Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 78> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
Meni se gadi samo na pomisao da bi opuške koristio za špricanje.
Neovisno što nije štetno ne bi mogo jesti pardajze kad uzriju. Sama pomisao, boouuuuu. ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() Žute i zelene.........
Uopče nije bljak jer kroz 2 mj se to izgubi a i bivši sam pušač pa nek malkice okusim nikitina hi hi hi hi!
![]() |
|
![]() |
|
Sabur ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 144 |
ma tamma posla da još miriše nakon 2 mjeseca ili da se vidi na njivi, već sama pomisao prilikom konzumiranja. bbbbbbbbbbbbbbb
|
|
![]() |
|
Škoj ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 54 |
Ja ko bivši ovisnik o cigaretama ne smijem uzeti cigaretu u ruke jer nisam sigurna hoću li je vratiti u kutiju u komadu ili odmah trčati po upaljač, ali ako će mi to pomoći da se riješim zelenih crva onda i nemam izbora jer sam se uspjela riješiti crva sa malih žutih rajčica koje su mi u posudama, ali jučer sam vidjela jednog na hektoru, a taj je posađen u vrtu.
|
|
![]() |
|
Škoj ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 54 |
joj šta ste brzi. Šta se taj duhan osjeća još dva mjeseca?
|
|
![]() |
|
Škoj ti lijepo po upaljaš i direkt paradjz "zavi" i zapali. ako ništa manje je nikotina i BIO je.
![]() |
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
U slučaju da imate u blizini rajčica i paprike, nemojte primjeniti taj recept s duhanom. Naime, virus mozaika duhana napada i paprike (a može i rajčice i krastavce, mada teže)i može preživjeti izgaranje duhana, tj. može preživjeti u opušku.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Meni če 5.06. biti5 mj da ne pušim i isto imam demone u glavi al nema šanse da zapalim, samo si pomislim na moje rajčice i idmah sam superiška.
Sabur, da si blizu bi mi tebe natjerale da zapališ jednu mentolku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Samo se ti zezaj, baš čekam da mi dvadesetak rajčica pocrveni, a ono, rupice na paradajzu, lišće pojedeno, a mali zeleni zadovoljno hrče ispod lista.
|
|
![]() |
|
ovo sa bolešču duhan mozaik na rajčicama je istina , al to je samo ako pušiš u vrtu kraj rajčica, ovo sa vodom je duhanska smola, to ne fercera tak kao izgaranje i dim.
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Da, ali ako je virus prisutan u duhanu, proširi se dimom i vodom, u svakom slučaju postoji mogućnost.
|
|
![]() |
|
To su sad već dubioze, 8 godina sam primjenjivala taj pripravak i ništa se nije desilo, prije če se zaraziti ako netko u blizini ima posađen krumpir, pa da vidiš onda
![]() |
|
![]() |
|
Ok, istina, jedno je mogućnost a drugo realno stanje. Inače onaj crni šljivar super napreduje :D
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
vizardice BRAVO za izljecenje od cigara,bas lijepo sto te drzi dalje od njih tvoj paradajz :)
sabur cekaj bolan da mi jos porastu paradajzi pa bude koji plod,smijat ces mi se tvoji metar moji `dvaes centimetara
![]() ![]() draga vizardice sto em navuce na ljekovite trave danas brala preslicu,zaru,stolisnik i nasla divlju nanu.reko ove biljeke ako ne puknu ko ce sam ih hranim mogu mi se razbolit od previse vitamina
![]() |
|
![]() |
|
Šta muzej rajčice otvaraš? :D
|
|
![]() |
|
PUSTOLOV
to je ba samo 1 sadnica na balkonu. |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
@mememe izgleda,ne dam saburu i vizardici da me prestignu.
sabur salim se,ali na slikama su ti poveliki parad.i na njivi.ja sam izbrojala 150 komada posadjenih sadnica mojih.
|
|
![]() |
|
![]() Sram vas i stid bilo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |