Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 71> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo sam svratila da vidim ima li nekih novina, jer kod tebe se situacija iz minute u minutu rascvjetava, pa ja prošetala za svaki slučaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() zašto
![]() uspori ,stani malo,odmori popi
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kamenjar sve više ti je rascvitan,a i mene se dojmilo drveno korito za čuvarkuče
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja sam došla u šetnju ali tu je izgleda postalo opasno pa kidam nalijevo !!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Inače cvijeće je prekrasno! Gdje si nabavila onu šarenu hostu,tražim već dulje takvu ali nisu imali niti na Floraartu ?
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ti govoriš o neredu, a ja se divim kako uspiješ održavati tako lijepim vrt koji je udaljen od tvog doma. A na onaj panj s čuvarkućama vraćala sam se nekoliko puta.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Samo me moraš podsjetiti kad si ono preselila većinu biljki, ma što im radiš da tako lijepo napreduju
![]() ![]() Čuvarkuće imaju prekrasan dom ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Šmrckice, vrednice! Vas dvoje si malo pomalo stvarate svoje gnijezdo i uz toliko uloženog truda i ljubavi sigurno ćete uživati u njemu.
Pohvala za kapiju! |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Smrcko prekrasno ti je sve, a kamenjar me oduševio
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nema te tu - znači ima te u Fužinama! Čekamo sličice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Toliko sam imala prošle godine batata, imam nešto i ove godine i nijedan mi nije cvjetao. Ja mislila da ima samo lišće!
![]() ![]() Tvoj je prekrasan. Mislila sam da je neki drugi cvijet pokraj njega, pa se pupoljci provukli kroz lišće.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja sam svratila u očekivanju novih slika.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Šmrcko, zbog problema sa CIF-om nije me dugo bilo kod tebe, odnosno bila sam ali sam mogla samo čitati, ali ne i pisati, a kod tebe uvijek novosti, veselo i cvijeće rascvjetano
![]() ![]() ![]() Mačju metvicu sam si i ja htjela kupiti, jer mi bi super pasala kao kontrast žutom cvijeću, ali dobro da s am prije pročitala da ju mačke obožavaju, da se vole uvaliti u nju, a s obzirom da susjedov mačak "trenira" moju Reu, mislim da bi nastao dar-mar u mom cvjetnjaku kada bi se on uvalio u m. metvicu, a Rea ga pokušavala istjerati... ma to bi bio HOROR. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Sve me boli za poluditi, dotuklo me okopavanje krumpira i 12- satno plijevljenje. Nisam ni znala koliko mišića i tetiva imaju leđa i ![]() Na čuvarkuće sam posebno ponosna i MM je govorio da je to ružno ( taj panj) i nekako seljački, ali moj je odgovor " Pa ja i jesam seljančica ![]() ![]() Džombić ja sam otkrila da čuvarkuće vole vodu i finu humusnu zemlju, ma što god drugi rekli. Može ona i na crijepu, ali veli što voli. ![]() Anastazija mislim da misliš na drage hostice moje mame ![]() Mislim da je tajna mog batata đubrivo NPK 15-15-15, uz njega je svijetli batat koji je pola propao. Bojim se da se bolest ne proširi i na ovaj ![]() Cimi i Keti dobro nam se vratile ![]() SVE Curke jedna velika ![]() Idem ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Smrckiću što mi napravi,lipo je to gornje,ali donje ....mljac,mljac,ma vidi ti kako je zrela i sočna,a boja mami.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja, ti si živa volja!!!
Ali zato ćemo se mi uskoro diviti tvome gruntu, još više!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam svratila da te pozdravim,imas divan kaktus,a tu krisku lubenice bi odma smazala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |