black - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dadacvjetić - pun ti je inbox , pa ti ne mogu poslati poruku ,,, ne znam kako da ju drugačije kontaktiram ?
"Viđa" li ju netko u posljednje vrijeme ,,,, ne znam,,,, ako ju netko sretne u nečijem vrtu , nek joj kaže ! Hvala ! ![]() |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imam i ja bunar u dvoristu,i iskoristila sam ga da napravimo fontanu,ne mora to biti velika fontana...pogledaj na temi moj vrt,"opsjena" ima divan bunarcic(5 stranica)... |
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Ovaj sad mi je u zavjetrini , sa sjevera je veranda , a sa istoka kuća , tako da ga nisam unosila i eto dvije godine nije smrznio !
Inače na tom mjestu po ljeti prži sunce od podne pa do navećer , pa bi mi se osušilo šta god posadila ,,, zato je ovo dobitna kombinacija , lavanda , ružmarin , vrijesak i majćina dušica ! |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jel' taj ružmarin moraš unositi po zimi ili ostaviš vani, jel' se ne smrzne ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošla
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Dobro došla i dugo se družili
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Wow , koliko nas je ,,, jeee , hvala na dobrodošlici i na savjetima ! Toliko sam sretna i puna volje za rad ,,, uh , ne znam šta bih prije zadnjih dana ,, žurim da još ponešto pripremim po dvorištu dok nije smrzlo !
Freeland ( sviđa mi se tvoj nik ) - mislim da ću poslušati tvoj savjet ,,, odnosno prijedlog br. 2 od Bake ,,, ! E ajmo sad znalci ,,, nazive niskih biljkica koje bi se možda mogle i sad još posaditi ,,, pa ću na proljeće nadopunjavati ! Molim ideje ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Dobrodošlica i pozdrav uz Sarajeva
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla u naše cvjetno društvo,vidim da već imaš dosta savjeta šta da radiš s bunarom,baš će biti lijepo gledati kako nastaje tvoj cvjetnjak.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobrodošlicu šaljem i sa sjeverozapada ljepe naše!! A ovo gore na slici i nije tako strašno, mislim na nered, još imaš i jako grupirani nered, ali svaki početak je takav!!! A sve one koje nemaju bunare i zdence na vrtu bi ih htjele imati, a one koje ih nemaju ih rade!!! Ja bi okolo posadila niske trajnice, trave koje imaju boje, ljeti stavila moje ovogodišnje otkriće-gazanije u svim bojama, a na poklopac bi postavila teglice sa sukulentima, a cvijetnu gredicu proširivala prema potrebi tj apetitu cvijetoljubca koji ćeš s nama postati!! Ma kako krenula, i kada krenula, moraš znati, bit ćemo uz tebe i pratiti tvoje cvijetne korake naravno uz obavezne pakete kojima zatrpavamo HPT!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bogatstvo bi dala za bunar!
ja bi ga ozidala, stavila krović, okačila puzavica.... |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
srdačnu dobrodošlicu ti želim
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Dobrodošlica uvijek pomogne i osnaži a i svi mi znamo šta znači tako da nam je drago što si s nama i djeliš iskustva.Zato dugo ostani s nama i uživaj a i mi ćemo s tobom ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Lantana na dobrodošlici i savjetima !
![]() Za bunar ste u pravu da bi bio lijep da se ozida i to starom ciglom u rustikalnom stilu , ali ja bih radije samo nešta posadila oko njega da ga malo prikrijem i zašarenim dvorište ,,, najviše zato što je jako usko i ozidan bunar bi mi oduzeo pogled , i bio bi previše natrčen na pol dvorišta ! Više mi se sviđa ona druga ideja ,,, sa biljkama okolo ! Samo ne znam koje biljke bi bile prikladne , jer cijelo popodne je u sjeni ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro došla i dugo se družila s nama
![]() I ja se slažem s Bakom u vezi bunara, ja bi ga dozidala iz sigurnosnih razloga, bunari su sad opet in i vizuelno i funkcionalno. Gledajući tvoj dio vrta u kojem rastu ružmarin i lavanda savjetujem ti da ih na proljeće ošišaš kako bi se zgusnuli i napravili lijepi grm, jer će ovako odrveniti grane i onda više ne izgledaju lijepo. Pozdrav iz Dalmacije! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Baka !
Drago mi je da sam već počela dobijati savjete ! Hvala ! Hvala ! Super ste mi ! ![]() Skačem od sreće ! |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja se „zapalila“ Dakle moji prijedlozi: 1.Skuplji. Nadozidati bunar izvana, ili kamen ili lijepa cigla ili bilo što pa žbuka. Gore onda poklopac.Okolo posaditi neki puzavac pa ga šišati kad pokrije sve do ruba. 2.Ostaviti bunar ovako i okolo ili posaditi u zemlju nešto (a što ... javit će se iskusniji znalci od mene) ili na pr. okružiti ga istim vazama s nekim lijepim cvijećem. Zamisli krug vaza s crvenim pelargonijama.Pa nekoliko istih pred kuću uz zid. Prva varijanta je skuplja, ali, recimo sigurnija. Druga je jeftinija ali možda i ljepša.... U svakom slučaju bunar je centar oko kojeg nekakvom simetrijom sadi ostalo.Iskoristi ga kao nekakvu polaznu točku. Vjerujem da ćeš dobiti za biljke puno savjeta.Pozdrav i dobrodošla! |
|
![]() |
|
Prvo želim nekako urediti ovu sredinu oko bunara koji je ( bez veze ) na sredini uskog dvorišta , pa bih ga voljela nekako zakamuflirati !
![]() Imam dosta vremena da osmislim strategiju kamufliranja ! Jer ne mogu cijeli bunar negdje premjestiti ! Svaka pomoć i savjet dobro došli ! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |