sunceeee treba pomoć |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bi da iman dugačke gredice stavila kamen i podilila po dužini gredicu tako da prvi dio bude dubok dva pedlja i po ciloj bi dužini pomišala škalju sa zemljom i tu badnula same sukulente...čuvar kuće i sl
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ajde nabaci koju fotku prostora
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Dragi moji virtualni prijatelji, trebala bih malu pomoč tj. savjet.
Konačno sam krenula u pretumbaciju gredica sa cvijećem pa sad muku mučim što gdje podsaditi. Molila bih savjete koje vrste cvijeća posaditi a da cvate ljeti i u jesen, s tim da ne bi smjelo biti visoko. U obzir dolaze niske ili poluvisoke ( do 40 cm ) trajnice, može i kombinacija cvatućih i necvatućih. Gredice su dosta duge i široke, položaj sunčani. Hvala unaprijed! LP svima |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |