Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 243> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoj vrt će biti pravi mali raj kad sve to procvujeta. I naravno velika gužva u tom raju....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tako pedantno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je sredjeno,samo da stigne proljece
![]() nadam se da cemo se vidjeti ovog ljeta ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To će biti velika,ali slatka gužva
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Bas lijepa draga moja
![]() ![]() Veliki zagrljaj!! ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala moji vjerni posjetitelji.
Da imate pravo kupila sam za sada 45 oznaka i jedan dobar dio označila, ali namjeravam označiti sve kad stignem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bila si vridna, sve lipo sredila, slikala objasnila, pravi si reporter
![]() Bit će to lipi rascvitani vrt! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Odlično si nam
![]() Lijepo je što ti dosta biljaka prezime vani dok ja svoje moram unositi i strepiti nad njima .
Kod nas je pao snijeg.
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, Anči, hvla što se zajedno samnom u mom dvorištu i ja s nestrpljenjem očekujem proljeće.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A kako si ti vrijedna
![]() ![]() ![]() Ako je alstromerijama tako tijesno, pa prorijedi malo, ja znam tko bi ih zasadio drage volje!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
čitala post i zamišljala slike biljaka u cvatu, zaključila san da će biti prelijepo kad se razraste i procvijeta!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Najljepša je gužva cvjetna gužva! S njom se po ljepoti i radosti može mjeriti samo prijateljska gužva - a ti ih imaš obje!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša vidim da kod tebe proljeće polako počinje, i vidim da si ti spremna...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prava vrijednica
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima, evo samo za vas nove maćuhice neki dan kupljene, a danas presađene. Pusto je ipak u dvorištu pa me veseli "pogled kroz prozor"
![]() Od prije su tu u košaricama posađene tratinčice, pa sada u kombinaciji s maćuhicama uveseljavaju moj balkončić
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako ti imaš lijep pogled kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
baka - nisam mogla gledat tvoje lijepe maćuhice, a da ih ja nemam, uostalom baš su zgodne za ovo zimsko doba.
kaktusiću - dobar je - pravi zimski, a li jedva čekam da kroz prozor gledam svoje katuse.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čudi me da si kupila plave maćuhice...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly da baš je to čudno, ali tri su ipak crvene, a ima i bijelih. U svakom slučaju nakon plavog bijelo cvijeće mi je odmah tu negdje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |