Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema šanse da vas zaboravimo, svako malo skoknem virnuti ima li što novog kod vas
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ima da nikne i te kako
![]() uzivaj ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Koliko prašine!!!!
Pfuf! S toplijim danima, naravno da smo vani na friškom zraku i s rukama zmazanim od majke zemljice! Miha je završio seljenje krtičnjaka u cvijetnjak i to onaj koji sam još lani započela raditi. Tako da sam ja samo ,nonšalantno, prosijala sjeme nakon njega. I sad, kak mu Bog pomogne. Nek se muči. No svi veći radovi će pričekati neka bolja vremena. Ove godine uživamo u samoniklom cvijeću. Ima i to svoje čari. A sad idem postaviti par slikica tak da nas ne zaboravite! ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa da, vi sad njegujete cvetek u boci, pardonček u bušici... i nećete se s nama družiti.. šmrs, šmrc
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
A čuj, bila je zima i malo smo se grijali i ...eto, Šefi trbuh raste. I tko je vidio onda vrijeme provoditi u vrtu.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uh, sad sam se utješila, vidim da i vi dugo niste virnuli u vaš dnevnik!
Šeflera, barem možeš uslikati kak nam miha dela i komentirati jesi li zadovoljna!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hej ljud, pa mi smo se zeznuli, dogovarah posjet Felixinom raju a nama treba dječje igrališće. Lana 1, Zvjezdana, Ines, Šeflera ma koga sam samo preskočila, činilo mi se kako imamo klinaca i klinceza u perspektivi za jednu jasličku grupu, hura sza sve mameke i tateke i naj oprostiju ako sam koga ispustila (za pokoru bum došla čuvati bebice)
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
E Šefi, na flori 2010 to malo zvrče se više baš nebu dalo drmuckati. Koprcalo bu se kak na tvom avataru, puzalo po travi i jako štelo hodati. Al zato buju te tete i stričeki cvetoljubci malo smjenili u kvazimodo pozi, da si ti otpočineš križa.
![]() ![]() |
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() A na Flori bute sigurno drmuckale kolica, ali tek 2010. Beba bu došla poslje flore, ali taman da se okupam na moru prije nego zvrkić dođe! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo se vi zezajte, a kad bude trebalo čuvati, pa kad nas Miha i Šefi budu zvali, gurat ćemo mi kolica na flori u 6. mjesecu, ajme dijete bi se po ovome moglo roditi na flori, to bi bio pun pogodak. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ma daj se ne zezaj miha, pa to bu onda malo kuštravo čudo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jesam nešto propustila?
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Franjica, u krevetu se nismo mogli ni mrdnuti bez male triše. Cijelo vrijeme je bila kivna na nas kaj smo joj zauzeli krevet.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa i oni su nama ostavili vrlo dobre vibracije - cjeloj mojoj obitelji, ali srećom nitko nije ostao trudan.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ma kakvo hladno more, oni samo pričaju o atmosferi u tvojoj užoj i široj obitelji, o užitku druženja s vama svima... pa jasno da se nakon dobrih vibracija, ljudi dobro osjećaju a kako su se morali jako stiskati u tvojem krevetiću... pst, dalje se ne priča u pristojnom društvu
Pusa
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
|
Franjica je sve tako lijepo rekla, da nemam što dodati, osim možda samo da je malo pomoglo i hladno more dok ste bili kod mene
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju,
baš sam sretna, baš sam sretna pa makar ne imala što čitati u vašem Dnevniku jer očito plazite po drugim Forumima i čitate sve što vam padne pod ruku. Pazite, roditeljstvo je jedina djelatnost koja je dozvoljena bez ikakvih ispita, pripema i svjedodžbi... osluškujte jedan drugoga i bušicu i samo naprijed. Uz toliko ljubavi koliko je vas dvoje imate, uz toliko pozitivne energije znam kako će na svijet doći jedno predivno stvorenje, znam kako će čovječanstvo biti obdareno jednim pravim, velikim (u svakom smislu, ne samo fizičkom) čovjekom. Bravo
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tako ih i mi iskorištavamo kad se već teško boriti s njima
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |