Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sunceeee treba pomoć
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

sunceeee treba pomoć

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 16:19
ja bi da iman dugačke gredice stavila kamen i podilila po dužini gredicu tako da prvi dio bude dubok dva pedlja i po ciloj bi dužini pomišala škalju sa zemljom i tu badnula same sukulente...čuvar kuće i sl
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 14:53
ajde nabaci koju fotku prostoraWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2013 u 10:54
Dragi moji virtualni prijatelji, trebala bih malu pomoč tj. savjet.

Konačno sam krenula u pretumbaciju gredica sa cvijećem pa sad muku mučim što gdje podsaditi.

Molila bih savjete koje vrste cvijeća posaditi a da cvate ljeti i u jesen, s tim da ne bi smjelo biti visoko.
U obzir dolaze niske ili poluvisoke ( do 40 cm ) trajnice, može i kombinacija cvatućih i necvatućih.
Gredice su dosta duge i široke, položaj sunčani.

Hvala unaprijed! LP svima
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.