Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Povrće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rajčica - Lycopersicon esculentum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rajčica - Lycopersicon esculentum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 78>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:38
Smileovako;ja napunim 3/4flaše vodom i bacam opuške kroz 2 dana što moji ostave(ja sam bivši ovisnik o nikotinu)i treči dan ulijem taj smrad u prskalicu  bez da razrijedim i udri po neprijatelju!LOLLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Sabur View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 144
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabur Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:41
Meni se gadi samo na pomisao da bi opuške koristio za špricanje.
Neovisno što nije štetno ne bi mogo jesti pardajze kad uzriju.
Sama pomisao, boouuuuu. smile60
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:48
TongueMala beba, šta ti treba?............
Žute i zelene.........
Uopče nije bljak jer kroz 2 mj se to izgubi a i bivši sam pušač pa nek malkice okusim nikitina hi hi hi hi!LOL
Na vrh
Sabur View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabur Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:50
ma tamma posla da još miriše nakon 2 mjeseca ili da se vidi na njivi, već sama pomisao prilikom konzumiranja. bbbbbbbbbbbbbbb
Na vrh
Škoj View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Škoj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:50
Ja ko bivši ovisnik o cigaretama ne smijem uzeti cigaretu u ruke jer nisam sigurna hoću li je vratiti u kutiju u komadu ili odmah trčati po upaljač, ali ako će mi to pomoći da se riješim zelenih crva onda i nemam izbora jer sam se uspjela riješiti crva sa malih žutih rajčica koje su mi u posudama, ali jučer sam vidjela jednog na hektoru, a taj je posađen u vrtu.
Na vrh
Škoj View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Škoj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:52
joj šta ste brzi. Šta se taj duhan osjeća još dva mjeseca?
Na vrh
Sabur View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabur Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:52
Škoj ti lijepo po upaljaš i direkt paradjz "zavi" i zapali. ako ništa manje je nikotina i BIO je. LOL
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:55
U slučaju da imate u blizini rajčica i paprike, nemojte primjeniti taj recept s duhanom. Naime, virus mozaika duhana napada i paprike (a može i rajčice i krastavce, mada teže)i može preživjeti izgaranje duhana, tj. može preživjeti u opušku.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:56
LOLSabure, Sabure i rajčice su ti se od srama zacrvenileLOL
Meni če 5.06. biti5 mj da ne pušim i isto imam demone u glavi al nema šanse da zapalim, samo si pomislim na moje rajčice i idmah sam superiška.
Sabur, da si blizu bi mi tebe natjerale da zapališ jednu mentolkuLOLLOL
Na vrh
Škoj View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Škoj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 13:56
Samo se ti zezaj, baš čekam da mi dvadesetak rajčica pocrveni, a ono, rupice na paradajzu, lišće pojedeno, a mali zeleni zadovoljno hrče ispod lista.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:02
ovo sa bolešču duhan mozaik na rajčicama je istina , al to je samo ako pušiš u vrtu kraj rajčica, ovo sa vodom je duhanska smola, to ne fercera tak kao izgaranje i dim.
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:37
Da, ali ako je virus prisutan u duhanu, proširi se dimom i vodom, u svakom slučaju postoji mogućnost.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:44
To su sad već dubioze, 8 godina sam primjenjivala taj pripravak i ništa se nije desilo, prije če se zaraziti ako netko u blizini ima posađen krumpir, pa da vidiš onda Ouchvraga i dva.
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:51
Ok, istina, jedno je mogućnost a drugo realno stanje. Inače onaj crni šljivar super napreduje :D
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 14:53
SmileEto baš mi je drago.Biti če ovu jesen i drugih sorti.Uživaj u okusu, mrak je, ovu godinu ga nisam sijala čisto iz razloga da si druge sorte umnožim. Sad ih je već 100Wink
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 21:12
vizardice BRAVO za izljecenje od cigara,bas lijepo sto te drzi dalje od njih tvoj paradajz :)
sabur cekaj bolan da mi jos porastu paradajzi pa bude koji plod,smijat ces mi se tvoji metar moji `dvaes centimetara smile209LOL
draga vizardice sto em navuce na ljekovite trave danas brala preslicu,zaru,stolisnik i nasla divlju nanu.reko ove biljeke ako ne puknu ko ce sam ih hranim mogu mi se razbolit od previse vitaminaLOL

Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 21:12
Šta muzej rajčice otvaraš? :D
Na vrh
Sabur View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sabur Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 21:15
PUSTOLOV

to je ba samo 1 sadnica na balkonu.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 21:36
@mememe izgleda,ne dam saburu i vizardici da me prestignu.
sabur salim se,ali na slikama su ti poveliki parad.i na njivi.ja sam izbrojala 150 komada posadjenih sadnica mojih.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 21:50
TongueSamo se vi sprdajte  sa mojom kolekcijom a lijepo vam je kad vam Wizardica popšalje.
Sram vas i stid biloLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.