Uzgoj lukovica u stakleniku |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lukovice onda moras nositi ina hladno da ti procvijetaju ako su preko zime u stakleniku ili ih zarezivti i onda tako potaknuti raniju cvtnuju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav...
Kao što znate veliki sam ljubitelj lukovica i gomolja pa mi treba par savjeta... Planiramo kupiti staklenik pa sam ja već počeo sakupljeti neke rijeđe vrste lukovica... Sad gledam malo na internetu i gledam ovakve slike Za više slika možete ići na www.srgc.com... Ove su biljke uzgojene u staklneniku, pretpostavljam hladnom... Na ovoj slici sam vidio da su posude ukopane u pijesak, valjda zato da zadržava vlagu pa sam ja po uzoru na to posadio neke biljke u glinene posude i ukopao ih u pijesak... E sad mene zanima na kakvom mjestu držati te lukovice dok ne niknu, a gdje kad niknu i počnu cvjetati...a kad nabavim staklenik koja temperatura treba biti u njemu preko zime zato što bi u njemu trebali prezimljavati i kaktusi, BakaBea, ti imaš plastenik pa vjerojatni imaš iskustva da podijeliš sa mnom... Pokušao sam uzgajati na uobičajeni način kao i druge biljke ali neke su istrulile ili nisu cvale, dok neke nisu ni iznikle, nadam se da ću uz vašu pomoć sad imati više uspijeha, pozdrav.... I ako mi netko može reći neku stranicu sa koje se mugu naručiti neke lukovice iz Europe... Hvala |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |