OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 374> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja stalno kukam na svoj vrt i mislim da bi mogao biti šarenijie,s obzirom koliki trud ulozimo!Ali,lijepo je da bar zeleni,što veli gioia!Kavo je vrijeme,čas hladno,čas pretoplo,naše biljke su zlatne!
I meni se svidja pod palmom i lantane! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ljepšu zebrinu nisam vidjela. Ili je jako dobro slikana...
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
OTOK predivan ti je cvjetnjak iz kojeg god kuta gledan. I ovo zelenilo ima svoje čari. Ja recimo nisam do nedavno niti volio cvijetnice previše, jednostavno sam obožavao zelenilo svih vrsta. Uglavnom, prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja volim zelenilo i razne biljke sa lišćem u raznim bojama, samo sam nekako inače u ovo doba imala šareniji vrt.
Hvala vam što ste prošetali. Anaida, malo sam te prevarila. Na slici 5 koju spominješ nisu koprive, to je amaranthus tricolor (ili manje pompoznijim imenom - jedna vrsta šćira) ima jako lijepo lišće ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo sa koje god se strane pogledala i nema potrebe za šarenijim kod tebe je sve divno ukonponirano, a oduševio me trikolor
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Otok baš si sretnica lagerstoemija ti cvjeta,
![]() Moja je bila u zemlji pa se smrzne. sada je u loncu i opet neće da cvjeta.. |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
![]() Otok evo napokon sam stigla i do tvog vrta,mogu ti reći kad sam prošetala osjećam se tužno, ne zbog tebe već zbog sebe...dok nisam došla na forum mislila sam kako imam puno cvijeća...ali nakon ovog tvog sam posramljena... mnogo prekrasnih vrsta...jednostavno čovjek se mora zaljubiti u tu ljepotu...sve pohvale.Danas je bio radni dan u dvorištu..nešto smo pripremali novo ja i moj MM,tako da sam umorna..ali tvoj vrt mi je odmorio dušu ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Svi mi ovih dana kukamo očito da nam je malo rascvijetano u vrtu ali kod tebe se tako lijepo šareni da je pravi melem za oči...Ovaj tricolor mi je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj vrt uvijek u lipim bojama i bogat raznovrsnim cvićem
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tako nježna, tako lijepa!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja sam pomislila da su ovo koprive, baš su lijepe, tj. štir je lijep!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok - lepeki je šćir tricolore! Miša mu, mislim da sam i pri meni vidjela takve ali male, malecke jer su mi nekim čudom niknuli na gredici.. Na toj gredici im se nisam nadala jer mi tu raste veliko cvijeće pa ih nisam ni vidjela sve dok neki dan nisam dodoavala kompost biljkicama, tako da ojačaju do jeseni. Visoki su nekih 4 i pol cm
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uz sve prekrasne biljke, ovaj ljepotan je zarobio moje srce - nije ni čudo jer je plav i podsjeća me na plavetnilo mora (čiju si nam divnu sliku isto podarila)
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne može tebi kamene ništa, ti iz šake zemlje napraviš plodno tlo.
![]() Reci mi molim te što radiš plumbagu moj se od lani nije pomknuo ni dva cm, je li u sjeni ili na suncu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Plumbago je prošlogodišnji, u tegli je i na suncu. Bio je baš pun cvijeća, sada nema više niti jednog cvjetića
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jesi li slikala sjeme plumbaga? Ovi igličasti vrhovi, skoro svi imaju sjemenku na dnu. Lani sam ih donjela iz Dalmacije, suhe polegla na zemlju i malo, malo pokrila. Niklo ih je puno, ali su mi ove zime otrulili (moja stara stvar). Ali jedna se sjemenka uspjela spasiti i sada mi raste mali, 10 cm veliki plumbago!
|
|
![]() |
|
Hoya, nije mi do sada palo na pamet da sijem plumbago, ali sada kada si spomenula .....
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ako sakupiš sjemena plumbaga, bilježim se sa štovanjem.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Jutros je malo padala kiša, ali sada je sunčano, a puževi plaze vrtom.
Nabrala sam malo nekakvih trava i koromača u svom brdu, sad mirišem na sirup protiv kašlja ![]() ![]() a ovo su osušeni tulipani, baš su mi lijepi i dekorativni ![]() Moje dvije-tri ruže su nikakve i ova je takva, ali me jutros ipak obradovala kad je ovako narančasta izvirila iza kamenog zida ![]() Prošlogodišnje ciklame su mi se lijepo održale, evo još jedna je procvjetala ![]() Kupila sam erice, dopale su mi se jer imaju plavo-ljubičaste cvjetiće (one koje imam su više ružičaste) ![]() Ova kombinacija mi je nekako više jesenska nego ljetna ![]() ali sunce sija, još je ljeto .... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 206207208209210 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |