Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 272> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uuu,koja ljepota,hoya predivan ti je vrt
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
za biljke prihranu koristi koprivu, maslačak i kore od banane
a za pospješivanje razgradnje komposta, otpada i gnojiva dodati hajdučke trave - achillea millefolium (lističi, može i cijela biljka)
funkcionira
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagode su već u cvatu, super, ima li i onih penjajućih, kako se drže.
Jesu ono hoste, predivno je.
Vrt, što li si samo tamo posijala, a meni kažeš da sam se naradila.
Naravno jastučac je prekrasan, zamisli imam ga ija
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
hoya super sve izgleda, kod tebe nema čega nema.
A onaj tvoj bezimeni grm je koliko vidim vatreni trn ili pyracantha
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
smrcko, rose
![]() Triša, jagode penječice se drže. Mislim da tri imaju cvijetove, ali slabo bacaju list. Možda im treba neko vrijeme da se prilagode. Imaa vremena - bit će ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala ti lana2. Odmah sam zapisala jer sam već samoj sebi smješna. Niš ne znam.
Mamaa - hvala.
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya, i "moj brat također"!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pođubri ih. Ja sam jesenas posadila mjesečarke. Glavna biljka se osušila , ali mnoštvo mladih se izborilo i sve su veće. Treba ih pođubriti.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oba dva, oba dva, oba su pala! Mojoj sreći nema kraja ....
![]() Bila sam na sajmu u Crikvenici. Bilo je nenadano, cijela obitelj na izletu za maminu ljubav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Uvijek glasam za trajnice
![]() |
|
![]() |
|
Morat ću, ali umjetno gnojivo ne stavljam na jestive biljke, a kupila sam ove godine brikete konjskog gnoja, a on - smrdi, smrdi, užasno smrdi ...
Stavit ću pa ću ih na neko vrijeme maknuti sa terase.
|
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
super ti je vrt, a krumpirko x 2 će biti za par dana pravi grm!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hoya, prekrasno! Lavanda mi je super! I ja bih voljela imati ju u tako dugačkom potezu!
Ne znam kad vi stignete sve pročitati! Meni ide vrlo plako! Idem spavati! Laku noć! Možda ću sanjati lavandu
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niti nemoj umjetno. Ja sam kupila eko kravlje gnoivo, ne smrdi sterilizirano je.
A kompost mi nije ni mrdno od jesenas ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Tak znači, ti si nabavila ne jednoga, već odmah dva krumpirka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Za ljepotu vrta
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Iris, hvala.
Koje biljke, smrcko da pokiselim. Ja znam samo za koprivu.
|
|
|
|
![]() |
|
Ovako izgleda vrh alstroemerie koja neće cvasti. Takvu i sasvim tanku ja izgulim jer mi je pregust grm.
![]() U ovom vrhu formirala se cvjetna glavica:
![]() Niče kana od Lantane:
![]() Evo prvi puta vidim sjemenke jastučca. Ako ga uspijem uhvatiti moram odvajati svjetlo lila i ciklam boju:
![]() Ovo je polovica vrta obrađena i napokon mi sve uredno niče jer mi od susjeda mačke sve iščeprkaju. Sad smo sve prekrili mrežom.
![]() Prvi puta nisam okopavala jagodice. Radila sam po sistemu SilveK. Samo sam posula isjeckane grane i pokošenu travi. Manje je korova, a cvatu u grozdovima. Nikad tako!
![]() Bijela gypsophylla je ipak izdržala hladnoću. Čini mi se da niče!
![]() Ovogodišnja lila gypso.....
![]() nekidan sam se žalila sa godinama imam samo jednu đurđicu, a ono niklo u nizu::
![]() Imam i ja hoste, tra,la,laaaa...
![]() Uživam u bjelini iberiksa...
![]() Ovom grmu ne znam ime, ali u ljeti iz ovih bobica nastanu crvene bobice. Interesantna mi je zbog oblika. MM ju je dok je bila mala "uredio" kad je kosio .
![]() Ovaj "vrtić" obrubljen kamenom radili smo jučer. Zasluga je to MPK. I neda mi ništa "bockati" u njega osim onih "sukulenata" (šta li sam sada izvalila), ali kad je otišla - ipak sam malo, malo uvalila alyssiuma. Valjda se neće ljutiti kad primjeti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MM nikako da osmisli ulaz (s razlogom) pa nismo ni primjećivali da je neuredan. Jučer smo malo počistili i napravili mjesta da se barem nešto može zasaditi i cvjetati. Tek toliko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je lijepo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
minimode, zar tako brzo raste?
Kat.rea, meni treba samo jedan, ali ispod nas je terasa od MPK i mora joj mama urediti lijepo kao sebi tako da ja kupujem sve duplo, a ona onda kupi sadnice za dvorište.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |