KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 42> |
Korisnik | ||||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
jako lijepo,posebno crno-bijeli komplet
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Hvala draga.
|
||||
![]() |
||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|||
Crno bijela kombinacija sa ružama stvarno je prekrasna...tako uredna i precizna. Super da si se vratila
![]() |
||||
![]() |
||||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|||
naravno da želim...osim salveta nosimo i radove...
|
||||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Ponesem ga sutra ako želiš
|
||||
![]() |
||||
|||
Evo ovako: tanjur je bio bijeli porculan. Ovo što vi kažete da je bijela boja je u stvari miješana bijela, vrlo malo smeđe i kap crvene. Crno je samo crna boja. Namjestila sam motiv na tanjur, nisam zaljepila već sam ispod salvete također išla s ovom svjetlom bojom. Kada se osušilo poljepila sam salvetu. Naravno da nemožeš točno pogoditi ali s obzirom da je ova crna tamnija s njom sam bila opreznija i išla točno i polako do ruba salvete.
Tri puta sam ga lakirala. Nadam se da sam ti malo pojasnila. Ti samo pitaj
|
||||
![]() |
||||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|||
i gledam, i gledam, i gledam...i obara me ovaj crno bijeli komplet do daske... predivan je...
|
||||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||||
![]() |
||||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|||
konačni ishod je nevjerovatan,,,molila bih te ako mimožeš malo pojasniti kako si radila. tj. koje si boje koristila ,,itd? Ako ne gnjavim? |
||||
![]() |
||||
|||
Kaćo, više sam se opustila nego odmorila jer imam neke radove u kući ah ti majstori....naravno da će biti radova
Iluvia hvala za pohvale, i ja volim Klimta i već imam planove za nove kombinacije s njim samo nemam trenutno puno vremena. Čekam hladnije dane
|
||||
![]() |
||||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|||
Karmen, radovi su ti zaista prekrasni.. svi do jednog... ali Klimt, eh taj Klimt... nekako mi je previse srcu drag...:)
![]() |
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
karmen nadam se da si se lijepo odmorila i da ce uskoro novi radovi
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Iskreno i od srca to mislim........ a svi mi imamo radove s kojima smo zadovoljni a i one za koje mislimo da bi mogli biti i bolji
|
||||
![]() |
||||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
|||
hvala ti karmen što misliš lijepo o mojim radovima, trudim se dosta radim pa ima uspješnijih i manje uspješnih radova.
|
||||
![]() |
||||
|||
Koristim boju za beton ( Takril ) u koju dodajem pigment ( dipi ) Uglavnom mješam više boja. Tupkam spužvicom u debljem sloju. I evo uvijek mi ispadne ovako. Hvala na pohvalama
|
||||
![]() |
||||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|||
Kako si dobila ovu strukturu na vazi?
Jako volim ovakvu strukturu.
Komplet je prekrasan!
|
||||
![]() |
||||
|||
Draga Božice, hvala na komplimentu i da ti kažem ova salveta čim sam ju dobila me oduševila. Još imam malo i čuvam te mačuhice kao blago jer su mi toliko realistične, kao da su prave
|
||||
![]() |
||||
|||
Da draga to su sve salvete ako želiš mogu ti poslati. Baš mi je drago da ti se sviđa jer sam u njih uložila dosta vremena i strpljenja, ali zadovoljna sam konačnim ishodom.
|
||||
![]() |
||||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|||
A ovo!!!!! predivno!!!! ja volim ovako bogate uradke. Sad tek pregledavam forume od ljeta dok sam bila na godišnjem pa ugledah ovo. Savršrno!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|||
I zelena i crno-bijela kombinacija.....prekrasno!!!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|||
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |