Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 70> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti, predivno cvijeće, crveni stolisnik je moj favorit |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivno cvijeće..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Iz ove serije meni su interesantne prva i zadnja.Roza phlox ima već par godina, a s obzirom da mi je pored ruža pojma nisam imala da je mirisni ( dok nisam pročitala na Forumu)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stolisnik je
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kat.rea skupit ću sjeme stolisnika samo mi pošalji adresu na PP da znam kud slati kad dođe vrijeme.
Vidim da vas ima još kojima se sviđa crveni, pa kad skupim sjeme dogovorit ćemo se na temi "Oglasi" ako još kojoj treba.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i obično; prelijepo!Svaka čast horti!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cvijece je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
O Gioiaa, jesi mi stigla napokon! Falila si mi i u mom i u tvom vrtu. Nema veze, zato će sad biti novih slika, a ti si se, nadam se, odmorila.
Bergenia, hvala ti.
|
|
![]() |
|
Uzela sam si pauzicu od svega i svih pa ću to odmah iskoristiti za staviti koju sliku.
Danas počinjem sa bockavcima:
Echinops
Arum italicum
Physostegia virginiana
I još jedan stolisnik ( ovo je beba od onih prije poslikanih )
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Crveni stolisnik iz tog grma je i kod meneeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo, ja sam opet čekala u zasjedi i dočekala ponovno prekrasne biljčice, echinops
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu
![]() |
|
![]() |
|
Echinops je jedna od mojih "bebica". Tako zovem one koje uspijem uzgojiti iz sjemena. Zato mi je posebno drag. Drago mi je da se i vama sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Evo još nešto sličica.
Solidago
Dvije flekave i ušljive ruže
Još jedan visoki bijeli Phlox, ali ovaj je drugačiji, ima ružičasto oko
Pa dvije Silvek-dalije
Pa Gioiaa-cleome
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
prekrasno...cleome
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Crveni stolisnik! To, i ja bih to. Kad se budu dijelile sjemenke, toplo se preporučam.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bože Horti kod tebe uvijek nešto novo, interesantno, ovaj Arum italicum je nešto fantastično, gledala sam malo na netu interesantna biljka. Hvala za objašnjenje za phlox, ovaj tvoj je definitivno drugačiji i ljepši od mog.
Sreća moja što pišeš nazive, a da ne... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ubijaš me nježno s ovim fotografijama svojih biljčica, uskoro se nadam da ću ih vidjeti uživo
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kod tebe uvijek nešto novo i zanimljivo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |