moji skromni počeci |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisam stigla do Perlice jer stanujem na drugom kraju grada..ma ne gori mi nigdje..:))
evo novih radova: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Magaly jesi li bila u Perlici, odnosno jesi li nabavila "muzičku" salvetu? Očekujem novih radova. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla ,krasni radovi samo nastavi
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Magaly, Dućan Perlica, Zvonimirova 42.
|
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
jesam jesam iz zg-a sam a gdje se mogu kupiti??
|
|
![]() |
|
Magaly, violinu i note, prekrasnu salvetu možeš pogledati na stranicama Perlice iz Zagreba. Imaju internet prodaju ako nisi iz Zagreba.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Dobro došla!!
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
hvala na dobrodošlici, ima novih radova, stavim sutra
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Evo da ti zaželim dobrodošlicu
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Dobr došla.....sjalni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobro nam došla magaly, evo da te pozdravim i u tvojoj galeriji, samo tako nastvi.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
salveta je bijela s plavim cvijetovima a podlogu keramicke okrugle plocice sam ofarbala akrilnom bojom bijelom i polovicu sam tonirala plavom temperom :) to je stari podmetac za case okolo je pluto :)...
salvete sam sve dobila na poklon :D ne znam gdje je kupljena |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
mislila sam na onu svjetloplavu salvetu-plavi cvjetići i listići...na onom okruglom predmetu (zaista sam mislila da se radi o dasci koja se uglavnom koristi za podmetač ili za sjeckanje povrća)
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Magaly - želim ti ugodan boravak na našem forumu! I čestitam na četiri momka! Svaka čast da uopće uz njih uspiješ nešto i za svoju dušu napraviti....
Radovi su ti jako lijepi i veselim se unaprijed novim slikama
![]() |
|
![]() |
|
nisam jos na. drvu radila, na koji rad mislis ?
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() prekrasni radovi!!!Posebno mi se sviđa motiv na dasci.Di si nabavila tu salvetu? |
|
![]() |
|
![]() ![]() resize-ala pa su ispale ogrooomne, onda sam cijeli post izbrisala pa sve ispočetka ![]() uglavnom ću raditi vikendom jer preko tjedna uz posao i svoje dečke baš i ne stignem (imam četiri momka) :))))) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |