slikice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Korisnik | |
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() vidi se sa je kraj ali nedamo se .... |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
![]() slikano prije pola sata ... |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve će se to napraviti -eto opet se malo vratiš a kad potpuno dođeš pa nas obaspeš sa cvijećem mi će mo još biti sretniji
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Drage moje curke , hvala na svim komplimentima i šetnjom po vrtu ali do danas nisam uspjela doć na Forum.... onaj drugi mali comp napao mi c r vvvvv i taman kad sam se dopisivala i stavljala slikice!!! Strašno , još je buban i na popravku ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivan vrt a i ljubimac
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zvonkica, slatkica, vrt ti je divan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Donica je stvarno slatka,naravno i vrt
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bok Zvonkica, tvoje čarobne tikvice sam već pohvalila, a sad sam zadivljena šerenilom boja u tvojem vrtu.Baš mi je drago da ti sve to cvijeće još uvijek tako krasno cvate, očito se lijepo brineš o njemu.
A, Dona je prekrasna pasica, vidi se da je još mlada i zaigrana.
A i ti si prava ljepojka.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš si lijepa....i uživaš od cvijeća pa do životinja . ma prava si svaka ti čast
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt sam ti pohvalila, ali sam zaboravila pozdraviti predivnu Donicu...
|
|
![]() |
|
Ma biti će sjemenja ko fažola , svih Vas pozdravljaju naši četveronožni ljubimci!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ljepotice bit će valjda sjemenja tikvica za riječki dio foruma, nadam se.
Dona super, a iti s njom. Mace sam vidjela uživo - sve su preslatke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ovako je MM napravio "šator" za tikvice !
|
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt izgleda odlično ,sve rascvjetano...predivno!
|
|
![]() |
|
drago mi je, ali zahtjevaju puno zalijevanja , samo da znaš što te čeka!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Koliko cvijeća u ovo doba,krasno!Tikvice super,ja sam sačuvala sjeme bundeve pa ću probati ovo proljeće posijati.Ove tvoje tikvice su mi dale još više volje.
|
|
![]() |
|
hvala Lora, još smo mladi , tek 9 mjeseci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
wooow Zvonkice moram najprije pohvaliti Donu, prekrasna
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |