Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 34> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do sada sam samo uzivala gledajuci vase radove,vrijeme je da napisem koju rijec pohvale,cure stvarno ste velemajstorice,sve sto radite meni je prekrasno.toliko prekrasno da sam i ja odlucila iskusati svoju kreativnost,za pocetak sam nabavila par akrilnih boja u spreju i ljepilo isto u spreju,sad idem upijati vase savjete.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
samo naprijed!! uživat ćeš!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
naravno da cu se obratit za pomoc jer ne sumnjam da ce mi zapet,cure super ste mi
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ne mogu vam se prestati diviti. I mene uhvati volja, a onda se sjetim da sam ja bila, valjda jedina na svijetu, koja je imala poklonjenu četvorku iz likovnog. I to da mi ne kvari opći uspjeh.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vera samo ti pokušaj....prednost decoupagea je baš u tome da ne moraš biti slikar a možeš napraviti umjetnoičko djelo
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
pa u tome i je stvar....ovdje smo ti jos neki imali poklonjenu ocjenu iz likovnog....da nam prosjek bude veći ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Leonarda ![]() to za tebe nikad ne bi rekla... ![]() Bila sam ziher da si i ti bila jedna od nadarenih pionira ( i omladinaca ) čiji su se radovi išli od jednog školskog natjecanja do drugog ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nisam bila par dana tu a vi već čuda napravile!!!
Idem redom ali me strah da mi neće pozliti od sve te ljepote...poslije se vratim sa komentarima...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Da, primjetila sam da te nije bilo ....baš si nam falila ![]() Jesi radila one male drvene kutijice, kaj nam je MIškopiško donjela? Ja ih sve obradila u " božićnom " štihu ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E ovo je stvarno za poluditi...
Napisala sam tako lijep i dug odgovor i na samom kraju me jednostavno izbaci sa interneta!!!!!!!!!!!!
Sada ću ukratko...
Znači čuda ste napravile za ovih par dana...stvarno ne znam šta ne bih pohvalila, jer su svi radovi prelijepi...
A ti hippy stvarno ti je šteta da se ne baviš ovim poslom i profesionalno jer ti to voliš raditi, imaš smisla, pa mislim da ti je uspjeh zagarantiran!!!!
Malo si razmisli...
A od kutijica... eh tu me već lovi panika, jer imam jednu jedinu, kao ova tvoja duboka sa anđelima....Kako ćemo mi to više nabaviti, imaš li kakvu ideju???
Ah, da imam još dvije slike radova koje sam naknadno slikala, jer čim sam ih napravila dobile su vlasnika, pa sam ih naknadno išla slikati....
Uh, umorih se....
![]() |
|
![]() |
|
Ček, čeka malo....pa zar ti nisam ja otpustila jednu onakvu kutijicu, ko mala škrinjica ![]() |
|
![]() |
|
Jesi i tu sam napravila ali je očito nisam poslikala...moram vidjeti u fotiću???
![]() Ah sada sam se sjetila... eno je u mojim radovima ona sa ružom!!!
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Darla, malo molim te opiši iskustva u radu s rižinim papirom, printaš li fotke na njega i kako. Nije tečaj skup ali svaki puta se zaigram u prodavaonici i sad moram stati na loptu, više ne smijem ići učiti
![]() |
|
![]() |
|
darla....lijepi su ti radovi.....najljepši mi je brod........zna se ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Mogu brodovi biti na kuglicama Leonarda pa onda otputovati u Ladimirevce preko Đakova....
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Pozdrav cure, evo i ja se javljam iz prikrajka. Već se neko vrijeme divim vašim radovima |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() |
|
Roberta,
okvir mi je prekrasan....vjerovatno zbog tog pohabanog looka ...ali i ova prekrasna curica svakako doprinosi tome ![]() |
|
![]() |
|
hvala, hvala, hippy. moram priznati da si mi ti veelika inspiracija i jaaako dobra virtualna učiteljica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |