Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 165> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Bromi baš se radujem što češ postati i baka
![]() O tvojim hibićima ne moram ni pisati riječi pohvale jer ti si moja kraljica svog cvijeća.S toga ti javljam radosnu vijest da je roza datura procvijetala u mome mračnom podrumu danas.
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I ja se pridružujem čestitkama povodom sretnog događaja i želim mladom paru puno razumijevanja i ljubavi u braku.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sretno mladom bračnom paru i budućim roditeljima, a tebi, buduća bako, mnogo krasnih trenutaka uz unuče...a svima nama još mnogo zajedničkih cvjetnih trenutaka na forumu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Čestitke i tebi i sinu, a za hibiće su već svi sve rekli. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje još jednom zahvaljujem na lijepim željama u svoje i u ime mojih mladenaca
![]() ![]() ako je nekom sufalilo slikica evo ih...tko o kome a ja o hibijima...ovi cvijetaju na prozorskim daskama danas... black dragon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovi tek trebaju cvjetati ![]() ![]() ima tu i drugog cviječa pa su tako na toplom smješteni i adeniumi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i u kučnim uvjetima cvijeta mandevila, puna je sjemenih čahura ![]() ![]() horti živa je i cvjeta ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromek, veseli me da si opet s nama i da ćemo često uživati u slikicama tvojeg divnog carstva!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Cviječe je pospremljeno na zimovanje i sada u vrtu vlada pustoš ovaj dio godine baš i ne volim ali zato hibiskusi u toplini doma cvijetaju punom parom evo nekoliko sličica.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrašni su!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neki put sam ja
![]() E sad sam prošetala i sve mi još titra od tvojih boja...Onaj plavi "kutak" ![]() ![]() I ja se pridružujem toplim željama mladencima i tebi!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cestitke
![]() a hibici ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
a ljiepo si smjestila svoje ljeoptice i ljepotane, bit će im ugodno cijele zime, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja,eto mene da pijemo kafu u tom tvom rasadniku raskoši!!
![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala na lijepim željama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš mi je drago, onda ćemo obje biti none ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi pa ja sam puno toga propustila.
Kao prvo mladima želim dug život pun ljubavi, sreće i razumijevanja, puno malih anđela, a tebi draga od srca želim da uživaš sa svojim ili svojom unukom. ![]() Za svo cvijeće a posebno za tvoje hibije znaš šta mislim, nisam ni prva ni posljednja koja im se divi. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
draga bromi
![]() neka cvjeta ljubav u domu mladenaca kao cvijeće koje si ti uzgojila ![]() |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Predivno! Obožavam plavo cvijeće tak da sam se zaljepila za sve lijepe fotke :)
A i hibiskusi su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prije svega, primi moje izvinjenje, znaš da nisam mislila ništa loše, već je to bio samo sinonim za tvoju ljubav prema hibičima, koji nije bio primjeren jer nisam bila upoznata sa tvojom situacijom, dakle nije uvreda već puko neznanje!!!! Molim, oprosti i izvini, tisuću puta!!
A tebi i mladom paru želim mir i puno sloge i ljubavi, a samo njima sretan i dugi brak, od srca!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sretno mladencima!
Tebi želim da čim prije postaneš nona. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |