moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 89> |
Korisnik | |
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna trubljica, a miriši sve do mene preko ekrana...............
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivna je trublja!!! Zanimljiva boja cvijetova.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
anđeoske trublje su stvarno anđeoske sa tim predivnim cvijetovima
bez obzira na boju sve su ![]() |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Nemoj me s tim trubljama dražiti...
![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Je znam, u trečem mjesecu su bili štapići veličine i debljine olovke.....
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nata,sjeti me najesen,kad ih bum spremala u kuću
![]() Kat,rea,bum ti novo sjeme donjela,mislim,nisam sigurna,da ima okolo starih kokotića i nešto"mladaca"
![]() Ma to i mene oduševljava kod njih,između svega ostalog,na proljeće je to bio jedan štapić i sad su tako narasle.Daj ti meni njih na prodgoj,procvast će one meni
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ovo je prekrasno !!!! jel ima i za mene jedna reznica???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, ja mislim da je 3 u 1, jer u pupoljcima je žuta
![]() ![]() Kokotić ti je prekrasan, pravi izložbeni primjerak
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zadnja i predzadnja su iste samo sa druge strane slikane.Ok,bilježim te,ova je tzv.2u 1
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
E po ovu zadnju dolazim po reznicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam mogla odoljeti i iako je mrak već,morala sam ih uslikati.
Kat.rea,još jednom veliko hvala
![]() bijela
![]() hmmmm...roza!!?...ili bijela!!??...ili oboje
![]() ![]() okrenem ja teglu no i sa druge strane je tako...i kak sad da ja znam jel bijela ili roza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hvala Shasha!Ja sam procijenila po pupoljcima da je kućni žuti. Još ljepše narandžasti!
Vrtni mi se činilo da si napisala dvije boje, ali...Dva s korjenčekima su se primila a ona druga dva još ne mogu reći sigurno...
Hvala na potsjećanju! Što ćeš stara glava!
![]() |
|
![]() |
|
Joooj,Baka,zaboravila sam tebe
![]() |
|
![]() |
|
Horti,to je bijeli ostič.Kad se zatvara,pozadina mu je plavkasta.
Gle sad,svi bi se odvajali nekud,ma ja ove razdvojila jer Irisinog moram privikavati na jako sunce a od Konte ne treba,on može i u hladu biti
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ja sam prosto bez teksta često bi pogledala ove strane i stvarno mislim ponekad da je svaki komentar suvišan oduševljenje je jedino o čemu ovde govorim
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
i ja se slazem
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Daj molim te probaj zapelcati i jednu šlapu, i to bi ti se sigurno primilo!!!
![]() Od onog kalistemona nema ništa, nije mu se kod mene svidjelo...
![]() A kokotića ću samo zbog tebe zavoljeti jer ovaj tvoj izgleda kao naslikan...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu...savrsenstvo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Shasha ja sam te pitala na hibiskusima... a sad opet: koje si mi boje poslala one vrtne? Stara luda glava, jednostavno mi isparilo. Bila su 4, dva s korjenčekima, dva grane.A pp sam obrisala!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |