Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 203> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zna majka što njeno djete najviše voli, prekrasne su. Ove godine ih nemam - još - a kako i sama kažeš neumorne su u cvjetanju i vole poluhlad, idealne za moje dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moram li opet ponoviti: Vrt ti je predivan, cvijeće prelijepo, ali danas sam ustvari došla kod tebe da ti pošaljem veeeeeliiiiikiiii bušić:
![]() B......, sretan ti rođendan !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Hoste
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Interesantni su ti pakujci, nisam ni znala da imaju tako lijep cvijet. Balkon (mi rečemo sural) ti je prekrasan s onim lijepim cvijećem.
Još jednom draga Korijenko sve ti u životu cvjetalo! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
SRETAN ROĐENDAN TI, SRETAN ROĐENDAN TI....
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dižem čašu za poseban dan i prekrasno cvijeće
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Korijenko, danas sam ponovno pogledala sve stranice tvog vrta, prekrasnog, sa mnoštvom biljaka, neka ti moje divljenje bude poklon za današnji rođendan
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zvrk gledam malo tvoju brojčicu, još malo pa si preko 500 a onda se sastajemo u vidljivima u "četiri oka".
Anaida, hvala na pjesmici !
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cure su sve rekle a ja mučim da ne ureknem tu ljepotu.Dalije su preslatke,sjeti se pa pokupi sjeme od njih
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drago mi je Otok da šećeš mojim vrtom i ja sam danas već šetala kod tebe i vidjela kako si se obnovila
![]() Evo malo ugođaja sa mog balkona ili kako se to kod nas zove "skod" zato jer nije pravi balkon jer su sa jedne strane stepenice.
![]() Ove dvije predivne begonije mi je poklonila mama za današnji rođendan.
Svake godine imam nove na istom mjestu samo mjenjam boje. Cvatu neumorno sve do novembra. Odabrala sm bijelu i roza
![]() ![]() Ovaj lila visoki jaglac (neka vrsta) nije prestao cvjetati tri godine, ne znam odakle crpi snagu, ove zime je imao jedan mali cvijet dugo, dugo a počeo gubiti lišće. Kad sam pomislila da je gotov evo njega opet, tri godine u istoj vazi i istoj zemlji.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Opet malo novosti sa sajma:
Lani sam imala ove male georgine- jednogodišnje i stvarno su zahvalne, bude rizik od pepelnice ali prođe....
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zaboravih na vaigelu
![]() Fenomenalna ti je crvena(višak ne bacatiiiiii,ja se pokorno javljam za koju grančicu)a što se rozne tiče....e sad ja neku roskastu imam,bum sutra slikala pa pogledaj,ako tu hoćeš,zakorjenim ti je
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Joooj!
Koja ljepota!
![]() Je l' to cvjeta u hladu, na suncu ili polusjeni?
Već vidiš zašto pitam!
![]() |
|
![]() |
|
Nisam mu mogla odoljeti, nije baš ko iz Zvrkovog engleskog vrta, bit će dogodine kad se razraste, ovu boju još nemam. Tražila sam žuti ali nije bilo, ako netko ima molim najesen sjeme
![]() Do njega mi je tamno ljubičasti ali ga je ove godine nešto napalo i ostao je kržljav, ni makac, samo da se ne posuši
![]() Moja mala nećaka je rekla da ga i ovako moramo slikati jer da je "prosto čaroban"
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Korijenko, vjerujem da je danas bilo još rožica za tebe našu rožicu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moj zidić na terasi je bio gol. Pokrili bi ga s te dvije daske. Sad sam stavila dva važa u uglove, ali vidjevši tvoj mali raj, pokušat ću povećati broj važa i cvijeća. Jer je zbilja lijepo za vidjeti.Da ne kažem prelijepo!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
One su Bako samo ujutro na suncu i to im paše jer nije agresivno a popodne kad peče one su u hladu, tako da kod tebe bi im bilo prva liga.
Vide se i fuksije isto su na toj poziciji i super su
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kako ono glasi tvoj potpis: pup do pupa ruža... Pa da složim slično: Cvijet do cvijeta, Korijenkova hacijenda! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ili se meni čini ili ti tema ima drugi naziv
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |