Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 113> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to ja nisam nigdje vidila da piše! kad sam slala sa glavne poste posiljke za vani nisu pitale ni sta ni kao,niti su otvarale,odem na ovu blizu pa odma hajka!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ja sam ti to vidjela pa sam se začudila.. samo zato sam zapamtila!!
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
rose ne uzbudjuj se, valjda ce sve biti u redu
--- valjda si naletila na neku nervoznu babu pa je zato tako ispalo
koja su im to glupa pravila da paketi moraju biit otvoreni, pa oni mogu i zatvorene pakete pregledati, ludjaci jedni
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
da, sve pošiljek koje se šalju van Hrvatske moraju biti otvorene da u pošti utvrde treba li pošiljku dati na poštu carinjenja ili može biti poslano bez carinjenja.
Nažalost, to nije do službenice, a budi sretna da ti pismo nije dala na carinjenje, tek bi onda platila poštarinu
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nedavno,nazalost,imala posla sa carinom,oplelo me samo tako.na vrijednost paketa 300 eura,platila 1270kn..u tu cifru jos ulazi spediterska usluga i nekakva lezarina i pdv na carinu.uglavnom kako sam se malo raspitivala,doznala sam da paketi do vrijednosti 300 kn ne podlijezu carini i to ako ih salje fizicka osoba..a za pravne nisam sigurna..
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
dobro si doznala, i ako imas racune od svih tih usluga uredno podneses zalubu carini.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
zakaj mi se ne javljas na mobiteeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jutreko...di ste..ko mi kufa kafuuuuuuuu
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
ajd dodji k meni na kavu
ja je svako jutro pijem sama
![]() |
|
![]() |
|
jao kako bi rado bila tamo na onim mjestima koja su na tvojoj razglednici....joooojjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
![]() |
|
ali da znas kako je sad sve sivo i mracno i tuzno
ja sam od tog mraka stalno umorna i pospana
jedva cekam proljece
|
|
![]() |
|
ma vjerujem , i u zgb je tako, ustajem po maraku i kisi, vracam se po mraku kuci...bljak
|
|
![]() |
|
bas bljak, i ovdje stalno pada kisa
da bar padne snijeg, onda je malo ljepse
|
|
![]() |
|
http://www.net.hr/vijesti/radna/page/2008/12/11/0194006.html
cure, procitajte ovo pa ak imate profil na fejsu uclanite se u ovu grupu da pomognemo malom Dominiku
|
|
![]() |
|
moram sad gibati
pozdrav svima
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dragi Bože, molim te
Daj mi mudrost da razumijem svoga šefa
Daj mi ljubavi da mu oprostim
Daj mi strpljenja da razumijem njegova djela
Ali dragi Bože, nemoj mi dati snage
Jer, ako mi daš snage, RAZBIT ĆU MU GLAVU
Ovo sam jutros dobila od kolegica i kolega (kojima sam šef)
A ja im spremam božićne poklone !!!!!!
|
|
![]() |
|
tak ti to je...... nazalost
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ako je bila šala onda su jako netaktični, a ne usudim se ni pomisliti da se nisu šalili!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma sve je u redu, dobri su i oni meni i ja njima, inače se bi usudili ovako nešto
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Rijetko se danas može čuti da je netko zadovoljan na poslu, ali eto uvijek ima izuzetaka, drago mi je da si ti u njima!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |