Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potpisujem Slavicu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasne bočice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I meni je ona boca za vino apsolutni favorit!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala, a tvoje bocice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kod tebe nema odmora, reciklaža i dalje traje. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajme, Pagice su savršene! Tako slatke male bočice! Ova tvoja reciklaža je fenomenalna!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...cure su sve rekle, pridružujem se i veselim svakoj tvojoj novoj recikliranoj boci, flašici, bilo čemu, jer ti to radiš stvarno iz duše... a naročito mi je dobra druga serija pagica
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Hvala vam curke moje drage, vi ste moje motivatorice sa svojim krasnim komentarima. SVe vas
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dorina i ja volim sve što mi dođe pod ruku reciklirati.
Ti si to napravila sa stilom, bravo, prekrasne bočice!!!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične bočice!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
lijepi ti je etui! Volim ove kale!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepa kombinacija s shabi tehnikom. Bravo za tebe!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pa ti si naša majstorica od reciklaže......baš kad pomislim da više ne možeš i nemaš šta ti se pojavoš s gomilom novih preslatkih bočica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma tko to o tebi uopće tako misli!Predobro je ali nastavi ti i sa bočicama,i to ti ide dobro!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasna reciklaza,bravooooooooooo..a etui mi je odlican,divna salvetica na njemu
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
Cure moje drage hvala vam svima od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
samo ti Dorina radi,daj Bože još narudžbi a mi ćemo strpljivo čekati tvoje nove fotkice
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A Bože šta sam ja operirana od ovih bočica...ma baš sam dosadna, morat ću i ja malo proširit područje, hoću reć, raznovrsnije predmete dekupažirt.Ma uvatit ću neku bočicu, pa kako ispadne! A baš su ti slatke, ovako posebne, svaka za sebe...šaroliko društvo! Ko da gledam malog kineza, japanca, crnca, bijelca, eskima, itd...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |