Cvece je ukras baste |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 18> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srdačna dobrodošlica i od mene !! Krasni su ti tulipani ali ruža je ruža ! Kraljica vrtova !! Veselim se novim sličicama !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Dobro nam došla
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro nam došla. Prekrasno ti je cvijeće. Neću posebno istaknuti niti jedan cvijet, jer zaista svaki pljeni svojom ljepotom
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobro nam došla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Wanesa,vidim nekih novih biljkica,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
ako
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne proljetne slike!
Dobro došla u cvjetno društvo! |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobrodošlica i s moje strane, nadam se jednom dugom i lijepom druženju u tvom vrtu, lale- tulipani ili kako god, ove godine su te nagradili a bome i nas, isto tako i zumbuli, jaglaci a ruže će tek startati za koji dan i biti lijepe ako ne i ljepše od lani
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, hvala ti na poseti i dobrodoslici. Tvoj vrt je predivan,kao i sobne biljke,a unucica Tara je preslatka! Pozdrav za tebe i Taru! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moon, i ja se radujem svakom novom cvetu kad vidim da je procvetao,a raduje me i tvoja poseta! Neke ruze su stare desetak godina, a vecina ih je skoro posadjena,proslog leta su prvi put cvetale. Iskreno se nadam da ce ove godine biti jos lepse! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Erutrina,veoma se lako razmnozava,otkine se grancica-pelcer koja se brzo zakoreni u vodi ili direktno u zemlju,i onda kad krene sa rastom veoma se brzo siri i cveta celog leta, do prvih mrazeva.Ovu belu margaretu i osteospermume ,imam sad prvi put a imala sam zutu margaretu( leucanthemum) i cvetala je bas celog leta. Zato mi se i svidja... ![]() Evo uspela sam da pronadjem sliku da vidis kako izgleda, ovo je na pocetku cvetanja,stalno izlaze novi cvetici,a precvetale kidam da bi lepse izgledala... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i tvoje cvijeće je postalo ukras ovog foruma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=aralija] Dobrodošlica i s moje strane, nadam se jednom dugom i lijepom druženju u tvom vrtu, lale- tulipani ili kako god, ove godine su te nagradili a bome i nas, isto tako i zumbuli, jaglaci a ruže će tek startati za koji dan i biti lijepe ako ne i ljepše od lani
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |