Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt Zelenkine mame
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt Zelenkine mame

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 11:45

Joj, prekrasno!

smile141za Zelenkinu mamu!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 12:47
Evo, kao što sam obečala, draga Nuna, Ovo je samo jedan dio, niti pola ruža moje mame. Ima ih oko 50-tak vrsta.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 13:02
Predivne ružeClap

Znaš li možda vrstu ove penjačice bujnog cvata i ove crvene niže?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 13:28
Divne ruže a ova mala ljepotica je najljepša!
Imaš divne penjalice! Mislim da je crvena Don   Juan i veselim se svojoj koja će valjda jednog gana biti kao tvoja.

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 13:43
Neznam zašto ali slike kad sam ih postavljala na forum jednostavno zarotiraše obrnuto! :(( Neke se poslaše i duplo a neke su mutne ok te mutne su bile takve i prije jer su slikane mobitelom ali ovo je sad čista katastrofa! Jer mi može tko reči zašto se normalno okrenute slike obrnuše postavljenjem na forum??? Confused
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 13:45
Ovu crvenu sam kupila ja mami i mislim da se zove Don Juan,prekrasna je i divno miriše a procvala je iste godine kad ju je mama posadila . Nakon dvije godine popela se gotovo na krov Smile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 13:54
smile57Prekrasno uređeno dvorište s bezbroj različitih biljaka, oduševljena sam i čestitke tebi i mami za puno raznovrsnih i kreativnih gredica, kamenjar je također dotjeran
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 15:14
Hvala na odgovoru, prekrasna jeClap.

Imam je, znači tako će izgledatiTongue
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 18:14
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Hvala na odgovoru, prekrasna jeClap.

Imam je, znači tako će izgledatiTongue
I ja je imam nadam se da će i moja biti takva ja sam svoju tek u jesen posadila ali imam pravog stručnjaka za ruže tako da se ne brinem! Wink Inače moja mama u jesen pognoji te svoje ružice obilato stajskim gnojem ujedno ih zaštiti od mraza i kaže da su zato tako brzo narasle i bujno cvatu! Tongue
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 18:22
Prekrasne ruže ima tvoja mama,to je moje cvijećeClap
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 18:43
Hvala ženske ! Smile Ima ih ona jako puno samo ja ne mogu naći te slike u brojnim albumima Confused Vidim da su mi slikice sada konačno okrenute pravilno neznam čije je to djelo ali mu se duboko zahvaljujem! smile79 I vama jedan veliki smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 18:48
kakva mama takva kci, bravo za obadvijesmile55
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 20:19
Zelenka veliko HVALA,ispunila si obećanje.Vrt je stvarno super a sigurno znaš da su me ruže posebno oduševile.A i ona slatka curica naravno.Cvijeće među cvijećem.Penjačice su baš bujne.Za crvenu sam pročitala da je Don Juan a kako se zove ona žuta?Pozdravi mamu i još nam tih slikica pronađi.Idem ponovo pregledati slike.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 20:42
Ona malena ružica je preslatka,a mamine ruže krasne,zaista se vidi da ih gaji sa puno ljubavi,pozdrav za malenu,mamu a naravno i tebe koja nam stavljaš ove prekrasne slike
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:05
Prekrasan vrt, baš sam uživala
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 15:47
prekrasan vrt tvoje mameThumbs%20Up
Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 16:26
Hvala svima i mama se zahvaljuje na lijepim komplimentima! Nažalost ne zna nazive ruža ! Ja ću se ove godine sama potruditi malo bolje ih uslikati pa će ih znalci ruža možda znati dešifrirati :) 
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 17:56
lijepe su ruže tvoje mame!
slika njene unučice na travi sa bilelim cvijećem je prekrasna!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.