more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 29> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More ...ti si stvarno osvježenje....u svaom pogledu i štro se tiće ideja na čemu raditi, izboru boja i motiva...baš pravo pravcato osvježenje...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Greška!
Ovo mi je savršeno, ne znam kako mi je promaklo!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajme jedva sam našla svoju temu. iako možete vidit u božićnom swapu što sam napravila za tatjanu, stavit ću i ovdje slike. mala obrada, ništa posebno. stakleni tanjur kojeg sam prala čak 4 puta! 1 put zabrljala i 3 puta bila nezadovoljna rezultatom, i konačno peta srića. jeeeeeeeeeeeee
sat od das mase koji sam sa guštom radila. prvi sat koji sam napravila. bilo me strah oću li uspit, oće li šta puknut pa opet iznova radit. sve ostalo čitavo, ja ponosna na sat koji sam napravila i sigurno budem probala još koji napravit.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
4 put prala tanjur??? peti put ga radila??? svaka čast, ja bi prije išla popraviti stvar, isponova nikako...
sovica je supač, baš sam ju nedavno posjela na jednu visilicu, a tu zvijezdu si super iskoristila... jeL se to meni čini iL tanjur opće nije pofarban? famozno... sat je od das-mase? ![]() ali ni na kraj pameti da si ga sama radila ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kami, kad nisam zadovoljna s nečim onda il perem il bacam. pokušat popravit? samo bude gore. bar je u mom slučaju tako. tanjur je obojan sa srebrnom i zelenom bojom
![]() i meni je simpatično što smo tatjana i ja koristile isti motiv. iznenadila sam se kad sam vidila salveticu na njezinoj kutijici. kao da smo se dogovorile da napravimo nešto sa istim motivom.
ideju za sat mi je dala jedna knjiga koju sam kupila prije 2 miseca (tako nešto) u knjižari. ima krasnih stvari u toj knjizi. sat u obliku čajnika mi je odmah zapeo za oko i jednostavno sam morala pokušat napravit tako nešto od das mase. oblik čajnika sam dobila pomoću pijata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Srebrno/zlatno? Onda se zapravo vidi taj neobični spoj zelenkastog stakla i zlatne, a s druge strane je zlatni?
![]() Baš sam mislila da si sigurno neku zdjelicu ili tanjurić za izradu sata koristila, čajnik je neodoljiv, samo ti napravi tutorijal jednog dana, ja bi rado probala kad isprobam s das-masom raditi ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super radovi, sat je fenomenalan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
čajnik-sat je luuuudilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
tanjur je fantastican...mene zanima kako se one pruge naprave ne njemu..to ne kuzim
![]() a cajnik sam vidjela u swapu i bas sam si mislila od cega je napravljen... fantazija!!!!!! prava si majstorica... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more sat ti je ludilo,obozavan ovako originalne stvarcice,a tanjur prepresladak
![]() maslacak tanjur je kupljen tako prugast ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima!
![]() kami nisam sigurna jesam li dobro razumila prvo pitanje. srebrno/zlatno? to pitaš za tanjur? ako to pitaš, tanjur je obojan srebrnom i zelenom bojom. nema zlatne boje na tome tanjuru
![]() maslačak, kaća je već dala odgovor
![]() |
|
![]() |
|
2 nova rada na staklu. Na okruglom staklu moram još stavit kukicu tako da mogu sliku držat na zidu. Staklo je od sata koji sam rastavila da bi izvukla satni mehanizam. Što se boja tiče, koristila sam vodeno zelenu (water green) i bijelu boju.
Na drugom staklu (stakleni okvir koji imate kupit u kineza, euroshopa...) žabica, lopoč... Motiv mi bio zanimljiv i moram priznat da u početku nisam znala koje ću boje koristit. Onda sam počela malo pomalo tupkat spužvicom: malo vodeno zelena (water green), azurna boja (azure), bijela, roza i na kraju ispalo ovako kako vidite
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
More ovo je fantastičnoooooooo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ispalo je savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dorina, anđelka hvala! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mislim da te staklo jaaaaako voli... Ovo je prekrasno, tako opuštajuće i smirujuće, te vodeno prozračne boje... Doista divno!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
izzy, primavera hvala
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Braaaavo! Sad kad sve iskomentiraš na forumu, hitro na svoj blog i postaviti sve radove! Na listi si mi meta, ovaj pardon...blogića koje pratim!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |