kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 33> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala rose i sanjam, to je 1 vješalica, druge tek čekaju predaju,
ali kad ja stavljam fotke izgleda kao da predmet ima duplo više strana ![]() pričekajte malo da stignem fotke uploadati u origami galeriju ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vješalice su baš lijepe, proljetne. treba da udružimo snage da nam proljeće što prije dođe
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami ti si stvarno originalna. Jako su mi lijepe vješalice, super 5
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ali, djevojke, to je jeeednaaaa (1) vješalica, nema sjedni 5 za vas
![]() ![]() stavila sam fotke i u drugi kutak ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...a zašto onda izgleda da je jedna bijela a druga boje drveta... to je do tvoga slikanja?? nema veze, ova jedna vješalica ti je krasna, a tek torta...mnjam!!
|
|
![]() |
|
torta je zasad njam, ali jasno je zašto je anti-torta
![]() aaa, vas muče boje - vješalica je beige boje ![]() većinom sve fotkam nabrzaka pred poklanjanje, a rano pada mrak pa nemam uvijek dnevnog svjetla... ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...anti-torta?...ha,ha...tek sad mi se upali kliker...da...pelene su u pitanju pa aludiraš na njihovo punjenje poslije, pravi sam kvikli danas...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sakura cvjetići.....mmmmm....Imaš recept za to možda? Diiiiivnooooo!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Tvoj limunski set me oduševio..a baš si maštovita, nema šta!!!Nikako nisu samo za stavit čašu za njih, već obavezno i za čitanje. Zakon braće, o sorry, sorry, mislila, zakon si!!!! Ova vješalica sa sakura origami akira kurosawa cvijetićima...odlična. Idem sad u tvoj origami kutak malo zelenit od zavisti što ja to ne znam..tja!!!
|
|
![]() |
|
hvala, hvala, drago mi je da vam se sviđa moja cvjetna vješalica i moj kreativni set agruma...
![]() Izzy, you got mail ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Jesi li to oslikala vjesalice, motiv je proljetna procvjetala grana,
![]() |
|
![]() |
|
nisam oslikala vješalicu, to je salvetica, samo sam sjenčala okolo naokolo
![]() ![]() makar s obzirom na svoju sakuramaniju, i crtam ih i skiciram posvuda, razmišljala sam naslikati jednu granu s nekoliko sakura pa dodati koji origami cvjetić, ah, svašta ja imam u skicama, tko bi to sve sproveo... |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
e sad ne znam što mi je ljepše podlošci ili vješalice, ali onaj gdje se spominje čokolada, taj je za mene
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
U čiju god galeriju poviriš-svi smo u cvijeću!Očito je da nam je svima ove zime dosta!Jako lijepa vješalica ali cvijetovi su savršeni!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dolazi proljeće, ima Slavica pravo, u svaloj galeriji pun, puno cvijeća
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
kami super ti je vješalica! ja sam ti veliki ljubitelj japanskih motiva (što se dosad baš i nije dalo naslutiti) pa mi je ova stavrno posebno lijepa!
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
ma sve je savršeno.... presavršen...
ti si stvarno jedna jako maštovita prava umjetnica
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mumica: hvala, i ja bi bacila limune i zahtijevala čokoladu
![]() Slavica08 i anđelka: hvala, ja sam čekala da malo počnem s cvjetnim motivima jer jedva čekam proljetni ugođaj, a vidim vani, krenulo je ![]() jelika: hvala ![]() Sasha i Primavera: hvala vam, baš mi je drago da vas privlače japanski motivi (Primavera nas je već očarala, sad se ti Sasha primi toga), ja sam inače oduševljena koliko toga zapravo ne znam o japanskoj umjetnosti i kulturi, a imam nekoliko salvetica s japanskim ornamentima i gejšama i sigurno će doći na red ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
sada prvi put cujem za sakura cvjetice... i za antitortu... i nisam mogla ni zamisliti kako to izgleda... do danas.. a izgleda fenomenalno
![]() Vjesalica (necu se hvaliti ali od prve sam ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |