Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vjesalice su ti preslatke.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne vjesalice sa masnicama u tonu. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
super! pogotovo leopard!!ako imas takvu istu,samo siroku masnu,bilo bi mi jos bolje!
![]() |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo,bravo,Kiki-ko.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nažalost nemam široku.Jedinu koju sam imala je na četvrtoj strani na lavanda visilici.Ako nađem po gradu,nije problem promijeniti.
|
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
tigar vjesalica
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
vješalice su odlične.
jedna nježna, a druga prava životinjska. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kiki, obje su ti vješalice super-al ona cvjetasta posebno, jer imam tu salvetu...a šta si ti s njom napravila...ma ne bi je rođena majka, mislim-proizvođač, prepoznao!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
E uzorak je i s druge strane?
p.s zasto su ti slike lampe u albumu s orhidejama na portalu? |
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Uzorak je i s druge strane.Ne razumijem .Moja lampa na orhidejama?Gdje?Koji naslov ,koja strana?Nebi trebalo tamo biti.
|
|
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasne vješalice-ova "divlja"
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasan poklomčić... i ja bih...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovdje se ne vidi da je nešto pokvareno. Meni liči na one nekadašnje posude u apotekama.
Sviđa mi se |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš sam se mislila na šta me podsjeća, meni super-potpisujem OTOK.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
vješalice su ti super,naročito ona za putovanje na safari...
Doza za kekse je jako lijepa,i ima porculanski izgled,meni djeluje onako baš za jednu englesku ladanjsku kuću.... ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kiki-ko,tvoja posuda kao da je upravo skinuta s police u ljekarni(a meni imaju neku čar),predivna je,a što se tiče žutog laka i on ima svoju ljepotu i nije ti ništa pokvario -i ja ga koristim-ako ništa brzo se suši.
|
|
![]() |
|
Ajme,neznam.Meni se tako sporo suši(za razliku od akrilnog)da sam išla pitati zašto.Rekli su mi da je to zbog vlažnog vremena.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |