Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 29>
Korisnik
Poruka
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 09:50
More ...ti si stvarno osvježenje....u svaom pogledu i štro se tiće ideja na čemu raditi, izboru boja i motiva...baš pravo pravcato osvježenje...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 14:44
Originalno poslano od člana more more napisao:

još jedan rad na platnu, ali ovaj put nešto drugačije, u življim bojama. nalijepila salvetu, malo pojačala boje na salveti, obojala platno... ma vidite i sami Smile moram još pričekat da se sve osuši pa da mogu lakirat.

Ovo mi je savršeno, ne znam kako mi je promaklo!Thumbs%20Up

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 14:45
Greška!
Ovo mi je savršeno, ne znam kako mi je promaklo!Thumbs%20Up

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 00:54

ajme jedva sam našla svoju temu. iako možete vidit u božićnom swapu što sam napravila za tatjanu, stavit ću i ovdje slike. mala obrada, ništa posebno.  

stakleni tanjur kojeg sam prala čak 4 puta! 1 put zabrljala i 3 puta bila nezadovoljna rezultatom, i konačno peta srića. jeeeeeeeeeeeee smile188

sat od das mase koji sam sa guštom radila. prvi sat koji sam napravila. bilo me strah oću li uspit, oće li šta puknut pa opet iznova radit. sve ostalo čitavo, ja ponosna na sat koji sam napravila i sigurno budem probala još koji napravit.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 01:26
4 put prala tanjur??? peti put ga radila??? svaka čast, ja bi prije išla popraviti stvar, isponova nikako...
sovica je supač, baš sam ju nedavno posjela na jednu visilicu, a tu zvijezdu si super iskoristila...
jeL se to meni čini iL tanjur opće nije pofarban? famozno...
sat je od das-mase? smile39divila sam mu se u swapu i bilo mi je simpatično kak ste obje iskoristile isti motiv na radovima,
ali ni na kraj pameti da si ga sama radila smile42 forma je odlična...

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 01:55
kami, kad nisam zadovoljna s nečim onda il perem il bacam. pokušat popravit? samo bude gore. bar je u mom slučaju tako. tanjur je obojan sa srebrnom i zelenom bojom Smile
i meni je simpatično što smo tatjana i ja koristile isti motiv. iznenadila sam se kad sam vidila salveticu na njezinoj kutijici. kao da smo se dogovorile da napravimo nešto sa istim motivom.
ideju za sat mi je dala jedna knjiga koju sam kupila prije 2 miseca (tako nešto) u knjižari. ima krasnih stvari u toj knjizi. sat u obliku čajnika mi je odmah zapeo za oko i jednostavno sam morala pokušat napravit tako nešto od das mase. oblik čajnika sam dobila pomoću pijata LOL ma mogla bih jednom napravit tutorial pa ako netko želi pokušat napravit čajnik..  Smile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 08:46
Srebrno/zlatno? Onda se zapravo vidi taj neobični spoj zelenkastog stakla i zlatne, a s druge strane je zlatni? Smile
Baš sam mislila da si sigurno neku zdjelicu ili tanjurić za izradu sata koristila,
čajnik je neodoljiv, samo ti napravi tutorijal jednog dana, ja bi rado probala kad isprobam s das-masom raditi Embarrassed
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 09:53
super radovi, sat je fenomenalan!
ANĐELKA
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 09:57
čajnik-sat je luuuudilo Clap svaka čast...suuuper si ga dobro napravila smile141 
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 19:16
tanjur je fantastican...mene zanima kako se one pruge naprave ne njemu..to ne kuzimsmile60
a cajnik sam vidjela u swapu i bas sam si mislila od cega je napravljen...
fantazija!!!!!!
prava si majstorica...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:30
more sat ti  je ludilo,obozavan ovako originalne stvarcice,a tanjur prepresladaksmile141
maslacak tanjur je kupljen tako prugastWink
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 23:09
hvala svima! Hug
kami nisam sigurna jesam li dobro razumila prvo pitanje. srebrno/zlatno? to pitaš za tanjur? ako to pitaš, tanjur je obojan srebrnom i zelenom bojom. nema zlatne boje na tome tanjuru Smile iza sam sve premazala bijelom bojom, tako da mi se ne vidi svo ono šarenilo.
maslačak, kaća je već dala odgovor Smile tanjur je takav kakav je, prugast.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 15:39
2 nova rada na staklu. Na okruglom staklu moram još stavit kukicu tako da mogu sliku držat na zidu. Staklo je od sata koji sam rastavila da bi izvukla satni mehanizam. Što se boja tiče, koristila sam vodeno zelenu (water green) i bijelu boju.
Na drugom staklu (stakleni okvir koji imate kupit u kineza, euroshopa...) žabica, lopoč... Motiv mi bio zanimljiv i moram priznat da u početku nisam znala koje ću boje koristit. Onda sam počela malo pomalo tupkat spužvicom: malo vodeno zelena (water green), azurna boja (azure), bijela, roza i na kraju ispalo ovako kako vidite Smile

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 16:02
More ovo je fantastičnoooooooosmile120
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:04
Ispalo je savršeno!
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2009 u 13:26

dorina, anđelka hvala! Smile

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 09:49
Mislim da te staklo jaaaaako voli... Ovo je prekrasno, tako opuštajuće i smirujuće, te vodeno prozračne boje... Doista divno! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 14:35
 Love%20You...sve mi je krasno, ali ovaj čajnik-satić je prefenomenalanBravo%20! Bravo%20! Bravo%20! jednako kao i ova dva "staklena" rada... stvarno Izzy dobro veli...staklo te voli ....fantastični radovi drago More
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 18:51
izzy, primavera hvala Smile i sama sam zadovoljna kako je sve ispalo. nisam se nadala da će tako bit. još uvik uživam gledat radove na staklu.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 18:57
Braaaavo! Sad kad sve iskomentiraš na forumu, hitro na svoj blog i postaviti sve radove! Na listi si mi meta, ovaj pardon...blogića koje pratim! Wink Voljela bih da objavljuješ tamo i svoje divne fotografije... Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.