Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odmah se prepoznaje da j e to JJ,to je prvi utisak.Drugo je da ne znam baš o kojoj se tehnici radi.Uglavnom kada tako nešto vidim,jako mi se svidi,ali ništa više od toga.
Mislim ,a kažem da se ne kužim ,da si ti uspjela u svojem naumu.A to je ipak u svemu najvažnije ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Čuj ,što da kažem kad sam ostala bez teksta.JJ je fantastična,pregledala sajam i pitam se pitam tko bi mogla biti ona nespretna plavuša za štandom?
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mima, točno te razumim šta si htjela reći-tako svi vidimo neke stvari, svide nam se...al kao što kažeš-ništa više od toga, ne povuku nas... jednostavno. To je tako svima.
Jako cijenim što si bila iskrena, ZAISTA TI HVALA NA TOME! ![]() Kika...LOVE&PEACE!!!! ![]() Plavojka! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
nisam nikad probala tu tehniku vitraja pa ne vidim neke eventualne greške.
Uglavnom mislim da si za prvi pokušaj to izvela stvarno odlično usprkos preripetija s bojama. jedino što mi možda malo smetak dad gledam su crte oko usana, malo sam gledala i razmišljala gdje su joj usta. ne znam kakav je bio predložak pa ne mogu ocijeniti, ali u svakom slučaju mislim da je jako dobro uspjelo. ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
maredelmare kako sam odmah pomislila na JJ mislim da to puno govori i da nema mjesta sumnjama dobro je nije dobro.....mrak je
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ja sam u velikom zaostatku i neznam kad ću to nadoknaditi, morala sam se vračati po nekoliko stranica unazad i našla krasne bočice za začine ,a posebno mi se sviđa kutija sa lavandom.Nakon toga sam proučavala "zidnjake" i prisjetila se mog davnog djetinjstva i ispeglanih i poštirkanih , mi smo to u Podravini zvali "kuharice"zidnjaka koji su bili ukras kuhinje, i to su bili sve ručni radovi rukom vezeni motivi i poruke koje ste spomenule.Ja dugo pamtim i znam cijeli proces kako se na platno posebnim plavim prahom obilježio motiv koji smo izvezli i tako uredili kuhinju.Danas zaista puno pričam , nastavljam sutra
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Šabica, valliSa, nada...
![]() Šabice, predložak je bio baš s tim crtama oko usta. Ja sam , doduše, odmah vidila usta, i da su te crte osmijeh...osim one ispod...ona mi je:???? ![]() I ja sam ih gledala onako ispod oka, mislila se da ostavim crte koje čine osmijeh, ali da ne budu spojene s ustima, i da ne bude one ispod usta....a onda, pošto je prvi rad-po sistemu "šta je sigurno-sigurno je"...odlučila radit po šabloni. Možda se, ako nastavim s ovim slikama, usudim sama crtat. ![]() Nada, ja bi volila da imam taj zidnjak danas...i još neke stvari.. Sjećam se da su se radili ručno, al to s plavom bojom sam zaboravila...ma lipo se sjetit tih stvari ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Sada sam uočila da sam totalno krivo formulirala svoj odgovor.Nekada samo jedan zarez može totalno promijeniti smisao cijele rečenice.Izuzetno cijenim sve radove na ovom forumu.Samo sam htijela reći da ne znam o kojoj se tehnici radi kada je u pitanju J.J. Voljela bih naučit to je sigurno.Ne sviđa mi se J.J. za moj ukus previše je tu bilo deranja,ja sam više za laganice.I nekada i sada.
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam se zbog slika na staklu, preselila u razne hobije.
Uspila sam napravit dvije manje kutijice. Inače, više volim veće kutije, ali mi sad treba pokoja manja: ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutije su ti mare preslatke,favorit mi je ova crvana radi pregradica.....bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala Sara!
Znaš da su i u plavoj bile pregradice, al sam ih iščupala ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
krasne kutijice, ipak je plava zbog morskog motiva moj izbor :)
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutije savršene
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....ooooooh, MaredM... 6 stranica sam morala unazad listati, draga ženo koju ti energiju imaš to nije za vjerovati
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Super su kutijice, baš si ih fino sredila..
![]() |
|
![]() |
|
Hvala bjonda, ElzaBuba, Primavera, vania....
![]() Motivirate me za dalje ![]() ....al kutije su mi inače slaba točka, a i one bočice su to postale, pa vjerujem da će toga ipak biti još. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutijice su preslatke, obje su mi favorit
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ajme divne su kutijice i stalno razmišljam koja mi je draža, ali se nikako odlučiti.
sviđa mi se kako si uredila dio u krugu i izvan, pomalo nostalgično, ali odlično. a i unutrašnjost je uspjela... dakle sad očekujemo jedno moooore kutijica? hehehehehehe |
|
![]() |
|
mumica i šabice hvala!
Malo zaostajem s kutijicama zbog slika na staklu-a šta se može, mene kad uhvati nova napast....uhvatim se toga bez mjere....hehehehehe...a vidili se po bočicama, zar ne?! ![]() ![]() Evo još jedna kutijica, onako Barbie-romantic, šik, mistik... ....uz moj uobičajeni trala-bla-bla-lik.... Vidi, rimuje se ![]() ![]() ![]() Nije da je baš "moja" boja...al, možda baš zato...onako za promjenu...nekad me uhvati da stavim baš tako neku, za mene, netipičnu, boju. One prve dvije su više moj ukus. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |