Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 00:07
danas nisam bila puno raspoložena za dopisivanje ali tvoje i Dzombine fotografije sam morala pogledati i komentar ostaviti, kava na tvojoj terasi uz miris mora bila bi savršena za moj današnji dan kad mi je bilo čas vruče čas hladno, ovaj pogled na more smiruje, HVALA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:33
Korijenko, evo još malo i bit će kod vas, a i Triša nam je rekla da je bila kod tebe i da je još ljepše nego je na tvojim slikama. Nije nam baš trebala kiša, ali eto...
život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 21:40
Drago mi je da je moj prijedlog za fotografiju uvršten u "najljepšu Fotografiju od 01.03.". Hvala još jednom što nas kroz tvoje fotografije upoznaješ sa tvojim dvorištem i preljepim Bračem.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:25
Tija drago mi je da su ti slike osvjžeile dan, ovaj zumbul sam stavila u mali pitar, njega u košaru i gore malo mahovine i izgleda efektno. Imam takav i bijeli, ali tek niće.

Hana i ja sada od kada sam na forumu vidim koja je to razlika, ja sam sve lukovice ostavila u zemlji i ove godine ih ima tri puta više, tulipana je izniklo čudesa.
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:25
Lantana ti si moje utočište...u Zagrebu bljak vrijeme oblačno sa kišom, ja se osjećam totalno bez veze i onda se sjetim...ma idem ja do lantane malo si poboljšati raspoloženje....
I stvarno je tako!!!
Ja kod tebe uživam!!!

Cvijeće ti je svo super, imaš stila za dekoraciju, i na kraju sam te htjela pitati za stol i stolice jer su stvarno originalni ali vidim da si već odgovorila...
Ja sam si isprintala sliku i nosim je MM ( valjda se nećeš ljutiti) jer je ideja nesvakidašnja...
Ako mi bude htio napraviti još možda sa nekim naslonjačem .....ma gdje će mi biti kraj...
U svakom slučaju...mislim da si za nas mnoge nadahnuće....smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 08:41
Kakav ugođaj plavetnilo pomješano s žutim, a stol i stolice, ludilo. Uživaj draga, predivno ti je, ukusa i mašte ti ne fali.smile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 11:47
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Proljetno-cvjetni ugođaj na mojoj terasi na koju sam napokon sjela u 17 sati nakon cijelog dana provedenog u vrtu

E pa stvarno sam ostala bez riječi , svaka ti čast ,a ja još ne mogu   kod mene je još grrrrrConfused ali u tebe je sve čista 10Thumbs%20UpTongue

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 14:50
Hvala svima, vidim da vam se, osim cvijeća sviđaju stol i stolice, a vrlo je jednostavno za napraviti. Osim toga ja imam ni manje ni više nego pet terasa, pa je trebalo sve to popuniti stolcima i stolicama, a da ne govorim o održavanju. Kod nas često u hotelima menjaju namještaj i onda mi to kupimo po jeftinoj cijeni, ovaj stol i stolice dolje na slici kupila sam za 100 kn, ostrugala, prefarbala u crno i kao da su kao nove.
Ja uvijek volim imati barem jedan mali cvjetić u vazi ili neki mali aranžman,
a ovo je moja najdraža terasa u jesenskom izdanju (ona mi je sada radna terasa, a ljeti je za goste).

Vrt ispred terse

Pogled iz terase

život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 07:36
mi ko da ne živimo u istoj državi,blago tebi na proljeću
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:37
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

koji predivan ugodaj..... da mi je doći tu uzivat smile72

Rose katamaran vozi svaki dan, dođeš uživaš i uzmeš malo reznica ruža i ostalog što ti se svidi.
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 22:18
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

danas nisam bila puno raspoložena za dopisivanje ali tvoje i Dzombine fotografije sam morala pogledati i komentar ostaviti, kava na tvojoj terasi uz miris mora bila bi savršena za moj današnji dan kad mi je bilo čas vruče čas hladno, ovaj pogled na more smiruje, HVALA

Sad nas je dvije koje bi volile popiti s tobom kafu u ovoj ljepoti !!

Ma koje ljepota...koje lijepe boje... ...

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 23:56
Proljetno-cvjetni ugođaj na mojoj terasi na koju sam napokon sjela u 17 sati nakon cijelog dana provedenog u vrtu

život je more
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:31
Lantana pogledaj u nominacije za najljepšu fotografiju cvijeća.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 20:31
Čim sam vidjela stol i stolice zvala sam MM da vidi. A vidim da su to i druge cure učinile. I da ti onda kažem da su lijepe? Dobro: Lijepe su, najljepše...
Tu je tmuran dan, ali se jučer dalo naslutiti da još samo koji dan treba da i naše narcise, zumbuli rascvjetaju.
Proljeće samo što nije stigloooooo !
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 09:56
Mmmmm, predivno i kako samo miriši taj cvjetni aranžman, ljubice pa zumbuli..., nadam se isto tako kod mene valjda za 10 dana. Šmrc, opet nam se vratila kiša.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 11:51

Lantana kao i uvijek slikice su ti prekrasne i uljepšale su mi danSmile

A ti imaš zaista ukusa i talenta kako iz ničega stvoriti ljepotu

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:24
koji predivan ugodaj..... da mi je doći tu uzivat smile72
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 12:31
kako ti je lijepa terasa Clap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 10:31
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Kakav ugođaj plavetnilo pomješano s žutim, a stol i stolice, ludilo. Uživaj draga, predivno ti je, ukusa i mašte ti ne fali.smile120

Ove stolce i stolice sam dala napraviti od komada koji su ostali kad smo radili nadstrešnicu i ispali su super, a one dvije fotelje sam pokupila kad su iz hotela bacali stare stvari, a bolje su od ovih koje sada kupiš (koža i puno drvo). Ja volim te stare stvari pa ih malo urediti, samo me nema tko pratiti. Jednom ću poslikati to što sam renovirala ili ću renovirati od starih stvari, TM bi se sigurno svidjelo.
život je more
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 17:46
kad bi mi vidjela lice sve bi ti reklo!!!
Kakva ljepota , Lantana ti ni ne znaš kakva sretnica sa umornim i bolnim nogama .... ali ipak sretnica iz raja nebeskog!!!
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.