DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 86> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
prvi pokusaj pittorica cista desetka
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Slažem se s Kaćom, baš sam u prošlu subotu bila na tečaju pittorica i upravo su nas to učuli. Vrlo malo željene boje pa u bijelu i potufkati na ubrus. Ako treba jača boja lako se još doda, a ako pretjerate s bojom dodati bijelu. Ustvari jako jednostavno a nas muči. Naravno boje pratiti koje su na salveti ili decoupageu iako se za pittorico preporučuje više decoupage papir.
Ja sam u svemu tome nova pa zato pratim vaša iskustva.
Sve pohvale tvojim radovima.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Malo sam
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Pa boja koje ti odgovara motivu na decoupage papiru. Npr. kod listova zelena, kod crvene ruže crvenkasta i sl. pa zatim u pittorico ( to ti je bijela ) i onda probaš na papirnatom ubrusu da li je to ta nijansa koju želiš ako nije dodaš ili boje ili pittorica.
Ako nas Kaća prati neka kaže kako treba, ali nas su tako učili na tečaju. Možda sam u zabludi ali mislim da ne jer sam isprobala.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Mislim da sam napokon shvatila neke stvari.
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
jako lijepo napravljeno |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Platno jako lijepo izgleda! Sviđa mi se motiv... Super!
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Preslatko je!!! Jesi ga lijepila ili peglala???
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
veoma, veoma lijepo!!!!
|
||
![]() |
||
|
Ljepila sam!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Anđelka slažem se sa kaćom, malo pittorica i napravi malo smeđe podloge dole po dnu da ne izgleda kao da "visi", mislim da će izgledati odlično, dobronamjerni savjet ...
|
||
![]() |
||
|
Probati ću, a ako fulam šta onda? I kako nanjeti boju a da ne nanesem na salvetu?
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
platno je mraaaaaaakkkkkk!!!
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
Probati ću, a ako fulam šta onda? I kako nanjeti boju a da ne nanesem na salvetu? [/QUOTEto ti mene zeza,nerijetko uprskam po salveti.kad ti se to desi,odmah prstom brisi,ako ne obrises odmah zacas se osusi..a da malo boje i ostane sta ima veze..ja vjerujem da neces fulat,dokazala si da ti lijepo ide sijencenje.. |
||
![]() |
||
|
Hvala na savjetu
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Kaća ti je sve rekla, malu spužvicu i krajičkom tupkaj malo po malo, a popraviti uvijek možeš nanošenjem te žute pastelne koju si koristila kao podlogu, samo hrabro, meni je to najljepši dio ove igre...
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Anđelka .....ovo je za pet, suncokreti, boca, pa i pitorico. Dobro mrvicu dorade, ali jako dobro.
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasno,a uz malu doradu još ljepše!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |