Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 08:43
Podsjetit ču te pa ako imaš biče mi od velike pomoči a ako ne onda ču morat sama u potragu,molom te reci mi u što su obučene ove vazice meni liči na neko platno več sam gledala neke radove na kojima su komadi nekog platna zaljepljeni i n njima je rađen dekupaž šta je to dali ti možda znaš .Radove ne komentiram jer je to suvišno predivni su
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 17:46
neznam šta da izdvojim.. možda anđele. ili stvarčice za malog Karla.. ma sve je super!!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 13:25
draga jani radovi su ti svi redom predivni , molim te pojasni mi i prosvjetli me; što je to volumix, 2D ljepilo i debeli mađar i kako dobiješ ovako lijep okvir za vaze? Ni meni nikada ne ispadnu lijepe pukotine sa dvokomponentnim lakom za raspucavanje.smile79
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:41
Moram priznati da sam se već umorila od stavljanja slika, ali koristim situaciju dok je internet "poslušan"!

Još jedna dupla vazica s motivom maslina i to bi bilo sve za danas:

...i ovako izgleda druga strana:

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:21
Na žalost, slikicu ni link ne mogu staviti jer su mi sve te slike ostale na USB sticku u Zagrebu jer sam morala sve "počistiti" s kompa da bi mogao uopće raditi jer sam ga prekrcala svim mogućim i nemogućim......
Molim te podsjeti me negdje krajem 9. mjeseca i vrlo rado ću ti proslijediti ako je još budem imala!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:19
Vazice koje imaju "dva lica"......

Prva strana:

a ovako izgleda s druge strane:

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:14
Mislim na ovog gdje se mole kraj kreveta pre,pre,predivan je

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:11
SVE je preljepo a anđeo čuvar mi je savršen stavi MOLIM TE slikicu ili link stranice jer ja sam več mijesec dana u potraži za anđelom čuvarom koji bi išao između dve kinderbeta moje unučadi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:05

Škrinjica poklopljena:

a ovako izgleda iznutra:

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 12:00
Naručeni komplet za malenog bebača Karla......

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:56
Meni osobno je ovo najdraža slika s molitvom Anđele čuvaru mili.....
Naišla sam na ovu sličicu negdje na netu i dugo sam tražila adekvatnu podlogu da ju iskoristim.....mislim da će ova ipak ostati u mome vlasništvu:))))

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:51
Ne znam koliko sam već napravila sličica s anđelima i ovom preslatkom molitvom koja nam je vjerujem svima draga.....kako koju napravim netko od susjeda naruči još.....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:46
Zabunom sam kupila umjesto "debelog mađara" varijantu "fineline2k" i jedva sam čekala da ga potrošim....daleko više volim one velike tanke pukotine!
Ali i ovoga je trebalo potrošiti:))
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:44
Na drvenoj podlozi sam radila shabby, na to kombinirala rižin papir i salvetu, na sve je išao 2k i dobila sam još jedan suvenir za svoje Zukve!

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:39
Po želji moga muža ova slika je ostala bez ikakvih dodataka, a kako on vrlo rijetko izrazi želju za nečim, poslušala sam ga i po njegovom izboru će biti i obješena negdje u kući....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:34
Još jedna varijanta svjetionika - ovaj puta s malo više volumixa i bez "pješčanog" okvira

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2012 u 11:22
Internet mi se konačno smilovao, stavljam ponovno slikice: (možda vas i pretrpam......ako bude sve šljakalo kako treba....)

Na drvenoj podlozi sam radila s rižinim papirom, volumixom i 3d ljepilom.....kao okvir sam nalijepila sitni pijesak...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 16:47
Veoma rado za Zukve me vežu ljepe uspomene,a pošto nemrem dobro bu i na fb

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 12:11
divoticasmile57
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 06:46
dalija - skokni do Zukvi (to ti je bolji izbor )
jani - BRAVO !!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,232 sekundi.