Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 79> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gogsiiiiiiiii, kako slatko, osječam miris proljeća kad vidim tvoje slikice...koja slučajnost, radile smo idi motiv ovaj tjedan...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
jako zgodno, pogotovo ljubicice
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Gogs, krasna su ti ova stakalca, pogotovo ovako sva zajedno, kao da je stiglo proljeće, veselo
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
gogs stakalca su ti stvarno prekrasna
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
svaki put ispočetka, al nije teško da ovakve radove...
![]() ![]() super gogsice još jednom!!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Prekrasno.
![]() |
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
mislim da sam napisala, ali to su prošlogodišnji radovi i to prvi na staklu ali ih nisam stavljala na forum jer sam se ulogirala tek u 11. mjesecu a onda su nam prvi bili angeleki. Još uvijek me drži opća obamrlost potencirana na nikakav rad. Hvala svima na "gledanosti" "uh što sam to dobro smislila) |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Ma ne sekiraj se ženice, to i je normalno, pa zamisli kako bi bilo kad bi cijelo vrijeme bile aktivne, muževi bi nas izbacili iz kuća jer bi bili dekintirani ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
gogs, mrak mrak mrak i super i proljece i zakon super super ;) aj jos jednom samo napisi broj i adresu od striceka (klasa plavusha obrisala inbox i pobrisala i par vaznih poruka medju kojima je i ta sa stakalcima) :)
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
uuuu, gogs...nešto novo...baš je lijepo...šta lijepo, prekrasno!!!!
![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Ej, što je sad to ????????? Super.
Jesi li iscrtavala sama, ili je naljepljen motiv?
|
||
![]() |
||
|
roza i plava je frost, a crtano crnom konturom (ispod je na papiru bio motiv). Teško je slikati jer to ide na zid (a zbog debljine stakla se vide sjene) bilo koje boje ili objesiš na trakicu pa visi npr. u prozoru (jer s koje god strane gledaš isto ti je kad je prozirno)
|
||
![]() |
||
|
ja ti ni kuću ne znam nacrtati kak spada a kamoli tek ovako nešto. Ma nije baš tak ali jako blizu
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
i to bu dobila moja majkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |