gerberi1 - decoupage galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Korisnik | |
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam drage moje...
okic.to su tacne od obicnog lima(poklon),imaju preko 10 godina i od stajanja su pohrdjale,pa sam ih malo obnovila.....sad sam imala dvije radionice pred praznike,pa nisam uspjela staviti sve slike....nastavak slijedi ovih dana..... ![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Bila si jako vrijedna...ko uvijek! Prekrasni radovi! Nestrpljivo čekam nastavak! |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
hvala ti draga moja prijateljice....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
ne znam sta bih izdvojila. predobro je sve
![]() |
|
![]() |
|
kikins hvala lijepo...
|
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
tacne su genijalne
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Proizvodnja radi punom parom, sve mi je super ali tacne......ma mrak |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Tacne su stvarno mrak. Imam i ja jednu takvu zahrđalu. Jedino ne znam smijer li se na takve tacne stavljati hrana s obzirom da su pofarbane i izlakirane.
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje...mima35:ja ih koristim za posluzivanje,a ako ces hranu stavljati na njih,stavis ispod salvetu ili ukrasni papir....nisam cula do sada da je neko imao problema......pokusaj sa ukrasnim papirom ispod....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ostalo kasnije...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gerberi, prekrasno, jel Djevica Marija salveta ili print, prekrasno. A podloga knjiga od čega je? Stotinu pitanja ali sve je prelijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ovo s knjigama je stvarno dobra fora. Daj nam, molim te, detaljno opiši što si sve radila.
|
|
![]() |
|
hvala djevojke...evo objasnjenja:OD KARTONA I ROLE ZA RUCNIKE NARAVITE POSTOLJE.kAD RASIRITE KNJIGU,DA VAM MOZE STATI NA TO POSTOLJE...FAZA 2:RAZDIJELITE KNJIGU PO SREDINI I UVIJETE DVA LISTA,ZALIJEPITE IH SA TOPLIM LJEPILOM...STRANICE OD KNJIGE TAKODJE LIJEPITE SA TOPLIM LJEPILOM(NE SVAKU,SVAKIH 5-6 kOM)...KAD SU GOTOVE OBE STRANE,LJEPILOM NACRTAJTE SA STRANA I OKOLO SARE,JOS MALO POLJEPITE AKO VAM SE RAZDVAJA,OSTAVITE DA SE OSUSI....FAZA :ZALIJEPITE POSTOLJE KOJE STE NAPRAVILI OD KARTONA I PUSTITE DA SE OSUSI....FAZA 4:ZLATNI SPREJ DOBRO PROTRESITE I SVE ZAJEDNO POSPREJAJTE....FAZA 5:KAD SE OSUSI,JEDNU STRANICU NAPISITE POSVETU,A NA DRUGU STAVITE SLIKU(MOZE BITI PRINT ILI SALVETA)...JA SAM STAVLJALA PRINT,ZATO STO MI JE SALVETA PRETANKA,ALI MOZETE PREMAZATI BIJELOM BOJOM STRANU GDJE CE VAM BITI SLIKE,PA ONDA LIJEPITI SALVETE.....KAD SVE ZALIJEPITE JOS JOS OKOLO SLIKE OBRADITE SA TOPLIM LJEPILOM...OSTAVITE DA SE SVE DOBRO OSUSI..FAZA 6:BOJAMA ZA STAKLO,UKRASITE RUB OKO SLIKE,PO TOPLOM LJEPILU...ETO TO JE SVE KAD SE DOBRO OSUSI UMOTAJTE U CELOFAN...MOZETE STAVITI KAKVE HOCETE SLIKE.JA SAM PRAVILA POKLONE ZA RODJENDANE,A MOZE I ZA KRSTENJE ILI NEKE DRUGE PRIGODE...NADAM SE DA SAM VAM POMOGLA......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajme, knjige su fantastične. Kako dobra ideja.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
ja ne shvatih...valjda sam jako plavusa :(
jel to prava knjiga,sveska ili...??? |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |