Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 370> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
danas nisam bila puno raspoložena za dopisivanje ali tvoje i Dzombine fotografije sam morala pogledati i komentar ostaviti, kava na tvojoj terasi uz miris mora bila bi savršena za moj današnji dan kad mi je bilo čas vruče čas hladno, ovaj pogled na more smiruje, HVALA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Korijenko, evo još malo i bit će kod vas, a i Triša nam je rekla da je bila kod tebe i da je još ljepše nego je na tvojim slikama. Nije nam baš trebala kiša, ali eto...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Drago mi je da je moj prijedlog za fotografiju uvršten u "najljepšu Fotografiju od 01.03.". Hvala još jednom što nas kroz tvoje fotografije upoznaješ sa tvojim dvorištem i preljepim Bračem.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tija drago mi je da su ti slike osvjžeile dan, ovaj zumbul sam stavila u mali pitar, njega u košaru i gore malo mahovine i izgleda efektno. Imam takav i bijeli, ali tek niće.
Hana i ja sada od kada sam na forumu vidim koja je to razlika, ja sam sve lukovice ostavila u zemlji i ove godine ih ima tri puta više, tulipana je izniklo čudesa. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana ti si moje utočište...u Zagrebu bljak vrijeme oblačno sa kišom, ja se osjećam totalno bez veze i onda se sjetim...ma idem ja do lantane malo si poboljšati raspoloženje....
I stvarno je tako!!!
Ja kod tebe uživam!!!
Cvijeće ti je svo super, imaš stila za dekoraciju, i na kraju sam te htjela pitati za stol i stolice jer su stvarno originalni ali vidim da si već odgovorila...
Ja sam si isprintala sliku i nosim je MM ( valjda se nećeš ljutiti) jer je ideja nesvakidašnja...
Ako mi bude htio napraviti još možda sa nekim naslonjačem .....ma gdje će mi biti kraj...
U svakom slučaju...mislim da si za nas mnoge nadahnuće....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kakav ugođaj plavetnilo pomješano s žutim, a stol i stolice, ludilo. Uživaj draga, predivno ti je, ukusa i mašte ti ne fali.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
![]() |
|
Hvala svima, vidim da vam se, osim cvijeća sviđaju stol i
stolice, a vrlo je jednostavno za napraviti. Osim toga ja imam ni manje
ni više nego pet terasa, pa je trebalo sve to popuniti stolcima i
stolicama, a da ne govorim o održavanju. Kod nas često u hotelima
menjaju namještaj i onda mi to kupimo po jeftinoj cijeni, ovaj stol i
stolice dolje na slici kupila sam za 100 kn, ostrugala, prefarbala u crno i kao da su kao nove.
Ja uvijek volim imati barem jedan mali cvjetić u vazi ili neki mali aranžman, a ovo je moja najdraža terasa u jesenskom izdanju (ona mi je sada radna terasa, a ljeti je za goste). ![]() ![]() Vrt ispred terse ![]() Pogled iz terase ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
mi ko da ne živimo u istoj državi,blago tebi na proljeću
|
|
![]() |
|
Rose katamaran vozi svaki dan, dođeš uživaš i uzmeš malo reznica ruža i ostalog što ti se svidi. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Sad nas je dvije koje bi volile popiti s tobom kafu u ovoj ljepoti ![]() ![]() Ma koje ljepota...koje lijepe boje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Proljetno-cvjetni ugođaj na mojoj terasi na koju sam napokon sjela u 17 sati nakon cijelog dana provedenog u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana pogledaj u nominacije za najljepšu fotografiju cvijeća.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čim sam vidjela stol i stolice zvala sam MM da vidi. A vidim da su to i druge cure učinile. I da ti onda kažem da su lijepe? Dobro: Lijepe su, najljepše...
Tu je tmuran dan, ali se jučer dalo naslutiti da još samo koji dan treba da i naše narcise, zumbuli rascvjetaju.
Proljeće samo što nije stigloooooo !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mmmmm, predivno i kako samo miriši taj cvjetni aranžman, ljubice pa zumbuli..., nadam se isto tako kod mene valjda za 10 dana. Šmrc, opet nam se vratila kiša.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Lantana kao i uvijek slikice su ti prekrasne i uljepšale su mi dan A ti imaš zaista ukusa i talenta kako iz ničega stvoriti ljepotu |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koji predivan ugodaj..... da mi je doći tu uzivat
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako ti je lijepa terasa
![]() |
|
![]() |
|
Ove stolce i stolice sam dala napraviti od komada koji su ostali kad smo radili nadstrešnicu i ispali su super, a one dvije fotelje sam pokupila kad su iz hotela bacali stare stvari, a bolje su od ovih koje sada kupiš (koža i puno drvo). Ja volim te stare stvari pa ih malo urediti, samo me nema tko pratiti. Jednom ću poslikati to što sam renovirala ili ću renovirati od starih stvari, TM bi se sigurno svidjelo. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
kad bi mi vidjela lice sve bi ti reklo!!!
Kakva ljepota , Lantana ti ni ne znaš kakva sretnica sa umornim i bolnim nogama .... ali ipak sretnica iz raja nebeskog!!! |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |