Vrt Zelenkine mame |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj, prekrasno! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Evo, kao što sam obečala, draga Nuna, Ovo je samo jedan dio, niti pola ruža moje mame. Ima ih oko 50-tak vrsta.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne ruže
![]() Znaš li možda vrstu ove penjačice bujnog cvata i ove crvene niže? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Divne ruže a ova mala ljepotica je najljepša!
Imaš divne penjalice! Mislim da je crvena Don Juan i veselim se svojoj koja će valjda jednog gana biti kao tvoja.
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Neznam zašto ali slike kad sam ih postavljala na forum jednostavno zarotiraše obrnuto! :(( Neke se poslaše i duplo a neke su mutne ok te mutne su bile takve i prije jer su slikane mobitelom ali ovo je sad čista katastrofa! Jer mi može tko reči zašto se normalno okrenute slike obrnuše postavljenjem na forum???
![]() |
|
![]() |
|
Ovu crvenu sam kupila ja mami i mislim da se zove Don Juan,prekrasna je i divno miriše a procvala je iste godine kad ju je mama posadila . Nakon dvije godine popela se gotovo na krov
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala na odgovoru, prekrasna je
![]() Imam je, znači tako će izgledati ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne ruže ima tvoja mama,to je moje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ženske !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kakva mama takva kci, bravo za obadvije
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Zelenka veliko HVALA,ispunila si obećanje.Vrt je stvarno super a sigurno znaš da su me ruže posebno oduševile.A i ona slatka curica naravno.Cvijeće među cvijećem.Penjačice su baš bujne.Za crvenu sam pročitala da je Don Juan a kako se zove ona žuta?Pozdravi mamu i još nam tih slikica pronađi.Idem ponovo pregledati slike.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ona malena ružica je preslatka,a mamine ruže krasne,zaista se vidi da ih gaji sa puno ljubavi,pozdrav za malenu,mamu a naravno i tebe koja nam stavljaš ove prekrasne slike
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasan vrt, baš sam uživala
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasan vrt tvoje mame
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima i mama se zahvaljuje na lijepim komplimentima! Nažalost ne zna nazive ruža ! Ja ću se ove godine sama potruditi malo bolje ih uslikati pa će ih znalci ruža možda znati dešifrirati :)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe su ruže tvoje mame!
slika njene unučice na travi sa bilelim cvijećem je prekrasna! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |