Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 13:27
prekrasna trubljica, a miriši sve do mene preko ekrana...............ClapClapClapClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 12:38
Predivna je trublja!!! Zanimljiva boja cvijetova.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 12:21
anđeoske trublje su stvarno anđeoske sa tim predivnim cvijetovima

bez obzira na boju sve su smile120
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 23:01
Nemoj me s tim trubljama dražiti...
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 22:22
Je znam, u trečem mjesecu su bili štapići veličine i debljine olovke.....
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 21:46
Nata,sjeti me najesen,kad ih bum spremala u kućuWink
Kat,rea,bum ti novo sjeme donjela,mislim,nisam sigurna,da ima okolo starih kokotića i nešto"mladaca"Big%20smile
Ma to i mene oduševljava kod njih,između svega ostalog,na proljeće je to bio jedan štapić i sad su tako narasle.Daj ti meni njih na prodgoj,procvast će one meniLOL
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 21:38
ovo je prekrasno !!!! jel ima i za mene jedna reznica???
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 21:31
Shasha, ja mislim da je 3 u 1, jer u pupoljcima je žuta LOL. E da nisi rekla da dolaziš busom doteglila bih ti ja svoju ogromnu koja bi trebala biti žuta na "preodgoj". Ja ju lani u jesen kupila već cca 30 cm i još mi ne cvjeta Cry. Već me prerasla, ali nema Y i nema cvijeta. A ja tebi u proljeće donijela, kak bi Niho rekla, picmoljke i gle ih kakve su.
Kokotić ti je prekrasan, pravi izložbeni primjerak Clap. Ja ih sijala proljetos i sva hepi početkom ljeta rasadila flance no kada su zaredale kiše i pljuskovi sve nestalo, ni K od kokotića nije ostalo, .... tak sam jadna.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 21:14
Zadnja i predzadnja su iste samo sa druge strane slikane.Ok,bilježim te,ova je tzv.2u 1LOL
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 20:54
E po ovu zadnju dolazim po reznicu smile107 smile227 Big%20smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 20:14
Nisam mogla odoljeti i iako je mrak već,morala sam ih uslikati.
Kat.rea,još jednom veliko hvalasmile79
bijela

hmmmm...roza!!?...ili bijela!!??...ili obojeLOL

okrenem ja teglu no i sa druge strane je tako...i kak sad da ja znam jel bijela ili rozaLOL

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 12:32
smile227Predivno ,ne mogu ništa izdvojiti...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 07:14
Hvala Shasha!Ja sam procijenila po pupoljcima da je kućni žuti. Još ljepše narandžasti!
Vrtni mi se činilo da si napisala dvije boje, ali...Dva s korjenčekima su se primila a ona druga dva još ne mogu reći sigurno...
Hvala na potsjećanju! Što ćeš stara glava!LOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 22:00
Joooj,Baka,zaboravila sam tebesmile42
Sobni je narančasti ,nemam žutog a vrtni bi trebali biti plavi i nježno roza.E sad,više ni ja ne znam od kojih su grančice a koji su sa korjenom.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 21:56
Horti,to je bijeli ostič.Kad se zatvara,pozadina mu je plavkasta.
Gle sad,svi bi se odvajali nekud,ma ja ove razdvojila jer Irisinog moram privikavati na jako sunce a od Konte ne treba,on može i u hladu bitiLOL
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 19:21
ja sam prosto bez teksta često bi pogledala ove strane i stvarno mislim ponekad da je svaki komentar suvišan oduševljenje je jedino o čemu ovde govorim
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 19:10
i ja se slazem 
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 15:00
smile227
Ja jednostanno ne mogu vjerovati da ti se sve primi.

Daj molim te probaj zapelcati i jednu šlapu, i to bi ti se sigurno primilo!!!LOL

Od onog kalistemona nema ništa, nije mu se kod mene svidjelo...Confused

A kokotića ću samo zbog tebe zavoljeti jer ovaj tvoj izgleda kao naslikan...
smile120
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 09:24
vauuu...savrsenstvo
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 07:48
Shasha  ja sam te pitala na hibiskusima... a sad opet: koje si mi boje poslala one vrtne? Stara luda glava, jednostavno mi isparilo. Bila su 4, dva s korjenčekima, dva grane.A pp sam obrisala!Confused
Onaj "sobni" znam, dupli žutiBig%20smile, al' ovo isparilo!Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.