Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maredelmare-galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maredelmare-galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
Korisnik
Poruka
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:23
Odmah se prepoznaje da j e to JJ,to je prvi utisak.Drugo je da ne znam baš o kojoj se tehnici radi.Uglavnom kada tako nešto vidim,jako mi se svidi,ali ništa više od toga.

Mislim ,a kažem da se ne kužim ,da si ti uspjela u svojem naumu.A to je ipak u svemu najvažnijeClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 11:35
Čuj ,što da kažem kad sam ostala bez teksta.JJ je fantastična,pregledala sajam i pitam se pitam tko bi mogla biti ona nespretna plavuša za štandom?
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 15:59
Mima, točno te razumim šta si htjela reći-tako svi vidimo neke stvari, svide nam se...al kao što kažeš-ništa više od toga, ne povuku nas... jednostavno. To je tako svima.
Jako cijenim što si bila iskrena, ZAISTA TI HVALA NA TOME!

Kika...LOVE&PEACE!!!!
Plavojka!   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 19:48
nisam nikad probala tu tehniku vitraja pa ne vidim neke eventualne greške.
Uglavnom mislim da si za prvi pokušaj to izvela stvarno odlično usprkos preripetija s bojama.
jedino što mi možda malo smetak dad gledam su crte oko usana, malo sam gledala i razmišljala gdje su joj usta.
ne znam kakav je bio predložak pa ne mogu ocijeniti, ali u svakom slučaju mislim da je jako dobro uspjelo.smile55
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 20:11
maredelmare kako sam odmah pomislila na JJ mislim da to puno govori i da nema mjesta sumnjama dobro je nije dobro.....mrak je smile141
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:05
Ja sam u velikom zaostatku i neznam kad ću to nadoknaditi, morala sam se vračati po nekoliko stranica unazad i našla krasne bočice za začine ,a posebno mi se sviđa kutija sa lavandom.Nakon toga sam proučavala "zidnjake" i prisjetila se mog davnog djetinjstva i ispeglanih i poštirkanih , mi smo to u Podravini zvali "kuharice"zidnjaka koji su bili ukras kuhinje, i to su bili sve ručni radovi rukom vezeni motivi i poruke koje ste spomenule.Ja dugo pamtim i znam cijeli proces kako se na platno posebnim plavim prahom obilježio motiv koji smo izvezli i tako uredili kuhinju.Danas zaista puno pričam , nastavljam sutra
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 00:32
Šabica, valliSa, nada...

Šabice, predložak je bio baš s tim crtama oko usta.
Ja sam , doduše, odmah vidila usta, i da su te crte osmijeh...osim one ispod...ona mi je:????
I ja sam ih gledala onako ispod oka, mislila se da ostavim crte koje čine osmijeh, ali da ne budu spojene s ustima, i da ne bude one ispod usta....a onda, pošto je prvi rad-po sistemu "šta je sigurno-sigurno je"...odlučila radit po šabloni.

Možda se, ako nastavim s ovim slikama, usudim sama crtat.

Nada, ja bi volila da imam taj zidnjak danas...i još neke stvari..
Sjećam se da su se radili ručno, al to s plavom bojom sam zaboravila...ma lipo se sjetit tih stvari     
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 12:58
Sada sam uočila da sam totalno krivo formulirala svoj odgovor.Nekada samo jedan zarez može totalno promijeniti smisao cijele rečenice.Izuzetno cijenim sve radove na ovom forumu.Samo sam htijela reći da ne znam o kojoj se tehnici radi kada je u pitanju J.J. Voljela bih naučit to je sigurno.Ne sviđa mi se J.J. za moj ukus previše je tu bilo deranja,ja sam više za laganice.I nekada i sada.smile229
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 16:17
Malo sam se zbog slika na staklu, preselila u razne hobije.
Uspila sam napravit dvije manje kutijice.
Inače, više volim veće kutije, ali mi sad treba pokoja manja:

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 16:54
kutije su ti mare preslatke,favorit mi je ova crvana radi pregradica.....bravo majstoricesmile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 17:07
Hvala Sara!
Znaš da su i u plavoj bile pregradice, al sam ih iščupala

Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 17:54
krasne kutijice, ipak je plava zbog morskog motiva moj izbor :)
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 20:46
Kutije savršene Thumbs%20Up
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 23:08
....ooooooh, MaredM... 6 stranica sam morala unazad listati, draga ženo koju ti energiju imaš to nije za vjerovati Shocked ...radova k'o u priči, a sve jedan bolji od drugoga... nema smisla da sve nabrajam, izdvojit ću samo par onih koji su mi silno uzbibali srce... bočica si za ulje i ocat napravila malo more, ali one gdje si počela izvijati prugu kroz koju se vidi razina tekućine su mi pregenijalne, tvoja tacna s narančama obrubljena čipkanim motivom i  s pasent podmetačima mi je vrhunska, jednako kao i fantastično domišljato uredjene bočice za začine... slika Janis Joplin budi sentimentalna sjećanja na prve "čage" - plesnjake i divljačko mahanje kosom da bi se bilo što sličnijom velikoj Janis Rave%20Girl...super si ju "skinula", doima se k'o da ti je fakat pozirala, a i ove dvije posljednje kutijice su predobre, svaka kao da ima neku svoju malu priču... jednom rječju apsolutno zaslužno ostavljam ti ovog smajlića jer su me radovi i ogromna produktivnost doista oduševili You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 23:47
Super su kutijice, baš si ih fino sredila..smile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:36
Hvala bjonda, ElzaBuba, Primavera, vania....

Motivirate me za dalje , iako sam se sad malo više "bacila" na slikanje na staklu u "raznim hobijima"
....al kutije su mi inače slaba točka, a i one bočice su to postale, pa vjerujem da će toga ipak biti još.   

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 21:03
kutijice su preslatke, obje su mi favoritsmile128
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 17:11
ajme divne su kutijice i stalno razmišljam koja mi je draža, ali se nikako odlučiti.
sviđa  mi se kako si uredila dio u krugu i izvan, pomalo nostalgično, ali odlično.
a i unutrašnjost je uspjela...
dakle sad očekujemo jedno moooore kutijica?
hehehehehehe
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2010 u 23:42
mumica i šabice hvala!
Malo zaostajem s kutijicama zbog slika na staklu-a šta se može, mene kad uhvati nova napast....uhvatim se toga bez mjere....hehehehehe...a vidili se po bočicama, zar ne?!
Evo još jedna kutijica, onako Barbie-romantic, šik, mistik...
....uz moj uobičajeni trala-bla-bla-lik....
Vidi, rimuje se

Nije da je baš "moja" boja...al, možda baš zato...onako za promjenu...nekad me uhvati da stavim baš tako neku, za mene, netipičnu, boju.
One prve dvije su više moj ukus.

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 01:03
...ma šta ima veze, kutijica je preslatka, konačno rozoljubaca ima kol'ko voliš... a k ovoj ružici baš paše boja i ukupan dojam je predobar... sviđa mi se jako   iako ni ja nisam pinky tip elf%20grin
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.