Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 07:28
e vilo moram i jutros komentirat sinoć sam zaspala sretna jer sam pronašla gdje nabaviti bjelu ljepoticu Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 07:42
Prije nekoliko godina bezuspješno sam pokušavala pronaći sjenoviti dio u svom vrtu kako bih ga obogatila sa astilbama i cimicifugama. I konačno sam odustala jer svagdje ima bar nekoliko sati sunca dnevno.
 Kad sam ih vidjela u tvom vrtu jako sam se razveselila, jer ih rijetko ima u vrtovima na cif-u. To su mi predivne biljke i jedva čekam ugledati njihove božanstvene cvjetiće. Smile
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 22:50
Ovaj vrt je kao stvoren za opustajucu setnjicu..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 23:08
Prvi ovogodišnji ljiljan!!! Lijepi, veliki, crveni. Za mene taj cvijet u sebi nosi posebnu simboliku, punu sjećanja i nježnosti. I jagode su tu!? Crvene, sočne, mirisne. Eeee, sad ću tu lijepo sjesti uz cigleni zid, otploviti u svijet mašte i sanjariti, sanjariti... 
Sutra je novi dan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2015 u 23:29
Aceri su jako lijepo napredovali, za neko vrijeme doprinijet će bajkovitosti tvoga vrta.
Nisam sigurna da li su kamenčići oko acera dobro rješenje, estetski - savršeno. Ja sam tako stavila oko rodića koji isto kao i acer treba kiselu zemllju, pa mi je netk orekao da mi to baš i nije dobar potez. Moj rodić je u cvijetnjaku i za sada se ne buni, nadam se da se niti tvoji aceri neće buniti :)
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 02:06
Lipo.......lipooooo smile161
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2015 u 07:42
milice - drago mi je da si tu Hug

kamenjarka - baš ti htjedoh napisati da ću ti pokušati ožiliti reznicu ovog pajasmina, kad vidim sljedeću poruku... drago mi je što si ga našla, zaista je divan i preeekrasno miriši Heart

rubensica - hvala ti na posjeti i komentaru smile78

rajski vrtovi - hvala ti, draga, mislim da je tvoj vrt kao stvoren za ove biljke... koliko sam shvatila iz onoga pročitanog na netu, one i vole nekoliko sati sunca dnevno, ova cimicifuga koju imam ( artropurpureum ) na suncu i razvije najljepšu boju listova Hug

lucy - drago mi je što sam te razveselila slatkim plodovima, šteta što ti ne mogu poslati malo, nisu ničim špricane pa već idući dan nakon berbe propadaju... smile79

moon - hvala ti puno za komentar u vezi kamenčića, meni se isto sviđa kako to izgleda, ali sam ih stavila prvenstveno kako bi malo očuvali vlagu jer se tu gdje je posađen zemlja brzo suši, a njemu sada treba vlage da se dobro ukorijeni... nadam se samo da neće previše grijati zemlju i da mu neće smetati... Zasad mi se čini zadovoljan, čak je par dana nakon tog poteza pustio par novih listića... Hug

Fiki
- hvala ti na posjeti našem malom vrtu, dođi nam opet Heart

Moja najdraža heuchera se oporavlja od napada puževa Angry

Prvi cvjetić Slavujčicinog oxalisa... sad ih već ima nekoliko

Rascvao se i bijeli ljepotan...

Mladi listići javora Heart

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2015 u 06:53
U pravu si vilo da ove "šumske" biljke ipak trebaju i malo  sunca. Malo sam više čitala o njima i točno je sve što si napisala.
Koliko imaš acera u vrtu ? "Orange" je baš poseban. Smile
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2015 u 07:05
smile73Krasno
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2015 u 14:25
rajski vrtovi - hvala ti draga, meni je Orange isto poseban, jako lijepo mijenja boje... Javora imam tri, dva su treću godinu kod mene i baš lijepo napreduju, a treći je artropurpureum od ove godine, ali napada ga pepelnica čini mi, pa sam malo tužna zbog toga... ne znam kako na prirodan način to riješiti... pokušat ću sa sodom bikarbonom ovih dana...

Fiki - hvala ti Hug

Moj najdraži sedum u cvatu...

Za mali cvjetić, mala pčelica Heart

Sličica za dragu mišku... Jel ti poznato nešta u ovoj tegli?

Za rajski vrtovi, jedan pogled preko javora kojemu ne znam ime...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2015 u 21:30
poznato mi je nešto
Slike su ti super
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2015 u 10:54
sve je preljepo,narocito staza poplocena kamenom,jako mi se svidjaju tvoji sedumici...lijepo si ih udomila svaki za sebe pokazuje raskos....predivno...smile64
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2015 u 13:06
Hvala ti draga moja za krasnu sliku javora ... teško im je odoljeti. Posebno mi se sviđa njihov nepravilan rast, a o boji lista da se ne govori.
Ljiljani su ti divni.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2015 u 17:45
Super, drago mio je da aceru kamenčići pašu Thumbs Up

Cvijeće ti je prelijepo, ljiljani su sada posebno lijepi smile64
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2015 u 21:12
Prekokrasan vrtek smile71
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2015 u 13:40
Divan vrt, ljiljani su predivni Smile jel anemone imaju pupove/cvjetiće?
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 09:08
Predugo me nije bilo na forumu, pa tako ni ovdje... Ljetnih slika baš i nemam puno jer me nije bilo ni u vrtu, ali prilažem koju iz "arhive"...

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 15:10
Jesen...

Miška Heart

SlavujVk Heart

Žižula

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 16:56
Prekrasne nove slike iz arhive!
Asteri,,kala i anemone su savršeni!Čuvarkuće u onoj prelijepoj posudi su posebne!
Samo je Mica prezaposlena sa brojanjem
otpalog lišća i ne želi pozirati.Picta je lijepa.Još malo pa će na zimski odmor,ali ne brini,
niknut će opet u proljeće 
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 18:25
Divne slike jeseni smile55 rozi aster prekrasan, kao i anemone. Jesen je tako krasna, puna boja i ljepote. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.