Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne snježne slike, ali bih ipak voljela da su daleko iza nas!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Hvala drage moje ,jedno vrijeme smo izbivali ali sad čemo svako malo slikuckati promjene i aktivnije sudjelovati na ovom divnom forumu ! :)
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako lijep i prostran vrt. Za koju godinu bit će to raj na zemlji!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepe snježne slikice kao i vas dvije!
![]() ![]() Sad lijepo redovito slikuckaj kad krene proljeće!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav za obje veliki, neka vam što prije dođe proljeće!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pravi zimski ugođaj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo kako izgleda naš vrt zimi:
![]() ![]() ![]() Moje zlato se igralo po zemlji i zaradilo list na nosu ![]() ![]() ![]() ![]() Ova zadnja slika je uslikana na samo novu godinu 2011. Ocrtava mi se umor od bančenja na licu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Draga Zelenka prvo da ti poželim dobrodošlicu na naš rascvijetani kutak i dugo se družila sa nama.Što se tiče cvijeća ti imaš dva prekrasna i preslatka cvijeta.Vjerujem da je to pravo bogatstvo.
Ja sam isto kao i ti sadila cvijeće prije nego sam počela graditi kuću.Lako je premjestiti kasnije već narastao cvijet.Kad bih čekala da uredim okućnicu bila bih željna cvijeća.Ovako pomalo uređujem a usput uživam u cvijetovima. Negdje sam pročitala da ćeš postaviti slike ruža od tvoje mame.Ja čekam da ih vidim,jako volim ruže. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Koliko truda ulažeš,baš jedva čakam ljeto da uživam u tvom vrtu.
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Hvala ženske svima pusa od mene i cura!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosla
![]() Uvjek se obradujem novom vrtu,i znam da cu cesto svracati da vidim kako vrt napreduje. Tvoji najdrazi cvjeticu su preslatki ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
veselo te i ja pozdravljam i želim srdačnu dobrodošlicu. Krasno je vidjeti tako mladu ženu punu ljubavi i entuzijazma prema bilju, drveću, prirodi općenito. Prava ljepota tvojega vrta naravno, doći će do izražaja, malo kasnije, na proljeće, ali već se sada sve lijepo vizualizira. Super mi je šumski kutak, i panj, trebalo ga je bogme dotegliti...Imaš prekrasnu djecu, curke su prave ljepotice, a mala je i koliko vidim, prava mudrijašica...
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Zelenka pravo si osvježenje na forumu, tvoje komentari i opisi su predivni, svima nama na kontinentu je pravi problem sa kamenjem i snalazimo na na razne načine, ali budući da voliš kamen sigurno ćeš naći načina da ga nabaviš. Inače ja kada idem u cvjetni centar nešto kupiti cvijeće mi samo uskaće u košaru i kada dođen na blagajnu bože moj nisam ja kriva što je ono tu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
S veseljem sam pregledala tvoj vrt i oduševio me tvoj entuzijazam! Sve me nešto podsjeća na moj vrt, familiju - dječica slične dobi, i kuća u izgradnji. S tom razlikom što je kod mene ogromna količina KAMENA
![]() Dobro je saditi odmah veće biljke, pogotovo ako nisu preblizu kući. To sam i ja radila, a muž je vrtio glavom. Sad su narasle i ne moram ih čekati! Kamenjar mi je presladak, i biti će odličan kad se biljke razrastu. A panj je ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |