Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 79>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 17:24
Gogsiiiiiiiii, kako slatko, osječam miris proljeća kad vidim tvoje slikice...koja slučajnost, radile smo idi motiv ovaj tjedan...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 17:27
jako zgodno, pogotovo ljubicice
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 17:31
Gogs, krasna su ti ova stakalca, pogotovo ovako sva zajedno, kao da je stiglo proljeće, veselo
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:26
gogs stakalca su ti stvarno prekrasnasmile141krasni cvijetni motivi,bas kakve najvise volim
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 19:40
svaki put ispočetka, al nije teško da ovakve radove...smile141 stvarno lijepo...imaš jednu salvetu koju sam ja prošle godine uvelike koristila za jaja...sad su mi ostale samo dvijeCry mislim da sam ju uzela u plodinama, moram sad koji dan zaletiti tamo....

super gogsice još jednom!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

auuuuuuuuu,goge,smile71smile72
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 21:56
Prekrasno.smile94
Na vrh
ivona 777 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 239
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivona 777 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 21:57
smile177smile71smile141
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:11
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Gogsiiiiiiiii, kako slatko, osječam miris proljeća kad vidim tvoje slikice...koja slučajnost, radile smo idi motiv ovaj tjedan...

mislim da sam napisala, ali to su prošlogodišnji radovi i to prvi na staklu ali ih nisam stavljala na forum jer sam se ulogirala tek u 11. mjesecu a onda su nam prvi bili angeleki. Još uvijek me drži opća obamrlost potencirana na nikakav rad. Hvala svima na "gledanosti" "uh što sam to dobro smislila)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:44
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

mislim da sam napisala, ali to su prošlogodišnji radovi i to prvi na staklu ali ih nisam stavljala na forum jer sam se ulogirala tek u 11. mjesecu a onda su nam prvi bili angeleki. Još uvijek me drži opća obamrlost potencirana na nikakav rad. Hvala svima na "gledanosti" "uh što sam to dobro smislila)

Ma ne sekiraj se ženice, to i je normalno, pa zamisli kako bi bilo kad bi cijelo vrijeme bile aktivne, muževi bi nas izbacili iz kuća jer bi bili dekintirani , a i nebi bilo tako lijepih radova...nitko nije svaki dan niti dobre niti loše volje, sve u životu oscilira tako i naša kreavitnost!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 09:37
gogs, mrak mrak mrak i super i proljece i zakon super super ;) aj jos jednom samo napisi broj i adresu od striceka (klasa plavusha obrisala inbox i pobrisala i par vaznih poruka medju kojima je i ta sa stakalcima) :)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:08

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:09

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:10

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:28
uuuu, gogs...nešto novo...baš je lijepo...šta lijepo, prekrasno!!!!smile141
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 12:30
Ej, što je sad to ????????? Super.
Jesi li iscrtavala sama, ili je naljepljen motiv? 
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:01
roza i plava je frost, a crtano crnom konturom (ispod je na papiru bio motiv). Teško je slikati jer to ide na zid (a zbog debljine stakla se vide sjene) bilo koje boje ili objesiš na trakicu pa visi npr. u prozoru (jer s koje god strane gledaš isto ti je kad je prozirno)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:02
ja ti ni kuću ne znam nacrtati kak spada a kamoli tek ovako nešto. Ma nije baš tak ali jako blizu
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 14:10
i to bu dobila moja majkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2009 u 15:39
predivno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.