Moji snovi, moja djela.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepi radovi, elegantno si to sve aranžirala!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
dobro došla!
![]() kuglice su me definitivno oduševile. Zaista su prekrasne, a nakon godišniih ćemo početi već o Božiću razmišljati. očekujem još puno dobrih radova. |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
lavanda mi je super, a tek boca..... šta ja mogu - slaba sam na lavandu i plavu boju....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve je super, samo tako dalje
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vidjela sam ali nisam komentirala, znam da me je tada nesto klomp zezao.
Radovi su dobri, kda bude imala jos nesto izlozi. Stolci su ti zbilja perfektni. A kuglice si mi opisala i to je ideja. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa ja još nisam vidjela da ti imaš galeriju tu
![]() ![]() oduševile su me kuglice, ali i flaša i tegla sa lavandom ![]() obožavam lavandu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pokaži fotku hranilice za ptice.Tamo isto ima dekupaža.Leptiri i slično.Vidla u tvom vrtu
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dugo me nije bilo pa nisam ni stigla sve pregledati!Radovi su ti odlični.pogotovo onaj2 K a i ostalo je dobro,samo naprijed,ide to tebi!!
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-i ovi radovi su divni...
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hvala puno svima na vašim pohvalama i posjeti,
![]() nekako me predugo nije bilo, nažalost nikako naći vremena za sebe, a i vanjski radovi su počeli. Samo da vam pokažem što sam jučer cijelo popodne radila. ![]() ![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Lili znaš da su ti jajca predivna, i neka ti ne bude žao utrošenih sati.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joooj draga moja, nije mi žao, al moram reći da moja vratna kralježnica baš nije oduševljena.
I meni su krasna, nisu ko Fabergeova, al su moja. ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasan rad,cestitam |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Sarita, prekrasni etuii
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Preslatko i posebno.Još da je jedna zajednička fotka malo iz daljega.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
jako lijepo...ljubičasti tanjur mi je favorit
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Jako su lijepa jaja - vidi se da je puno truda uloženo
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
dobro nam došla,radovi su predivni,e ni početnici više nisu što su nekad bili!ili sei ti rođena i predodređena za ovo!!!savršeno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |