Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 172> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znaš što mene zanima-jesi li ti ikada falila na kojem radu?Sve što napraviš je prelijepo,čak i da ne znam na čojoj sam stranici već na prvi pogled bih pogodila gdje se nalazim,nevjerovatna si,ovo je sve tako lijepo da ljepše mislim ne može bit! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što nam se čini? Čini nam se da je odlično ispalo.
Znaš na šta me podsjeća? Na one drvene igračke što se još i sada prodaju po sajmovima |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Podmetaci su ti super, salveta je tako neobicna, kutija ti je
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cure drage,hvala na posjeti,divnim komentarima,to me tjera da jos radim.ljubim vas.
|
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Draga Sarita-banana podmetači su nevjerojatno prekrasni!
![]() Baš su me oduševili. I ostali radovi na zaostaju, ali podmetači su me oborili s nogu. |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
krasni su ti radovi pogotovo ona afrička ljepotica
![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nevjerovatno kako ti iz ničega napraviš čuda,da meni netko da ovu salvetu ne bih znala šta bi sa njom,stalala bi u "rezervi" tko zna koliko jer nebih znala kud sa njom a ti stvarno maher si za ovako nešto!predobro,netipično a dobro ukomponirano!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lijepo je i sviđa mi se kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala na komentarima,drage moje.Vidim,podmetaci vam se svidjaju,tako lako sam ih uradila,boja,print,lak,zacas bilo gotovo i tako slatko ispalo.
Slavice,kad citam tvoje komentare,osjecam kao da sjedimo ,pijuckamo kavu i pricamo.Ovu salvetu sam dobila iz Danske,imam citav paket a za šcemlijicu sam potrosila dvije i sto rece OTOK kao da je sa sajma,gdje se prodaju one drvene igracke,e,bas mi se zbog toga svidja ,prava narodna.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fine moje,hvala na pohvalama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Sarita,kutija za kekse ti je jako lijepo uspijela,jako praktična kutija koja pruža velike mogućnosti
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutija je prekrasna,prava proljetna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova neobična kombinacija motiva na poklopcu mi je odlična-tako zanimljiva. Vjerojatno je i ovo sa strane, al poklopac bolje vidim
![]() Super! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
šamlica je baš slatka,podmetači su me osvojili na prvi pogled ...........ali kutija.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |