| Orezivanje polugrmova i grmova | 
| Odgovori   | Stranica <12 | 
| Korisnik | |
| moon   administrator     Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 23:25 | 
| 
   MiroK...ja bih ju skroz orezala do malo iznad tla. To je moje iskustvo s njom, buknula je iz zemlje s puno novih grana i narasla je u lijepo formiran grm. Vidjela si i sama  koliki je bio. Ja sam ju ponovno, kao i prethodne godine orezala u kasnu kasnu jesen.
    | |
|  | |
| Sponzorirani linkovi | |
|  | |
| Mira K   Profil člana Pošaljite privatnu poruku Pronađi poruke člana Poseti WEB site člana Dodaj na listu prijatelja Cvjetni guru     ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 00:52 | 
| 

Mali kaktus, slavuj, cimi, moon   Htjela sam vaše mišljenje i sada mi je lakše uzeti škare u ruke   | |
| 
     Rijeka  | |
|  | |
| mandina   Profil člana Pošaljite privatnu poruku Pronađi poruke člana Poseti WEB site člana Dodaj na listu prijatelja Novo sjeme   Pridružen: 23 Svibanj 2013 Lokacija: bih Status: Offline Bodovi: 18 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 22:21 | 
| 

hvala na svim ovim savjetima,svaki dan nadjem neki koristan savjet,nadam se da ce moje hortenzije konacno zivnuti,jer sada zahvaljujuci vama znam kako ih orezivati,hvala cimi!
    | |
|  | |
| Silvy   Trajnica     Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 06 Srpanj 2013 u 18:02 | 
| 
   Moram orezivati lovor, malo sam google-la i pronašla da se  Laurus nobillis - lovor - orezuje 1-2 puta godišnje, , i to rano u proljeće i ljeti. | |
|  | |
| Retriver Sara   Cvjetni guru   Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 19:14 | 
| 
   ...zahvaljujući moon pripremam se za proljeće, pravim bilješke i ponavljam gradivo... pozdrav Cimi! | |
| 
     ...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...  zagreb | |
|  | |
| moon   administrator     Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 19:18 | 
| 
   Retriver Sara    | |
|  | |
| smrcko   Cvjetni guru     Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 20:47 | 
| 

Evo i mene u orezivanju, gledam ima li nade za moje biljčice u Fužinama.  Ima, bar za ono što se orezuje do zemlje   | |
| 
     Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
     | |
|  | |
| rubensica   Pustio korijenje     Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 17:38 | 
| 
   Dobro je malo se podsjetiti sto se uskoro obrezuje
    | |
| 
     “Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen) | |
|  | |
| lucy   Trajnica     ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 23:33 | 
| 
   I dobro je da je sve na jednom mjestu. Super!
    | |
| 
     Sutra je novi dan.
     | |
|  | |
| Mari,5510   Profil člana Pošaljite privatnu poruku Pronađi poruke člana Poseti WEB site člana Dodaj na listu prijatelja Cvjetni guru     Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 13:06 | 
|  | |
| Odgovori   | Stranica <12 | 
| Tweet | 
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja  Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |