Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Floraart 2013.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Floraart 2013.

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 04:27
Bile smo danas Camellia, belica i ja...Medo nas je preduhitrio, taman sam se mimoišla s njime...s obzirom da mi je zbilja blizu idem i sutra...Ima svega, vjerujem da bi se za svakoga ponešto pronašlo!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 22:53
A kaj da velim ? I to bi trebalo vidjeti !     smiley3652.gif
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 16:36
Sara draga, ove godine ću svakako doći pogledati, nisam nikada bila. Hvala na informaciji smile78
Rijeka

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 10:50
ovogodišnja će se izložba održati na starom mjestu, okolica jezera Bundeka,  u vremenu od 29. svibnja do 2. lipnja 2013.

Eto,  dovoljno je vremena da svi koji to žele mogu isplanirati posjet ovom uvijek zanimljivom događanju.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.