Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 36>
Korisnik
Poruka
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 20:59
imam ja još puuuuunnooooo tema za podijeliti sa vama.
Mislila sam to staviti sve na jednom mjestu ali su mi savjetovali da svaku priču stavim kao novu temu...
eto tako tražite me da uspijete sve popratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:32
Trudit ćemo se da te pratimo i veselimo se novim slikamaTongue
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:35
Pa radi on radi ali moram reći da je potrebna dobra motivacija hehe
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 00:00
E prekrasno i zanimljivo,a što se tiče motivacije  pa nije valjda samo to pilence smile121mislila sam i na neko pivce ipak je vruče kada se radismile71
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 06:24

Prekrasna priča o nastanku jednog jezerca!

Time is something you can never get back..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 10:41
divno Monny,jedva cekam da vidim proljetne slike
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 11:44
smile57Za kreativce i fantastičan rezultat!Big%20smile
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 20:39
joj joj pivo i ne spominji to je pod OBAVEZNO! Angry
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 20:41
HEY misty nema na čemu - možda nekome i posluži da otprilike vidi otkuda krenuti.... Wink
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 20:44
gioiaa ima još slikica od prošle godine do sada budem stavila čim prije i jesen i zimu... a onda čekamo proljeće 2011. pa počinjemo sa novim zapažanjima...Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 20:59
Hej evo me k tebi, joj jezerce, podsjetilo me na moje u vikendici, koje je potpuno zaleđeno, no ribice će nadam se preživjeti.
Prekrasno je tvoje jezerce, potočić, mužić, a kad dođe proljeće moći ćemo vidjeti koliko su nam ribice narasle. Moje imaju i ime, nadam se da će prezimiti, ovo im je druga zima.
smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:08
Evo sad ću staviti još slikica pa ćeš vidjeti moje prije zime (ja ih i sad vidim) led se jednom otopio a ovaj sada je tanak i proziran pa ih vidimo Tongue
naše nemaju imena ima ih previše... ne znam di ćemo sa njima kad se ovog proljeća razmnože jer u naše jezerce stane oko 35 do 40 ne više (i to je puno neće puno rasti jer neće imati prostora)...
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:16
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:18
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:22
I naš mačak Miško je ovdje pronašao svoju oazu opuštanja...Cool
Uvijek je dobro došao osim kada vreba ribice Angry

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:24
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:25
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:29
Kućica za ptičice bi trebala biti na višljem mjestu..
ali evo za sada ovdje lijepo paše...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:32
Ovdje ako bolje pogledate možete vidjeti da smo tek počeli raditi stazicu unaokolo jezerca i kamenjara (dugo je trajalo zbog sakupljanja kamenja...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 21:34
Pokušaj malenog slatkog mostića preko potočića...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.