Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy kakve izjave??? Nešto me komp muči, nemam više cigareta, netko spominje pivo...ma čini mi se da trebam ići spavati....
Da li vas je malo prije izbacivalo sa foruma???
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy, gledala sam onu stranicu, moj broj na žalost još nije na redu, moram se i dalje mučiti , ali ne za dugo!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vidim, ti si sva u mukama...! Nije ti lako...
![]() Nije me izbacivalo, ali nisam mogla učitati smajliće kad sam htjela... |
|
![]() |
|
Eh da mi je tvoje probleme imati...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Postoji vrlo jednostavno rješenje.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() a jeste lude!! |
|
![]() |
|
A ne bi vjerovala, danas mi se sin prijetio ovako: Ako sada ne dođeš da se igvamo, otvovit ću pvozor i baciti i kopjuntev i fovum kvoz pvozov!!!
Vrištala sam od smijeha...i normalno ostavila sve i išla se igrati sa svojim sinom.
|
|
![]() |
|
Ma super je! Ali moraš mu kao dobra majka objasniti da se veeeeliiiike stvari bacaju kroz zatvoreni prozor (radi postizanja većeg stupnja teatralnosti i štete), a maaaale kroz otvoreni (u slučaju da su premale pa da se ne odbiju od staklo i puknu te u glavu ili neke druge vitalne organe!)! Pametan je on, skužit će iz prve...
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy, kutija je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala morska noćna ptico.... A sad spaaaavaaj, spaaaavaaaaj....
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
cure moje, p.. p.. i u moje ime kad se nađete jer me nema dva tjedna.Ali mislit ću na vas, nemojte pakati - ne ne - pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
Draga Gogs, obećajemo da nećemo popiti svu p...... dok se ne vratiš puna energije i radnog elana!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
izzy, tvoji radovi su stvarno posebni!! toliko kreativnosti i dobrih ideja, sitnih detalja i pedantnosti se rijetko nađe na jednom mjestu. svaka ti čast!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Miško... Ja jako volim gledati tvoje radove jer su također veoma jedinstveni... Ovo zadnje s markicama me stvarno oduševilo!
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Izzy ti stvarno znaš čovjeka oborit s nogu. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izzy moj naklon,kutijica je mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gemini ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13 |
Morala sam se jednostavno uključiti i priključiti hvalospjevima našoj Izzy.
Vjerujem da smo već vidjele svakakvih ljepota na ovom forumu i na internetu općenito, ali moram ti priznati Izzy da su me tvoji radovi oborili- kako su već druge cure rekle jako uredno, maštovito, odlične kombinacije boja-ma sve, sve super!!! Škrinjica za mamu je ![]() Obje su savršene!!! Hippy i Izzy su moji favoriti na ovom forumu, od njih još imamo puno za učiti ![]() |
|
![]() |
|
Cure, ne znam kad sam zadnji put čula (pročitala?) ovoliko lijepih riječi - mislim da mogu mirne duše u (decoupage) penziju nakon ovoga...
![]() |
|
![]() |
|
O čemu ti pričaš??? Nikuda ne mrdaj!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |