Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj skromni vrtić
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj skromni vrtić

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
Korisnik
Poruka
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:51
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 21:56
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

baš ti je ljep vrtić, mislim da će verbena biti zastupljenija u mome vrtu slijedeće godine, jako zahvalna biljka...

Neznam koliko je zahvalna, ali kod mene je prošlo cijelo ljeto životarila ..možda zato jer nisu bile na cijelodnevnom suncu ..nemam pojma ..al sad kad ih gledam i ja bi bih možda iduće godine u jednu viseću teglu ..pa ih stavim di im paše ..
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:00
Originalno poslano od člana tanjica tanjica napisao:

Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

baš ti je ljep vrtić, mislim da će verbena biti zastupljenija u mome vrtu slijedeće godine, jako zahvalna biljka...

Neznam koliko je zahvalna, ali kod mene je prošlo cijelo ljeto životarila ..možda zato jer nisu bile na cijelodnevnom suncu ..nemam pojma ..al sad kad ih gledam i ja bi bih možda iduće godine u jednu viseću teglu ..pa ih stavim di im paše ..
ma nisu ti one baš zahtjevne, primjetila sam da mi bolje napreduju ove koje su posađene u vrtu i to u običnoj zemlji, kad bi mi se slučajno odlomio koji pelcer samo bih ga piknula u zemlju i biljka bi nastavila rasti i cvjetati- stvarno su nevjerojatne---- a jednu bijelu sam posadila u balkonsu vazu i na nju mi je došla pepelnica, naravno nije se oporavila....

.....i ostale biljke su tiClap!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 22:11
Hvala hvala Smile

viš, ja sam baš mislila da su zahtjevne kad mi je tako rikavala ..al kad kažeš da nisu, baš ću probati opet ..možda koju piknem i u kamenjar ..
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 23:47

Meni ovako cvatu gailardije,list ne vidim dobro pa možda nisam u pravu.Wink
Krasno ti je cvijeće a ruža mamina....vidim zašto joj ne možeš odoljeti,ko možesmile89
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 00:54
Hm, baš sam proguglala i u pravu si pa ću ispravit :).Ove mi je inače baka dala, pa niš čudno da je krivo rekla da su gerberi Smile.Ona inače svo cvijeće zove "rože" i kad pričamo o njima nikako dokučit o kojoj priča dok ne vidim sama..Tak da to što za ovu misli da je gerber je jedna od rijetkih kojoj "zna" ime LOL ..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 09:09
Tanjica, baš mi se sviđa tvoje cvijeće.....sve je krasno...a ovo što se ne možeš sjetiti kako se zove...zove ti se celosia cristata ili pijetlova krijesta

Sve pohvale za tvoje biljkice! Clap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 09:23
tanjice divan ti je vrt ,dobrodosla
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 11:19

Tanjice vrt je sladak. Cvijeće lijepo. Sve, posebno mamina ruža.

Verbene sam ja imala prvi put ove godine. Na žarkom suncu ali sam ih obilno zalijevala.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 11:45
Ma sad sam prvi put vidjela tvoje cvijeće i samo ću ti reći da sam se oduševila i ne mašem ga više -redovno pratim tvoje ljepotice. Svaka častsmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 13:27

preljepo ti je cvijece vidi se da ulazes puno ljubavi u njega samo tako dalje ,a ja cu redovito prosetati tvojim vrtomWink

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 16:23
Baš ti je lijepo cvijeće, sviđa mi se kamenjar.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:23
Mamina ruza je za pet!Clap
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:27
Hvala curke na komplimentima i lijepoj dobrodošlici Wink ..trudim se što više da to izgleda ovakvo kakvo jest ..I samo vi prošećite mojim vrtićem, biće ovdje još jako puno toga, a i ja ću sigurno vašim dok se počnem malo više ovdje snalaziti Smile ..
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 18:37
Ma Tanjice draga dobro ti nama došla,cvijeće ti je predivno,a ona mamina ružica nije ružica nego pravi kapitalac,za poludit od ljepote,bravo za tebe i mamu!!Clap
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:53
bravo..vrt ti je krasan...jedva cekam vidjeti jos..za sada sta vidim me odusevilosmile71
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:41
Baš mi je simpa!Thumbs%20Up
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:42
Vrt je super...

Dobrodošla!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:08
Tanjica, sladak je tvoj skromni vrtić, simpatičan i dražestan s krasnim "rožama" prekrasnih sjajnih boja i s elegantnim travama.SmileSmileSmile
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:53

puzavi prkos
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.