Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj posjet Holandiji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj posjet Holandiji

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 18:41
ovdje bi dodala kako sam se uvjerila u mnoge priče o Nizozemskoj na vlastite oči,jedino od svih je istina kako je tamo hladno,pa su mi u sred ljeta bile premalo vesta i čarape,a cvijeće i sve te priče tamo se uzgaja na umjetan način.Amsterdam je divan kao atrakcija ai mjesto u kojem sam stnovala 5 metara ispod razine mora,tao je zbilja zanimljivo, i još me to začudilo kako npr.bazga cvate tamo u 7.mjesecu,a kod nas u svibnju,ta vegetacija u Nizozemskoj traje samo 2 mjeseca,vidite da smo mi zapravo puuno toplija zemlja s dobrom iraznolikom klimom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 06:33
Predivno...ogroman izbor cvijeća a sviđa mi se sve što si kupila...jedva čekamo da ti sve procvate..
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:54
predivnog sjemenja, biljaka za koje nisam čula...Tvoj vrt kao i obično obilovat će novim posebnim biljkamaClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:48
Na kraju večerašnjeg iscrpnog izvještaja lijepa biljka koja je uglavnom zabranjena,jedino u Holandiji nije.....Naravno to je konoplja odnosno marihuana koja raste u vrtu kod prijatelja od moje prijateljice...Kod njih se može posaditi 5 biljaka za vlastite potrebe....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:41
Šarena djetelina u pakovanju kao i suncokret...Još sam dobila nekog sjemena,vidjeti ću što će izrasti....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:37
Ovo je suncokret u zgodnom pakovanju u maloj teglici u koju se posadi,cijena 1 euro...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:27
I ovo mi je nepoznato a zove se moricandia,Saharska perla,traži toplinu i naraste do40 cm....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:15
Kupila sam i poseban cosmos,koji je dosta skup(3 eura) u odnosu na drugo cvijeće....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:12
Ovo je aster Hulk,dosta izgleda zanimljivo....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:08
Ovo je sjeme žutog klematisa-heliosa....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:05
Ovo je isto zanimljivo.....Tražila sam sjeme adenijuma,ali nisu imali....Ovo sam našla a lićilo mi je na adenijum.Zove se mini-baobab,naraste do 50 cm,potječe sa Madagaskara, a isto traži toplinu....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:56
Ovo je isto nešto interesantno sjemenke eukalyptusbaum.....potječe iz Australije, naraste do 2 m visine i traži toplinu,a cvijetovi na slici izgledaju super....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:46
Ovo mi isto izgleda lijepo,nisam još vidijela,a lme je ROTHSCHILDIANA-gloriosa....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:40
Kupila sam i fratilariju koju se treba posaditi na koso,tako su mi barem tamo rekli....
.
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:37
Evo i malo narcisa odnosno ćuki..
.
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:34
Kupljena je i strelicija...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:32
Još jedni zgodni niski tulipani..
.
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:30
Još tulipani ali niski...
.
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:28
Opet tulipani,ovi su kupljeni na preporuku gospođe sa štanda....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:25
Tulipani....
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.