Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 203204205206207 243>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 15:59
 Tvoj vrt će biti pravi mali raj kad sve to procvujeta. I naravno velika gužva u tom raju....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 16:01
tako pedantnoClap sve pripremljeno za nove biljke, a i male oznake sam primijetila
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 16:53
sve je sredjeno,samo da stigne proljece

nadam se da cemo se vidjeti ovog ljeta
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 18:14
To će biti velika,ali slatka gužvaTongue
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:40
Bas lijepa draga mojaBig%20smile! I ja se spremam s sredjivanjem dvorista samo sto je kod nas jos uvijek zima napolju a i ja sam kupila ove male oznake tako sam sigurna da gdje sta posijem da ce tu i ostati Big%20smile!!

Veliki zagrljaj!!

smile79
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 19:55
Hvala moji vjerni posjetitelji.
Da imate pravo kupila sam za sada 45 oznaka i jedan dobar dio označila, ali namjeravam označiti sve kad stignem.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 20:41
Bila si vridna, sve lipo sredila, slikala objasnila, pravi si reporter Clap
Bit će to lipi rascvitani vrt!Wink
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 21:08
Odlično si nam Tongue demonstrirala stanje u dvorištu .
Lijepo je što ti dosta biljaka prezime vani dok ja svoje moram unositi i strepiti nad njima .
Kod nas je pao snijeg.smile118
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 21:24
Lantana, Anči, hvla što se zajedno samnom u mom dvorištu i ja s nestrpljenjem očekujem proljeće.smile79
RIJEKA

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 01:01
A kako si ti vrijednaEmbarrassed, kod tebe sve već orezano, očišćeno,smile57 poglancani i izpeglano!!!  Spremno za proljeće, a ja opet čistim snijeg, i to zamrznuti!!!
smile65

Ako je alstromerijama tako tijesno, pa prorijedi malo, ja znam tko bi ih zasadio drage volje!!!Heart
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 11:31
čitala post i zamišljala slike biljaka u cvatu, zaključila san da će biti prelijepo kad se razraste i procvijeta!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 12:44
Najljepša je gužva cvjetna gužva! S njom se po ljepoti i radosti može mjeriti samo prijateljska gužva - a ti ih imaš obje!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 15:18
Triša vidim da kod tebe proljeće polako počinje, i vidim da si ti spremna...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 18:30
Prava vrijednica
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 18:37
Hvala vam svima, evo samo za vas nove maćuhice neki dan kupljene, a danas presađene. Pusto je ipak u dvorištu pa me veseli "pogled kroz prozor"

Od prije su tu u košaricama posađene tratinčice, pa sada u kombinaciji s maćuhicama uveseljavaju moj balkončić

RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 18:45
ClapClapClapClapBaš si to lijepo iskombinirala!Big%20smile
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 18:55
Kako ti imaš lijep pogled kroz prozorTongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:34
baka - nisam mogla gledat tvoje lijepe maćuhice, a da ih ja nemam, uostalom baš su zgodne za ovo zimsko doba.

kaktusiću - dobar je - pravi zimski, a li jedva čekam da kroz prozor gledam svoje katuse.
RIJEKA

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 20:26
Čudi me da si kupila plave maćuhice...Wink. Baš je lijepa kombinacija boja..Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 21:55
Nataly da baš je to čudno, ali tri su ipak crvene, a ima i bijelih. U svakom slučaju nakon plavog bijelo cvijeće mi je odmah tu negdje.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 203204205206207 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.