moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo još jednog mladog vrta kojeg ćemo moći pratiti u njegovom napretku.
![]() A baš je dobra lovorvišnja od tate,htjeo ti na brzinu ozeleniti vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga baka- ovo za akmenje uopće nije glupo rečeno! Sa njim se može stvarno sve, čuda napraviti- od kamenjara do rubnjaka i ogradica za cvjetne otoke. Pa i samo kao neki akcenti u vrtu. I nikad ih dosta! Meni već fali još! zezao me muž da ću cijelo dvorište prekriti kamenjem!
![]() ![]() ![]() Hej Otok, nisam nabavila pužomat, al si me sad bacila u razmišljanje... zar pužeki vole kadifice? A zar nije neka priča da su one korisne i u povrtnjaku? Ja sam ih malo mislila i tamo preseliti iz svog rasadnika. Morat ću znači to proučiti, hvala ti na savjetu! Mali kaktuse, i ti dobrodošla u moj vrt! Nadam se da ćemo se svi lijepo družiti. A lovor višnja je instant zelenilo! ![]() Drage cure, šaljem vam ![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() ![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš ti je sretan kutak, vidi se na kilometar!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Već sad se vidi da će tvoj mladi vrt izrasti u pravog ljepotana, a ako odeš na dan dva, tko zna kakvo će te zelenilo dočekati
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kamenjar ima lipu formu i lipe biljkice si posadila i bit če predivno kad se sve razraste
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Triša, Moon i Mira21, hvala vam što ste navratile! Razmišljam ja, Moon, možda i otići na par dana, pa čisto da vidimo!
![]() maryann, jučer sam gledala tvoje slike i strašno, strašno mi je žao zbog svega što ti se izdogađalo! Nitko nije zaslužio tako nešto, al za sve naše nedaće postoji neki viši razlog, bar se ja tako tješim. A opet, sama si rekla, svako zlo za neko dobro, pa ni ti se nisi predala, i stvarno sad imaš prekrasne "lipotice" kod sebe! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bit će baš lijepo pratiti tvoj vrt u nastajanju, a iz iskustva ti mogu reći da ćeš, vremenom, puno toga mijenjati! Vjerujem da će se većina forumašica nasmijati na ovu izjavu "iz iskustva" jer ovo je tek drugo proljeće u mom vrtu za mene, ali i u tom kratkom vremenu puno sam toga promijenila, pa ti zato mogu savjetovati ponešto. Za početak pažljivo izaberi trajnice koje voliš pa ti je onda lako eksperimentirati sijući oko njih jednogodišnje cvijeće koje će im najbolje pristajati. Tako će ti i vrt svake godine dobivati novi izgled!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Misty-da, poznavajući sebe, uopće ne sumnjam u ovo za promjene! Nekad sam sama sebi dosadna- toliko posla i radova da bi nešto napravio, onda završiš i shvatiš, ma možda da to stavim drugdje, i nikad kraja. Čovječe!
![]() Baka, kamenje je zaaakon! Vidjela sam neki dan Anaidino, čini mi se, novo kamenje! Da mi je, da miii jeee...! ![]() Puse |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
LeoNata, polako ali sigurno pretvaraš svoj kutak u nešto predivno!
E, da je meni tako, pa da me dočeka nešto samo zasađeno, ali ne, ja sve moram sama...
Bit će sve super.
Pozdrav svima!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Vrt izgleda jako privlačno. Jedva čekam da se sve zazeleni i rascvjeta. Nemoj biti previše skromna, svaki vrt počinje jednom biljkom
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Hej Sunce, jako sam ponosna na svoj kamenjar, biljčice ti super napreduju, užitak ih je gledati! Nešto sam sprčkala, pa ne mogu postaviti slike, ne mogu ih sa kompa prebacit na cif, moram proučiti gdje sam zeznula. Ima nekoliko novih sitnica za pokazati...
Mali Gogo, istina za početak, a ponekad sam pre samokritična, al u biti ima već slatkih stvari kod mene ![]() ![]() Šaljem vam svima jednu čašicu "jubilarnog" rođendanskog Prošeka! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
LeoNata dobro nam došla i dugo se družila sa nama.Koliko ja vidim biće to jedan prekrasan kamenjar.
|
|
![]() |
|
moon i nuna, dobrodošle i vi u moj vrt, i evo vam par slikica:
ljubičasti jaglac se ne da, ali pored njega treba procvjetati jedan druge vrste, kojem se veselim, jer ne znam kako izgleda cvijet ![]() phlox, okupan suncem, brzo napreduje i bit će još ljepši kad bude velik, volim ga ![]() ovog sam gospodina svaki dan obilazila, jer nisam znala u što će se pretvoriti one male tamnozelene loptice ![]() obožavam ranunkule, ali na žalost imam samo ovu jednu ![]() ovu mini ružicu sam dobila, ne izgleda mi baš najsretnije, ali se nadam da ćemo se izliječiti i živnuti ![]() bijela petunija (imam istu i ružičastu) ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo, LeoNata!
Glavno da sve napreduje.
Mislim da ćeš malč koru morati maknuti tako da ti se biljke mogu lakše širiti, ovako će ti možda neke ostati zarobljene, ali nisam sigurna- i ja sam puno toga naučila na ovom forumu.....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo si to sredila. Kamenjar ja pravi!
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bit će zgodno pratiti razvoj kamenjara
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |