja skidam ti kapu za anđelčiće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |