Moja mala kolekcija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potpisujem setnju po prekrasnom,mastovito uredjenom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bilo mi je zadovoljstvo prošetati tako lijepim vrtom. Baš mi je drago da si stavila slike, a kad sam ih spomenula moram i njih pohvaliti
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Hvala ti Sabi na odgovoru i ponudi, na žalost daleko sam,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
hvala desert rose na posjeti
nije nikakav problem, štoviše lako ih je održavati, zimi ih spustim u suteren gdje imaju dnevno svjetlo,zalijem ih tu i tamo kad je "topliji" dan i to je to veći problem mi je bio preko ljetne pržoline (u Slavoniji sam pa temperatura ide 35-40C a nema vlage u zraku) no otkada imam jezera, stoje u vodi i guštaju isparavanje, zbog toga i imaju velike listove p.s. imam puno mladih jer sam morala razdvojiti grmove, a žao mi je baciti pa sam sve sačuvala, ako si blizu da možeš doći po kojeg rado ga udomim (nebi stali u paket za slanje poštom)
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Evo mene opet do tebe
![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
baš sam čitala tu temu, svakako krećem u spasilačku akciju
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga, ja sam se puževa riješila pomoću pepela. Posipala sam ga oko biljki koje su uništavali.... a puževi ne vole kada im se pepeo ili tako nešto suho lijepi po tijelu, otežava im kretanje. A rekli su mi da isti efekat ima i vapno u prahu, tzv. hidrat. Možda da pokušaš? I da ne preskočim pohvaliti slike.... lijepa je jesen kod tebe! (a zimu bih rado preskočila i ja!)
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Sabi, lijep vrt, lijepe biljke i lijepe slike, prave jesenje!
![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala Andina za link, idem odmah vidjeti sto se da napraviti
voluharice uopce nemamo bas zbog toga sto su macke stalni stanovnici, ali krtice su nam radile poprilicnu stetu prije ovog macora |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro došla Sabi,lijep vrt s prekrasnim cvijećem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Sabi, lukovice ti jedu voluharice, a mačor im je smrtni neprijatelj. Krtica je mesojed, ona samo kopa tražeći gliste i crve kojima se hrani, a štetu napravi kad izbaci lukovice ili korijenje ostavi "u zraku" tj. razruje zemlju oko njega.
Što se tiče puževa, ovdje ima puno savjeta o tome kako ih se riješiti: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5993&title=puevi-u-vrtu |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jesen je stigla, kad bi bar poslje nje odmah proljeće :-D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam
kako čitam po temama puno ljudi ima problema sa mačkama u vrtu, ja moram priznati da imam više koristi nego štete, stari mačor je ekspert za krtice i od kada imamo njega nema ni jedne kradljivice lukovica sad me muče puževi, bar mislim da su oni u pitanju, potpuno su mi uništili ukrasno zelje, neznam kako da ga spasim
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lijepi vrt, zanimljive kreacije, vidi se kako mašta radi ! Bravo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
''i naravno profi vrtlarica za hitne slučajeve ''
ona slučajeve koji nisu hitni napravi hitnima.preslatka je
![]() dopada mi se i stara trešnja
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Pozdrav, Sabi! Sviđa mi se tvoje cvijeće i maštovite kreacije u vrtu, a maca je preslatka!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovog momka čeka podrum, dosta je kvasio noge ![]() ![]() rušila se stara trešnja,a neke djelove smo zadržali za dekoraciju ![]() i naravno profi vrtlarica za hitne slučajeve ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Dobrodosla Sabi. prosetala sam tvojim lijepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sabi, baš lijepo da si se konačno odlučila pokazati nam svoj zanimljiv i lijepi vrt. I mene je oduševila kućica uz jezero, čini mi se da ima čak i klupica na trijemu. Možda jednom neka dobra vila zaluta pa je poveća skupa s jezerom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala svima na lijepim riječima kućica je djelo mog oca, ženski dio je glava operacije, a muški fizikalija ![]() susjedin mačak si ju je odmah uzeo kao vikendicu, tako da je višestruko iskorištena :-)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |