Moj skromni vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | ||
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
|
Neznam koliko je zahvalna, ali kod mene je prošlo cijelo ljeto životarila ..možda zato jer nisu bile na cijelodnevnom suncu ..nemam pojma ..al sad kad ih gledam i ja bi bih možda iduće godine u jednu viseću teglu ..pa ih stavim di im paše .. |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
.....i ostale biljke su ti
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Hvala hvala
![]() viš, ja sam baš mislila da su zahtjevne kad mi je tako rikavala ..al kad kažeš da nisu, baš ću probati opet ..možda koju piknem i u kamenjar .. |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
![]() |
||
|
Hm, baš sam proguglala i u pravu si pa ću ispravit :).Ove mi je inače baka dala, pa niš čudno da je krivo rekla da su gerberi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
tanjice divan ti je vrt
![]() ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Tanjice vrt je sladak. Cvijeće lijepo. Sve, posebno mamina ruža. Verbene sam ja imala prvi put ove godine. Na žarkom suncu ali sam ih obilno zalijevala. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma sad sam prvi put vidjela tvoje cvijeće i samo ću ti reći da sam se oduševila i ne mašem ga više -redovno pratim tvoje ljepotice. Svaka čast
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
preljepo ti je cvijece vidi se da ulazes puno ljubavi u njega samo tako dalje ,a ja cu redovito prosetati tvojim vrtom |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Baš ti je lijepo cvijeće, sviđa mi se kamenjar.
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Mamina ruza je za pet!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala curke na komplimentima i lijepoj dobrodošlici
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Ma Tanjice draga dobro ti nama došla,cvijeće ti je predivno,a ona mamina ružica nije ružica nego pravi kapitalac,za poludit od ljepote,bravo za tebe i mamu!!
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
bravo..vrt ti je krasan...jedva cekam vidjeti jos..za sada sta vidim me odusevilo
![]() |
||
![]() |
||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
|
Baš mi je simpa!
![]() |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Vrt je super...
Dobrodošla!
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Tanjica, sladak je tvoj skromni vrtić, simpatičan i dražestan s krasnim "rožama" prekrasnih sjajnih boja i s elegantnim travama.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |