Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 71>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:00
Samo sam svratila da vidim ima li nekih novina, jer kod tebe se situacija iz minute u minutu rascvjetava, pa ja prošetala za svaki slučaj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:56
smile181ja ne vidim nikakav nered

zaštosmile98 u petoj brzini

uspori ,stani malo,odmori popi smile142 ili smile121

smile182
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:15
Kamenjar sve više ti je rascvitan,a i mene se dojmilo drveno korito za čuvarkučeThumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:33
I ja sam došla u šetnju ali tu je izgleda postalo opasno pa kidam nalijevo !!!!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:38
Inače cvijeće je prekrasno! Gdje si nabavila onu šarenu hostu,tražim već dulje takvu ali nisu imali niti na Floraartu ? smile79
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:46
Ti govoriš o neredu, a ja se divim kako uspiješ održavati tako lijepim vrt koji je udaljen od tvog doma. A na onaj panj s čuvarkućama vraćala sam se nekoliko puta. 
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 16:12
Samo me moraš podsjetiti kad si ono preselila većinu biljki, ma što im radiš da tako lijepo napreduju Big%20smile Clap?!?
Čuvarkuće imaju prekrasan dom Thumbs%20Up !

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 19:16
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Kad je Lora čula za moju tragediju sa korivicama rekla mi je " Drago moje debelo Bosanče iz Fužina, evo ti ove moje prekokrasne sadnicesmiley1751.gif"

Tongue  Tongue bas sam se slatko zasmijala kad sam ovo procitala Big%20smile!! Lijepa kucica za cuvarkuce..i ja moram nesto uraditi s mojima,umiruConfused....!!
Tongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 02:53
Šmrckice, vrednice! Vas dvoje si malo pomalo stvarate svoje gnijezdo i uz toliko uloženog truda i ljubavi sigurno ćete uživati u njemu.
Pohvala za kapiju!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 07:15
Smrcko prekrasno ti je sve, a kamenjar me oduševio
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 16:08
Nema te tu - znači ima te u Fužinama! Čekamo sličice..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 18:13
Toliko sam imala prošle godine batata, imam nešto i ove godine i nijedan mi nije cvjetao. Ja mislila da ima samo lišće!Confused Sad ću mu se prirjetiti, možda će procvjetati?!Wink

Tvoj je prekrasan. Mislila sam da je neki drugi cvijet pokraj njega, pa se pupoljci provukli kroz lišće. smile141
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 23:04
Pa gdje si nam ti smrckice ??
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 23:07
I ja sam svratila u očekivanju novih slika.
Sutra je novi dan.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 23:51
Šmrcko, zbog problema sa CIF-om nije me dugo bilo kod tebe, odnosno bila sam ali sam mogla samo čitati, ali ne i pisati, a kod tebe uvijek novosti, veselo i cvijeće rascvjetano .Vidim da nisam jedina koja se zapiknula za batat, ali što je je... prekrasan je. A ti me kao i uvijek nasmiješ, prvo sa ljubimicom zmijom i moram priznati kada gledam onaj tvoj smajlić izgleda mi simpatično, ali u naravi čim dalje od mene... a onda sa koprivom... čitam ja i gledam gdje je ta kopriva , a onda skužim da je to nešto ne mini, nego mikro malo .
Mačju metvicu sam si i ja htjela kupiti, jer mi bi super pasala kao kontrast žutom cvijeću, ali dobro da s am prije pročitala da ju mačke obožavaju, da se vole uvaliti u nju, a s obzirom da susjedov mačak "trenira" moju Reu, mislim da bi nastao dar-mar u mom cvjetnjaku kada bi se on uvalio u m. metvicu, a Rea ga pokušavala istjerati... ma to bi bio HOROR.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 00:43
Evo utrčavam u moj vrt da vas sve pozdravim, "vrijeme je spavanje" a ja moram ustati u 05.15 ako Bog da snage za ustanak i radove u vrtu.

Sve me boli za poluditi, dotuklo me okopavanje krumpira i 12- satno plijevljenje. Nisam ni znala koliko mišića i tetiva imaju leđa i .

Na čuvarkuće sam posebno ponosna i MM je govorio da je to ružno ( taj panj) i nekako seljački, ali moj je odgovor " Pa ja i jesam seljančica, blatnjava i sa crnim noktimaLOL"

Džombić ja sam otkrila da čuvarkuće vole vodu i finu humusnu zemlju, ma što god drugi rekli. Može ona i na crijepu, ali veli što voli. Embarrassed

Anastazija mislim da misliš na drage hostice moje mame.

Mislim da je tajna mog batata đubrivo NPK 15-15-15, uz njega je svijetli batat koji je pola propao. Bojim se da se bolest ne proširi i na ovajCry

Cimi i Keti dobro nam se vratile

SVE Curke jedna velika smile79
Idem i evo vam dvije slikice.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 00:44

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 07:23
Joj Smrckiću što mi napravi,lipo je to gornje,ali donje ....mljac,mljac,ma vidi ti kako je zrela i sočna,a boja mami.....ApproveU rano jutro koja vitaminska bombaThumbs%20Up
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 09:52
Draga moja, ti si živa volja!!!

Ali zato ćemo se mi uskoro diviti tvome gruntu, još više!!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 10:11
i ja sam svratila da te pozdravim,imas divan kaktus,a tu krisku lubenice bi odma smazala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.