radovi moga sina |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno Monna, prekrasni crteži, posebno onaj zadnji.
Tvom sinu sve čestitke!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Veliki talenat ima tvoj dino svaka čast ,on je već veliki umjetnik što dokazuju ovi radovi.
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
heheheh... i ja sam tako svom sinu...bilo je: "lijepo crtas", pa onda "stvarno lijepo crtas", pa "ovo je super".....a sad mi oko ispadne kad bacim pogled dok on nesto"šara" ![]() hvala ti na lijepim rijecima, nadam se da cemo se jednom naci i na kavici kod mene, sa suprugom naravno, pa ces imati priliku to vidjeti i uzivo....meni osobno je jos bolje uzivo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
floramye, ane6
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Monna, komplimenti sinu, lijepo da si stavila slike da i mi uživamo. Nadam se da će nastaviti brusiti talent i raditi ono što mu tako dobro ide.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
hvala nisa
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Monna tvoj sin ima zlatne ruke. Ja uvijek kažem takvo nešto je stvarno Božiji dar. Prekrasno. Ona prva u dušu dira, one tužne okice.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
karli
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Genije je rođen i zato draga Monna Vaša podrška da se dalje razvija biti će o presudne vaznosti, nemoj zanemarivat njegov talent već ga u tim godinama usmjeravaj i hrabri da nastavi, ako treba hvataj veze za likovnu akademiju jer to mu je suđeno, nemoj ponovit moju grešku pa da djete izgubi volju, s puno ljubavi ga usmjeravaj i daji mu podršku jer su to godine kad dijete lako odustaje
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Bravo za Dinu. Nadam sa da vremenom, iz iskustva, neće izgubiti interes jer bila bi velika šteta. Monna, ako posustane, guraj ga i potiči jer je veliki talenat.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Rijedak talent.Svaka čast.Ima na fejsu grupa koja se zove DRAWING PENCIL pa neka malo pogleda makar vjerujem da on za takve grupe već zna.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
mona potpisujem sve što su cure prije mene napisale a vi mu budite potpora u daljnjem radu, talent nikada neće izgubiti samo ga može nadograđivati ,vidi se po radovima da dragi Bog nije škrtarijo kada mu je djelijo talente ,on to samo mora koristiti uz vašu pomoć
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bravo za sina ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem ! Ovo je prekrasno ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jedva čekam da staviš još koju sliku da još malo uživam ! Ja uopće neznam crtati, pa mi je nevjerojatno da netko može ovako nešto napraviti. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Monna , blue sky je predivno opisala talent tvojeg djeteta ;
ja nemam tome nista za dodati nego samo zelju da iz tog prekrasnog hobija napravi zivotno zanimanje okrunjeno uspjehom . |
|
![]() |
|
hvala na lijepim rijecima i savjetima, draga aralija
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
bucka
![]() kiki-ko ![]() mari ![]() anastazija ![]() blue sky
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ima li novih radova, sigurno ima, rado bih vidjela a vjerujem i ostali članovi....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
joj milice, ima i novih radova....ali ja sam nekako lijena bila skenirati i postaviti.....drago mi je da si navratila.....cim uhvatim priliku postavit cu koju slicicu
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |